PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Kıza Nası Çıkma Teklifi Edersiniz?

metin_99
30-01-2008, 00:39
Evet arkadaşlar soru gayet açık...bir kıza nasıl çıkma teklifi ederdiniz???

aleemania
30-01-2008, 02:06
pes serisinin efsane oyuncularından biriyle çıkmaya ne dersiniz bağyann :P

metin_99
30-01-2008, 02:33
:D:D komik cvp ama ciddi olalım egrçekten nası çıkma teklif ederdiniz???

junate
30-01-2008, 06:20
Sosyallik tamam da ne gerek var ki böyle bir soruya kişisel değil bu arada kim olsa böyle derdim, laf atıp tavlayanı var hava atıp tavlayanı var vs vs bence sohbet konularımızın bu tarz olmaması lazım...

Blue&Typhoon
30-01-2008, 10:41
iyide bence olsun yahu yeni tkatikler vs edelim sohbet işte hep pes den mi bahsetceiz:D alemania nınkide edhsetmiş:D

Big Of Deniz
30-01-2008, 14:13
direk şak!! diye söylüyceksin..ne diyceksin ki
:)

aslan28
30-01-2008, 14:26
tecrübelerime göre kızlar traş kolonyası kokan erkeklere bayılır.güzel bi muhabbet ve bi gül işi tamamlar

Blue&Typhoon
30-01-2008, 15:11
ewe bi koli traş kolonyası alim:D

metin_99
30-01-2008, 15:21
ewe bi koli traş kolonyası alim:D

:D:D:D puhahaha aynen :D:D:D

mr_nem
30-01-2008, 15:31
metin bi kız var galiba;)

metin_99
30-01-2008, 15:49
eh orası da bize kalsın :)

Blue&Typhoon
30-01-2008, 16:02
hocam gülü mülü bırak yahu al tras kolonyası sisesini boşalt taamını sonra git msn i iste rahat rahat sole zaten veremem diyemez o sırada tras kolonyası etkisini gösteririr nasılım:D:D

aslan28
31-01-2008, 12:06
ne halinis varsa görün alla alla sonra fikir beğenmionus:D:D:D:D:D:D

Gfb_!907
31-01-2008, 12:38
şey ııı hmmmm bişi diyecem şeyyy ne diyecen şey yaw benimle

aaa ahmet geldi nese yarına kaldı

şeyy eee benimle cıkarmısın :D

metin_99
01-02-2008, 15:03
hocam gülü mülü bırak yahu al tras kolonyası sisesini boşalt taamını sonra git msn i iste rahat rahat sole zaten veremem diyemez o sırada tras kolonyası etkisini gösteririr nasılım:D:D

msn den sölemekle bitmio iş olm...şahsen ben birine seni seviyorum dediğim zmn utançtan domates gibi olurum...dielim çıkma teklifi ettin...o da reddetdi o zmn napcan :D ben donar kalırım öle yaw :D

junate
01-02-2008, 15:04
msn den sölemekle bitmio iş olm...şahsen ben birine seni seviyorum dediğim zmn utançtan domates gibi olurum...dielim çıkma teklifi ettin...o da reddetdi o zmn napcan :D ben donar kalırım öle yaw :D
Aynen bi de şu var kabul etti diyelim e o zaman ne yapcaz diye düşünmedim değil yani...

metin_99
01-02-2008, 15:06
aynen junate abicim...

junate
01-02-2008, 15:12
Kusura bakma ben ilk mesajımda biraz sert çıkmış gibi gözüküyorum ama amacını anlamamıştım yoksa perdelerimi kaldırdığımda :-)

Blue&Typhoon
02-02-2008, 17:05
sahsen bnm ilki öyle olmus sımdı bttı:( gerçi arkadasımdan istedim msn iste msnde konustuk sonra tanıstık okul flnda vardı okuldada görüştük 2 yıl gibi bi süre devam etti geçen hafta btti:(
sımdı baska biri varda metin buldunmu bişiler:D tras kolonyası dışında

Big Of Deniz
09-02-2008, 15:28

bende domates gibi kızarırım...sonraki gün belki okula gitmeyi bile düşünmem...cevabı almadan kızla hiç konuşmam:)yaşadım anlatıyorum:)

starrose
16-02-2008, 22:20
Benim 8 aylık bir ilişkim vardı.Sona erdi kıza sırılsıklam aşık olmuştum.Ama gidipte duygularımı anlatamadım.en iyi arkadaşımın kız arkadaşıydı ve bu durum arkadaşım ile aramı açmıştı ve mynetten kıza seni seviyorum yazdım okulda yanıma geldi uzun uzun konuştuk ve o da bana aşık oldu.. Ayrıca gidip "Benimle Çıkarmısın" Demeyin.. :)

Big Of Deniz
16-02-2008, 23:15
evet haklısın arkadaşım..direk sevi seviyorum demek daha mantıklıca..benimle çıkarmısın..nereye çıkıcaz bakkalamı:)

junate
17-02-2008, 00:03
evet haklısın arkadaşım..direk sevi seviyorum demek daha mantıklıca..benimle çıkarmısın..nereye çıkıcaz bakkalamı:)
bilmem çok değişik, yalnız yaşamak istiyorum kimsenin nazını kaprisini çekmek istemiyorum ama...

FoReWeR
17-02-2008, 08:15
Ben direk seni seviyorum derim . Diğer zamanlarda direk çıkarız bunun sonucunda zaten :)

Blue&Typhoon
17-02-2008, 12:04
Benim 8 aylık bir ilişkim vardı.Sona erdi kıza sırılsıklam aşık olmuştum.Ama gidipte duygularımı anlatamadım.en iyi arkadaşımın kız arkadaşıydı ve bu durum arkadaşım ile aramı açmıştı ve mynetten kıza seni seviyorum yazdım okulda yanıma geldi uzun uzun konuştuk ve o da bana aşık oldu.. Ayrıca gidip "Benimle Çıkarmısın" Demeyin.. :)

abi ya reddeterse nolcak o zaman sap gibi kaldık ortada birde mynet yerine gmail olurmnu:D:D

mr_nem
17-02-2008, 12:14
abi ya reddeterse nolcak o zaman sap gibi kaldık ortada birde mynet yerine gmail olurmnu:D:D

red ederse teşekkür ederim beni dinlediğin için diyip çekileceksin başka yapacak bir şey yok ama sakın ters tepki verme o zaman kızın kabul edeceği varsa bile etmez...

starrose
17-02-2008, 12:32
red ederse teşekkür ederim beni dinlediğin için diyip çekileceksin başka yapacak bir şey yok ama sakın ters tepki verme o zaman kızın kabul edeceği varsa bile etmez...

Abi tecrübelerime dayanarak sölüyorum.. :)

Kızlara en iyisi bir kenara geçip duygularını aktaracaksın. Bir süre sonra da naz yapıyorlar tamammı dikkat :) Bu arada " gmail , yahoo , mynet " farketmez. Kız konuları hassastır. :)

Big Of Deniz
17-02-2008, 14:22

abi bu kadar tecrübeli olduğunuzu bilmiyordum..tecrübeli derken şunu kastediyorum..olabildiğindende kibar ve nazik davranmayı tavsiye ediyorsunuz..

junate
17-02-2008, 14:30
Bu kadar kızlara kafa yorcağımıza derslere kafa yorsak bu hallere düşmezdik tv de orda burda kızlar daha akıllı muhabbetleri geçiyor...:-)
Yanlışmıyım ama ben işimi artık kadere bıraktım günü gelirse kısmetse zaten olacak,ne uğraşcam yaa, önce dersler... :-)

Big Of Deniz
17-02-2008, 14:34
Bu kadar kızlara kafa yorcağımıza derslere kafa yorsak bu hallere düşmezdik tv de orda burda kızlar daha akıllı muhabbetleri geçiyor...:-)
Yanlışmıyım ama ben işimi artık kadere bıraktım günü gelirse kısmetse zaten olacak,ne uğraşcam yaa, önce dersler... :-)

Haklısın abi. önce derslerimiz önemli bizim..

junate
17-02-2008, 14:36
Ama lafta kalıyor bunlar hadi bakiim çalışın bırakın şimdi pc başında zaman geçirmeyi :-)

starrose
17-02-2008, 15:13

Kız milleti erkeklerden akıllı o kesinde .Hiç yarışmayalım :) Erkek milleti bu düzelmez.

Big Of Deniz
17-02-2008, 15:22
akıllı derken kanrıyor demek istedin heralde..eğer benim düşündüğüm gibi diyorsan haklısın arkadaşım:)

mnbay
17-02-2008, 16:35
bu ne biçim konudur böyle:D en iyisi anne evde yokken eve çağırmak ona acı kahve ikram etmek...hep kendi gönlün olur hem de hatrın kalmış olur::D

Big Of Deniz
17-02-2008, 16:37
bu ne biçim konudur böyle:D en iyisi anne evde yokken eve çağırmak ona acı kahve ikram etmek...hep kendi gönlün olur hem de hatrın kalmış olur::D

sen bir kızsın erkeklerin duygusundan anlamazsın:)

junate
17-02-2008, 17:03
İyi bir sosyolog ise ayrı, ama konunun ilginç karşılanması gayet normal bir durum bunu konunun ilk sayfasında bende ilginç karşılamıştım...
Siz hala bilgisayar başında mısınız? Yürüyün çalışmaya hadi bakiim,sbs,oks,öss tayfası kalmasın :-)

Blue&Typhoon
09-03-2008, 10:32
Arkadaşlar benim duruma burdan devam edelim o bölümü yeterince işgal ettik
şimdi ben kızı okulda görünce elim ayağıma dolaşıyo ne yapıcağımı bilmiyorum ayrı sınıflardayız biz onun sınıfı bizim hizasında nereye gitsem önünden geçmek zorundayım kantine giderken çıkışa veya bahçeye inerken bayadan beri göz göze geliyoruz ama zamanını bulup söyliyemiyorum:(

starrose
09-03-2008, 10:45
Arkadaşlar benim duruma burdan devam edelim o bölümü yeterince işgal ettik
şimdi ben kızı okulda görünce elim ayağıma dolaşıyo ne yapıcağımı bilmiyorum ayrı sınıflardayız biz onun sınıfı bizim hizasında nereye gitsem önünden geçmek zorundayım kantine giderken çıkışa veya bahçeye inerken bayadan beri göz göze geliyoruz ama zamanını bulup söyliyemiyorum:(

Diceksin ben senden hoşlanıyorum seni görünce kendimi kaybediyorum diceksin . Seni çok seviyorum diceksin o da zaten sana karşı bişiyler hissediyorsa vajkit kaybetmez : ) Ah kızlar ah.. Sonra tekmeyi basarlar dikkat .. : )

mr_nem
09-03-2008, 10:47
Diceksin ben senden hoşlanıyorum seni görünce kendimi kaybediyorum diceksin . Seni çok seviyorum diceksin o da zaten sana karşı bişiyler hissediyorsa vajkit kaybetmez : ) Ah kızlar ah.. Sonra tekmeyi basarlar dikkat .. : )

kıza ilk dakikadan seni seviyorum desinde kız arkadaşımızı kullanmaya başlasın değil mi...

git arkadaş olabilirmiyiz de evet derse adını söyle ama pot kırma:)...

Blue&Typhoon
09-03-2008, 11:02
yorumlarınız için sağolun ama şimdi ben ilkkez böyle oluyorum daha önceden kızlarla çıktım ama onlar istedi hiç ben istemedim şimdi ben istiyorum direk gidip kıza arkadaş olabilirmiyiz denirmiki?

mr_nem
09-03-2008, 11:08
yorumlarınız için sağolun ama şimdi ben ilkkez böyle oluyorum daha önceden kızlarla çıktım ama onlar istedi hiç ben istemedim şimdi ben istiyorum direk gidip kıza arkadaş olabilirmiyiz denirmiki?

niye denmesin...diek gidip kıza çıkma teklifi etmede...sonuç olrak önce arkadaş olacaksın...ggidip çıkma teklifi edersen ben seni tanımıyorum nasıl çıkabilirim ki der...

junate
09-03-2008, 11:08
:img-hysterical:kıza ilk dakikadan seni seviyorum desinde kız arkadaşımızı kullanmaya başlasın değil mi...

git arkadaş olabilirmiyiz de evet derse adını söyle ama pot kırma:)...

sence 15 yaşında bir kız o kadar akıllı olabilir mi?

Big Of Deniz
09-03-2008, 11:16
git arkadaş olabilirmiyiz de evet derse adını söyle ama pot kırma
birkan abi gerçekden sen bu konularda acayip tecrübelisin:)..ama bunu yapmakda bi cesaret ister...birkan abinin dediğine tamamiyle katılıyorum..ama öncelikle cesaretini topla..hadi kolay gelsin..:)

metinefe91
09-03-2008, 11:20
valla ne arsız olcan ne utangaç gidecek bir mazeret bulup kızla konuşma fırsatı yakalıyacaksın sonra başlayıp konuyu biryerlere getirceksin sonra hoşlandğını felan değil direk sevidiğinii söylicen kıza dieceyeksin cvbını duymak için değil öğrenmen için söyledim kızda zati kızsa eğer bişi dememden gider 3 gün sonra kankasıyla cvp yollar kbl ediyorum der işe yarama oranı %90

Blue&Typhoon
09-03-2008, 11:26
valla kız akıllı hemde çok güzel:)
şimdi mr_nem senin dediğinde doğru ilk önce arkadaş olalım sonra gidip çıkarmısın vs şimdi ilk önce göz göze gelmek gerekir dimi

starrose
09-03-2008, 11:35
Arkadaş olmanı tavsiye etmem neden ? çok iyi dost olursunuz arkadaş olduktan sonra hadi ay geçti dost oldunuz o da başkasını sevdi çıktı mesela yani sen dost olacaksın ve kızlar dostlarını kaybetmek istemez bence .. Dostunu kaybederse sorunlarını kiminle giderecek ? Dost ile aşk yaşanmaz aşkında sorun olduğunda kimseye kendini anlatamaz !

bence direk duygularını ifade et .. : )

tayfun kız güzel diyorsun sen de bir resmini gönder bakalım yakışıklımısın :)

metinefe91
09-03-2008, 11:38
big_of_deniz msj renkli diye sildin tamamda bari ne yazdığımı yollada normal renksiz default yapıp yazim ne yazdığımı bilimyorum o zamanki duygularla yazmıştım

Blue&Typhoon
09-03-2008, 11:42
:Dbeyler sakin resmim sitede mevcut onunla alakalı değil zaten kızla göz teması var zaten kız bakıyo ben bakıyorum yani kantinde falan ama devamı gelmiyor işte
şöyle mi yapsam bi kız arkdaşı yollasam işte anlatsa falan yoksa ben desem ama cesaret işte tamam bu gün yapıcam diyorum olmuyo:(

mr_nem
09-03-2008, 11:45
Arkadaş olmanı tavsiye etmem neden ? çok iyi dost olursunuz arkadaş olduktan sonra hadi ay geçti dost oldunuz o da başkasını sevdi çıktı mesela yani sen dost olacaksın ve kızlar dostlarını kaybetmek istemez bence .. Dostunu kaybederse sorunlarını kiminle giderecek ? Dost ile aşk yaşanmaz aşkında sorun olduğunda kimseye kendini anlatamaz !

bence direk duygularını ifade et .. : )

tayfun kız güzel diyorsun sen de bir resmini gönder bakalım yakışıklımısın :)

zaten eğer kıza direk arkadaş olabilirmiyiz diye gidiyorsa kız neden arkadaş olmak istediğini anlar ben şu ana kadar hiç bir normal arkadaşıma gidipte arkadaş olabilirmiyiz diye sormadım sevgili olmak istediklerime sordum...

junate sanada cevap vereyim evet 15 yaşında bir kız o kadar akıllı olabilir...ben ilk konuşmada çıkma potunu ilk 15 yaşında bir kızda kırmıştım gerçi bende 15'tim acemiydik o zamanlar:D...

starrose
09-03-2008, 11:47
Sevgili ola ola profesyonel oluyoruz yani :D

Tayfun kız yollama bence . demesin sonra neden kendi söylemiyor der. git söyle sen ya : )

Blue&Typhoon
09-03-2008, 11:50
oda doğruda şimdi ben kızı görünce zaten elim ayağıma dolaşıyor nası gidip soylicem kekelerim ben orda rezil olurum:(

mr_nem
09-03-2008, 11:52
tayfun git konuş sonra pişman olma her an herşey olabilir bence öyle yada böyle git konuş...(şu lafları diyom birde kendim uygulayabilsem)...

starrose
09-03-2008, 12:03
Kızın sende gözü varmış işte bakıyormuş sana kaçırma yakala kadınını tayfun :)

junate
09-03-2008, 12:51
Normalde tecrübelerimi yazmam ama hadi yazayım. Dersaneden çayıma şeker bir kız sevmiştim, ama cesaret sorunu beklemeye başladım artık ayrılmaya yakın bir zaman(öss zamanı) da nasıl olduysa(bıçak kemiğe dayandı) çıkıp söyledim, ama kız nazikçe aşkla meşkle ilgilenmiyorum, hiç arkadaşım olmadı demişti. Menejerlik oynarken küçük bir takımı alıpda ronaldinho ya teklif yapınca da spora ilgim azaldı diyordu aynı yol, yani aslında insanların yapıları farklı, içinden geldiği gibi yap bence, doğaçlama yap...

Blue&Typhoon
09-03-2008, 13:06
arkadaşlar gerçekten çok saoğlun pazartesi günü bütün cesaretimi toplayıp karsına geçicem inşallah beni reddetmez:)çünkü kaos olur:(
mr_nem işte bende aynı sorunu yaşıyorum uygulama sorunum var inşallah pazartesi günü yenicem:)

junate
09-03-2008, 13:41
arkadaşlar gerçekten çok saoğlun pazartesi günü bütün cesaretimi toplayıp karsına geçicem inşallah beni reddetmez:)çünkü kaos olur:(
mr_nem işte bende aynı sorunu yaşıyorum uygulama sorunum var inşallah pazartesi günü yenicem:)
Niye kaos olur ki? çok sevdiysen reddedilince 1 hafta koparsın hayattan aşk şarkısı dinlemezsin olur biter...

Blue&Typhoon
09-03-2008, 13:45
ama o kadar kolay değil be abi baya bi seviyorum:) yada öyle hissediyorum:(

junate
09-03-2008, 13:47
benim de çok oldu ama hayat devam ediyor aslında buna mecburuz...

Blue&Typhoon
09-03-2008, 14:01
oda doğru aslında ama dediğim gibi ilk belkide ondandır:)

starrose
09-03-2008, 14:58
Tayfun reddederse reddeder salla gitsin :)

Kız milleti üzülmeye değmez :D

Big Of Deniz
09-03-2008, 15:02
Tayfun reddederse reddeder salla gitsin :)

Kız milleti üzülmeye değmez :D

tayfuna göre durum ciddi!!!...kendine saygın yoksa tayfuna saygın olsun!!!

Blue&Typhoon
09-03-2008, 15:53
arkadaşlar aklıma başka bir fikir daha geldi acaba
arkadaşından telefon numarasını alsamda konuşsam kendımı tarif etsem falan daha mı iyi olur?

starrose
09-03-2008, 16:33
tayfuna göre durum ciddi!!!...kendine saygın yoksa tayfuna saygın olsun!!!

şimdi tayfuna saygısızlık mı bu acaba ? senin çapında tabi öyle değerlendirmek lazım..Üzülmeye değmez tayfuna saygısızlık mı ya da başka sözüm yönetici oldun bu havalar afrala tafralar konuşmayım neyse konu dağılmasın..

Big Of Deniz
09-03-2008, 16:40
sen tayfunun durumunda olmadığın için bilezmezsin..bu tartışmayıda burda noktalıyorum!!!

bulkan
09-03-2008, 17:31
Yahu şu yazdığınız şeylere bakın.Laf olsun diye konuşuyorsnuz.
Tayfun kardeşim, sana da tavsiyem, uygun bir zamanında çek karşına konuş.Doğal , içinden geldiği gibi davran.Samimi ol.İçinden geçeni anlatmaya çalış..Burada yok acaba şöyle mi yapayım vs olmaz böyle.Direkt kendisine söylemekten başka hiçbir yolu aklından geçirme.

junate
09-03-2008, 18:35
arkadaşlar aklıma başka bir fikir daha geldi acaba
arkadaşından telefon numarasını alsamda konuşsam kendımı tarif etsem falan daha mı iyi olur?

Sakın derim kesinlikle tavsiye etmem...

nisay24
09-03-2008, 19:18
ne kadar detaylı planlarsan kader o kadar sert vurur..

kendin ol sadece kızlar önem verir böyle şeylere..

Blue&Typhoon
09-03-2008, 19:43
pazartesi gidiyorum kızın yanına arkadaşlar sonucu burayada yazarım inaşllah konuşabilirm:)...

starrose
09-03-2008, 19:47
pazartesi gidiyorum kızın yanına arkadaşlar sonucu burayada yazarım inaşllah konuşabilirm:)...

bekliyoruz hayırlısı olur inşallah konuş bak bizi merakta bırakma : )

Blue&Typhoon
10-03-2008, 20:26
offf ya offf:(
bu seferde kız gelmemiş varya böyle kaderin ben :(

PESSOCCER1903
10-03-2008, 20:56
Öncelikle "çıkma" diye birşey değil "sevgililik" diye birşey var .

2incisi Güzel kardeşim sen bu kızı çok seviyorsan Hiiç kendini yormadan kıza söle . Sen bu kıza geç sölesende fikri değişmez erken sölesende şimdi sölersen daha iyi olur niyetini anlarsın ..2 alternatif oluyor bak şimdi sölersen "şimdi seni sever" yada " seni sevmez saçmalama der gider"

Blue&Typhoon
11-03-2008, 20:07
Öncelikle "çıkma" diye birşey değil "sevgililik" diye birşey var .

2incisi Güzel kardeşim sen bu kızı çok seviyorsan Hiiç kendini yormadan kıza söle . Sen bu kıza geç sölesende fikri değişmez erken sölesende şimdi sölersen daha iyi olur niyetini anlarsın ..2 alternatif oluyor bak şimdi sölersen "şimdi seni sever" yada " seni sevmez saçmalama der gider"

çarşamba inş...:(

Kenlug
11-03-2008, 23:03
inşallah senden büyük adımlar bekliyoruz artık :D:D

metin_99
12-03-2008, 17:44
offf ya offf
bu seferde kız gelmemiş varya böyle kaderin ben

ablam doru demiş :

ne kadar detaylı planlarsan kader o kadar sert vurur..

:) şans işte :)

junate
12-03-2008, 19:21
Bugün bir arkadaş daha bir kıza teklif etti beraber gezdiğim arkadaşlarımdan, yok heyecan yapmak yok bilmem ne kızın kaprisleri... En iyisi benim yöntemim oltayı atıp bekle takılanı beğenirsen ye...

katircan
12-03-2008, 20:23
abi aşk meşk biyolojik dürtüler bunlar fazla kafaya takmayın olucağı varsa olur inanın hayır derse bunun etkisi max 1 ay sürer. (tabi sürekli yüz yüze durmassanız eğer sürekli aynı ortamdaysanız tavsiyem hemen başka birini bulmanızdır yoksa olan size olur kızlar genelde takmazlar sizin hislerinizi :D onlar aşk acısı çekmez çektirirler :D)
msn olayına gelince benim tavsiyem denemeyin çünkü kızlar o anda cevap vermekten mümkün olduğunca kaçarlar siz istediğiniz kadar yazın titreşim yollayın cevap alamayabilirsiniz en sağlıklı çözüm baş başa sakin farklı bir ortamda yüz yüze konuşmanızdır kıza asla düşünme süresi vermeyin cevabı o anda isteyin ama sakın baskı kurmayın o zamnda hayır cevabını alma şansınız artar ;) eğer tüm uğraşlara rağmen düşünmek istediğini sölerse evet diin ve oradan uzaklaşın en fazla 1 gün bekleyin daha fazlası onu sizden soğutur ve açıldığınız günkü heyecanı azaltır tabi düşünme süreci sırasında sizde kös kös beklemeyin sıklıkla kendinizi ona hatırlatın (çağrı atın msj atın vs.) dediğim gibi ne fazla serbest bırakın ne de fazla sıkın ;) kızlar avucunuzdaki kuş gibidir eğer çok bol tutarsan uçar gider eğer çok sıkarsanda ölür :D

ne yazdım be aşk doktorumuyum neyim :D

starrose
12-03-2008, 20:34
katircan sende tecrübeli arkadaşlardansın sanırım : ) İnşallah hayırlısı olacak. haberi alamadık daha : )

katircan
12-03-2008, 20:38
eyvallah
bakalım ne haber gelecek inşallah başarmıştır temennimiz o yönde
bende 15 im de öle idim ah ah güzel lise günleri:D

junate
12-03-2008, 20:51
ama sakın baskı kurmayın o zamnda hayır cevabını alma şansınız artar

Hayır cevabı almak bir şans mıdır ki?:)
Güzel yazmışsın ama şöyle söyliyim bunca yıllık tecrübelerim(ne kadar fazla ise) her insanın kendi karakteri vardır, o yüzden tepkileri farklı olur yönündebir düşünce meydana getiriyor.
Aklımın hep bi köşesinde kızlara ve aşka bulaşmadan yaşa git sür keyfini diye düşünceler var, ama bu aşk denen kuruma bir kez girdin mi ne yazık ki, bilmen gereken çıkış kapısı olmadığıdır...

Blue&Typhoon
12-03-2008, 20:58
Arkadaşlar kıza söyledim nihayett:):)
kız ilk önce bende böyle bişeyler sezimlemiştim gibi cümleler kurdu
sonra giderken bana bakmandan anlamıştım dedi(gidiş yolları aynı)
ben daha yeni bi ilişkiden çıktım şuanda böyle birşey düşünmüyorum ama ilerde neden olmasın dedi ve bugün eve beraber geldik
benim korkum şu önceki beraber olduğum kızla bu kız arkadaş(tabiri caizse kanka)o kızla benim aramda çok fazla şey oldu ve benim hakkımda iyi görüş beyan etmez diye düşünüyorum ve kızın teklifi kabul edeceğe varsada etmeyebilir ben teklifimi yaptım çok zor oldu o anda kıpkırmızı oldum :( ama sonra konuşa konuşa ortamda müsaitti:)kantin (sağolsun arkadaşlar boşalttılar)...:)ben şimdi ne yapmalıyım birde bazı arkadaşlar tecrübeli katircan yazını okudum eline sağlık şimdi ben sıkmıcam sonra uçar giderde mesaj falanda atamam numarasını bilmiyorum dikkatini de çekmek için ne yapmam gerekir:(

katircan
12-03-2008, 21:12
öncelikle seni tebrik etmek istiyorum arkadaşım :D anladığım kadarıyla gayet ılımlı yaklaşmışsın bu iyi bir başlangıç şimdi aradaki bağlı sürekli sıcak tutmanı öneririm yarın en önemli işlerinden biri hanımkızımızın numarasını almaktır daha sonrası kendin ve onun hakkında sohbet edin önemli konuşurken keskin tabirlerden mümkün olduğunca kaçın :wink4:
sen işini bilirsin :D

Hayır cevabı almak bir şans mıdır

şöle söliim eğer çok kurcalayıp sıkarsanız kızı o anda sizden kurtulmak için hayır diyip geçiştirebilir o size daha fazla koyar :D

her insanın kendi karakteri vardır, o yüzden tepkileri farklı olur ...

elbette ama kızları genelleyebileceğimiz ender noktalardan biride budur :D

Blue&Typhoon
12-03-2008, 21:24
ya orası çok karışık işte normalde yanından geçemezdim bizim sınıfta bazı arkadaşları var sınıftan çıkarken bende kantinden geliyodum sonra işte konuşa konuşa kantine gittik çok zordu:( numarayı nasıl alıcamki:(

starrose
12-03-2008, 21:26
tayfun kız zaman demiş bekle sen bakışmalarına devam et : ) Eski kız arkadaşının sana böyle bir şey yapacağından emin misin şimdi hoşlandığın kızla ilgili ? Yani senin eski kız arkadaşın şimdi hoşlandığın kız arkadaşını sana karşı kışkırtabilir mi (kışkırtmak biraz şey kaçtı ama anlayın anlatamadım..)

Blue&Typhoon
12-03-2008, 21:42
ya emin değilim ama o yapar yani ondan herşey beklenir :(

sedat_60
12-03-2008, 21:52
tayfun kardeşim öncelikle başarılar dilerim konuya çok saçmadır heralde dedim ama kendimi okumak hatta yorum yazmaktan alıkoyamadım senin yaşadığın şeyler benim başımdanda geçmedi değil :D ama şu an boş ve huzurluyum fakaat "katircan" ın deyimiyle yakaladığım "kuş" u kolay kolay bırakmam :D
HERKESE BOL KISMETLER :D

katircan
12-03-2008, 21:53
şimdi geçmişi unut eğer eskisi seni bu kıza kötülerse(tabi iftira ise yani gerçek diilse :D) ona bunun yalan olduğunu söle aramızdaki yakınlaşmanın (burası çok önemli:D) onu kıskandırdığı anlat :D tabi bu tabir çok risklidir bunun tepkisi onların aralarındaki arkadaşlık bağlıyla orantılı eğer gerçekten kardeş kadar yakınlarsa birbirlerine ve hiç sorun yaşanmıyorsa aralarında o zaman bomba elinde patlar :D bu sefer sen kötü olursun
ben burda tahminlerimi sunuyorum sana yapıp yapmaman sana kalmış
bu arada telefonunu alma işide senin laf canbazlılığına kalmış kardeşim dilin döndüğünce numarayı almaya çalış :D

katircan
12-03-2008, 21:54
ama şu an boş ve huzurluyum fakaat "katircan" ın deyimiyle yakaladığım "kuş" u kolay kolay bırakmam :D
HERKESE BOL KISMETLER :D

helal be yakışırrr :wink4::wink4:

Blue&Typhoon
12-03-2008, 22:01
şimdi geçmişi unut eğer eskisi seni bu kıza kötülerse(tabi iftira ise yani gerçek diilse :D) ona bunun yalan olduğunu söle aramızdaki yakınlaşmanın (burası çok önemli:D) onu kıskandırdığı anlat :D tabi bu tabir çok risklidir bunun tepkisi onların aralarındaki arkadaşlık bağlıyla orantılı eğer gerçekten kardeş kadar yakınlarsa birbirlerine ve hiç sorun yaşanmıyorsa aralarında o zaman bomba elinde patlar :D bu sefer sen kötü olursun
ben burda tahminlerimi sunuyorum sana yapıp yapmaman sana kalmış
bu arada telefonunu alma işide senin laf canbazlılığına kalmış kardeşim dilin döndüğünce numarayı almaya çalış :D

ya şimdi doğru olanlarda var:D
ama işte o laf cambazlığını düşündüm aramızda geçen özel bi olay olmuştu ama kendısı bilmiyor bunu onu anlatarak alabilirim sanırım:)inş yarında beraber geliriz

katircan
12-03-2008, 22:23
tahmin etmiştim olduğunu :D
istediğin sorudan başlayabilirsin sadece sonucu doğru bil yeter :D

t_henry
13-03-2008, 15:44
arkadaşlar bnde birşey sormak istiyorum blue&typhoon la benzer bir sorn bnm basımda da war...
benim olayım şöyle;bizim yan sınıfta sürekli olrk gördüğüm ve gercekten cok hoslandığım bir kız war ama kız biraz havalı (tabiriz caizse azda olsa tikky)ama artık aynı semtte olmadıgım ve bu kızı tanıyan bir ark onn öyle olmadıgını söyliyip duruyor bana bende kac gündür kızla gidip tanısmak istiorm ama bir türlü cesaret edemiorm cesaretin yanında kızın sürekli kankası yanında dolasıor we bn gidip nası tanısabilirim bilmiorm lütfen acil yardım edin arkadaşlar cok seviorm...:( eğer tanışmayı başarırsam geri kalan herşei yapabileceğime inanıyorum ama kız biraz havalı oldugu için tanışmaktan korkuorm lütfen yardım edin!!!

konu bollugu olmasın die yeni konu acmadım ve burdan sordm umarım bi problem olmaz

yokmu bana yardım edebilecek...:(

ya kmse cwp weermicek mi bana arkadaşlar ltfn yrdm edin............

gokbjk
16-03-2008, 16:32
Bende bir kıza aşık oldum sınıflarımız ayrı ikimizde 1. kattayız o katın sonunda ben ise merdivenlerin karşısındayım söliyemiyorum kıza bir türlü seni seviyorum die nasıl söliyecem biraz yardım lütfen kız önümden geçerken kalbim zokluo ellerim titrio :::))))

Blue&Typhoon
16-03-2008, 16:41
bende öyleydim:):):)

Big Of Deniz
16-03-2008, 16:41
sana tek diyeceğim..

Cesareti topla ve git seni seviyorum de...

bulkan
16-03-2008, 17:19
Daha yaşımız kaç ki aşkı hissedip yaşayabileceğiz?Kendinize gelin.
Tam anlamıyla o duyguyu yaşamak inşallah nasip olur.Her ne kadar acı çekmek garantisi varsa da.

starrose
16-03-2008, 18:51
Tam anlamıyla o duyguyu yaşamak inşallah nasip olur.Her ne kadar acı çekmek garantisi varsa da.

Bulkan abi aşk yaş tanımaz :)

junate
16-03-2008, 19:01

Bulkan abi aşk yaş tanımaz :)

Bulkan'a katılıyorum.Seversiniz ama aşk denmez. Neden örneği kendimden...
9 yaşında ilk sevgilimle tanıştık ama liseye gelince anladım neyin ne olduğunu...
Ayrılıyorduk 1 sene geçiyordu kimi zaman ama hayat günlük güneşlikti taki aklım başıma gelince acıyı hissedip gönülde ağlayınca ince ince dedim aşk bu herhalde....
Şiir gibi oldu ama amatör çalışmalarım var zaten rap'i sevsem iyi iş çıkarırdım galiba...

t_henry
16-03-2008, 21:53
arkadaşlar bnde birşey sormak istiyorum blue&typhoon la benzer bir sorn bnm basımda da war...
benim olayım şöyle;bizim yan sınıfta sürekli olrk gördüğüm ve gercekten cok hoslandığım bir kız war ama kız biraz havalı (tabiriz caizse azda olsa tikky)ama artık aynı semtte olmadıgım ve bu kızı tanıyan bir ark onn öyle olmadıgını söyliyip duruyor bana bende kac gündür kızla gidip tanısmak istiorm ama bir türlü cesaret edemiorm cesaretin yanında kızın sürekli kankası yanında dolasıor we bn gidip nası tanısabilirim bilmiorm lütfen acil yardım edin arkadaşlar cok seviorm... eğer tanışmayı başarırsam geri kalan herşei yapabileceğime inanıyorum ama kız biraz havalı oldugu için tanışmaktan korkuorm lütfen yardım edin!!!
arkadaşlar yok mu bu sorunuma yardım edebilecek?

junate
16-03-2008, 22:02
:)arkadaşlar bnde birşey sormak istiyorum blue&typhoon la benzer bir sorn bnm basımda da war...
benim olayım şöyle;bizim yan sınıfta sürekli olrk gördüğüm ve gercekten cok hoslandığım bir kız war ama kız biraz havalı (tabiriz caizse azda olsa tikky)ama artık aynı semtte olmadıgım ve bu kızı tanıyan bir ark onn öyle olmadıgını söyliyip duruyor bana bende kac gündür kızla gidip tanısmak istiorm ama bir türlü cesaret edemiorm cesaretin yanında kızın sürekli kankası yanında dolasıor we bn gidip nası tanısabilirim bilmiorm lütfen acil yardım edin arkadaşlar cok seviorm... eğer tanışmayı başarırsam geri kalan herşei yapabileceğime inanıyorum ama kız biraz havalı oldugu için tanışmaktan korkuorm lütfen yardım edin!!!
arkadaşlar yok mu bu sorunuma yardım edebilecek?
Bir arkadaşımız yazmıştı şu an elinde ne var "0" teklif edersin "1" olur kabul ederse, etmezse "0" yani bir kaybın olmaz geç kalma bence...

t_henry
16-03-2008, 22:23
ya bn acıkcası direk teklif etme yanlsı diilim önce gidip bi tanısmak istiorm ama nasıl?çnkü yanında sürekli arkadası oluor bi yanına gidip biraz konusabilir miiz die cekip sora konusmaya dalmam tanısmam dogru olr mu sizce?direk teklif etmek istemiorm çnkü basıma glmişti bi kere direk etmiştim teklif cwp ı seni tanımıyorm nasıl eet diebilirim olmstu kızın ondan bi önce tanısmak istiorm yukarıda yazdıgım yöntem dogru olr mu?

junate
16-03-2008, 22:35
ya bn acıkcası direk teklif etme yanlsı diilim önce gidip bi tanısmak istiorm ama nasıl?çnkü yanında sürekli arkadası oluor bi yanına gidip biraz konusabilir miiz die cekip sora konusmaya dalmam tanısmam dogru olr mu sizce?direk teklif etmek istemiorm çnkü basıma glmişti bi kere direk etmiştim teklif cwp ı seni tanımıyorm nasıl eet diebilirim olmstu kızın ondan bi önce tanısmak istiorm yukarıda yazdıgım yöntem dogru olr mu?
Önce arkadaş olalım mı demen arkadaş kalalım cevabını manasız yapar güzel fikir denemeye değer...

t_henry
16-03-2008, 22:43
hayırlısıyla yarın gidip konusucam dua edin arkadaşlar 1 haftadır hep konusucam diorm 1 türlü konusamıorm ama yarın kararlıyım dualarınız benimle olsn...:)

junate
16-03-2008, 22:45
hayırlısıyla yarın gidip konusucam dua edin arkadaşlar 1 haftadır hep konusucam diorm 1 türlü konusamıorm ama yarın kararlıyım dualarınız benimle olsn...:)
Hadi yolun açık Allah yardımcın olsun...

katircan
17-03-2008, 00:01
ne olmuş burda ya :D

omergul04
17-03-2008, 17:31
''bu ortamda sana karşı boş olmayan biri var .sana kendi yazdığım bi şiiri okuyim:festival gibisin katılmak istiyorum.
rock'n coke gibisin çadır kurmak istiyorum.''
derdim muahahaha

Blue&Typhoon
17-03-2008, 22:21
''bu ortamda sana karşı boş olmayan biri var .sana kendi yazdığım bi şiiri okuyim:festival gibisin katılmak istiyorum.
rock'n coke gibisin çadır kurmak istiyorum.''
derdim muahahaha

bu yaptığın şey nedir?
hayır ben bişey bulamadımda!
arkadaşlar ben kızla şimdi hergün gidip geliyorum ama çıkma olayı yok ben napim şimdi :(

katircan
18-03-2008, 17:02
abi ne diyeyim sana artık :D
hergün gidip geliyosun söyle işte senin seviyorum diye ama acele etmen lazım eğer çok uzun zaman böyle eşlik edersen bu sefer ben sana o gözle bakmadım ben seni arkadaş olarak gördüm filan der apışıp kalırsın elini çabuk tut :D
daha sonra o sana şu çocuğu sevdim bi konuşsana derse şaşırma sevdiğin kıza çöpçatan olursun :D
benden sana abi tavsiyesi :wink4:

Blue&Typhoon
19-03-2008, 18:57
olucak galiba:):)

katircan
19-03-2008, 21:22
inşallah bekleyip görücez artık beraber bi resminizi koyarsın buraya :D

Big Of Deniz
19-03-2008, 21:53
benim durumumda çok kötü:(..yazmak istemiyordum ama artık yazayım dedim..7. sınıftan beri kızı seviyorum ama kızdan çıt yok!..dün arkadaşım oldu bu iş falan diyordu:)..ama sonra kıza gitmiş demiş..kızda olmaz demiş:(..neyse kader buymuş..

Blue&Typhoon
19-03-2008, 22:21
üzüldüm deniz:( fazla üzme kendini
acaba sen mi deneseydin

Big Of Deniz
20-03-2008, 12:20
arkadaşım durup dururken kıza söylemiş..benim haberim dahi yok:)..

katircan
22-03-2008, 13:36
bu arkadaşla haber yolla çok tehlikeli kızın gönlü olsa bile hayır diyebilir :( her zaman kendiniz bizzat sorun cevabı da siz alın 3. kişiler aranızdaki samimiyeti bitirebilir ve daima dürüst olun ilerde çelişebileceğiniz yalanlar söylemeyin iyi yada kötü yalan yalandır....

gokbjk
11-04-2008, 18:16
ben dedim ki:
Sen beni sevmesende ben seni seviyorum ve seninle iletişim kurmak istiyorum bütün bunalrı tabi heyecandan 5 saniyede dedim :) kız anladı şuan dertliyim eğer en sevdiğim arkadaşıma aşıksa bırakacam onu...

Ali Ünlü
11-04-2008, 18:23
ßir kıza çıkma teklifi edebilmek için kızı önce biraz tanırım kızla uyuşan özelliklerimle hareket ederim ve aniden beklenmeyen bir anda çıkma teklifi ederim.

ßen hep işe yaradı umarım sizde de yarar :D

gokbjk
16-04-2008, 17:47
yha arkadaşlar yanlış anlamadan dolayı galiba bana küstü gibi bişi oldu yani ben arkadaşlarına bize bulaşmayın fln dedim o galiba kendine zannetti ve işte böle:( napmam lazım

nick_yoqqq
16-04-2008, 18:34
bu arkadaşla haber yolla çok tehlikeli kızın gönlü olsa bile hayır diyebilir :( her zaman kendiniz bizzat sorun cevabı da siz alın 3. kişiler aranızdaki samimiyeti bitirebilir ve daima dürüst olun ilerde çelişebileceğiniz yalanlar söylemeyin iyi yada kötü yalan yalandır....

tamamen katılıyorum.benim başıma geldi böyle bir olay.En iyisi al karşına konuş

katircan
17-04-2008, 21:41
yha arkadaşlar yanlış anlamadan dolayı galiba bana küstü gibi bişi oldu yani ben arkadaşlarına bize bulaşmayın fln dedim o galiba kendine zannetti ve işte böle:( napmam lazım

bence tekrardan yaklaş ona alttan almaya bak eğer o da olumlu davranıyosa sorun yoktur ama hala çekinikse bi özür dilemen gerek ama gerçekten ona üzüldüğünü hissettirmen lazım öle kuru kuru olmaz

beysim
23-04-2008, 20:39
beyler ben birini seviyorum seviyorum deil ilgi duyuyorumm fakat söyleyemiyorum en iyi arkadaşım oda beni en iyi arkadaşı olarak görüo ne yapabilirm.cok deişik duygular ierisindeyim

fırfırfatih
23-04-2008, 22:00
beyler ben birini seviyorum seviyorum deil ilgi duyuyorumm fakat söyleyemiyorum en iyi arkadaşım oda beni en iyi arkadaşı olarak görüo ne yapabilirm.cok deişik duygular ierisindeyim

AyNeN KArdEŞim Bende ÖYle Bir dUruMun İçeriSİNdeYİm banAda Bİr ÇARe :15:

katircan
23-04-2008, 22:51
arkadaşlar size tek yol var partner(!)lerinizle aranızdaki olayı arkadaşlık dışına çıkarmanız misal bi arkadaşınla konuşur gibi değilde çıkma teklifi edeceğiniz kıza konuşur gibi konuşun hareketleriniz normal bi yapıtığınız hareketlerden daha hassas ve nazik olsun tabi bu benim önerim yani bende işe yaradı sizde yarar mı bilmem
(*) bende iyice haydar dümene döndüm partner filan :D

Rivaldo
24-04-2008, 21:16
Yapılacak şey belli delikanlı gibi çıkıp cevabın ne olursa olsun ben seni seviyorum diyeceksin ve kıza olan biten herşeyi anlatcaksın.Bundan sonrası kızın cevabına bağlı:good::good::good:

fenergy
24-04-2008, 21:22

bana kanka diyen kız ve benim onu kardeş gibi sevdiğimi bilen bi kız bana teklif etti ve kabul etmedim... bi daha da yüzüne bakmadım ama hala direniyo af diliyo ama affetmedim hiç mi gurur olmaz falan ama ne yapsın... siz olsanız affeder misiniz hoşlandığım kızları bile sölemiştim yane o kdr yakındık ama şimdi çok uzağız... :) uzun oldu....

Big Of Deniz
24-04-2008, 22:10
Ne alakası var beysim..!

mnbay
25-04-2008, 00:27
yanına gidip benimle çıksana derim

junate
25-04-2008, 00:35
Bu aşka çok kafa yoruyoruz valla, çok çekingeniz ama galiba özgüven en önemli anahtar sırf bu yüzden teklif kabul eden arkadaşlarım var...

ABOOO
25-04-2008, 04:30
bana kanka diyen kız ve benim onu kardeş gibi sevdiğimi bilen bi kız bana teklif etti ve kabul etmedim... bi daha da yüzüne bakmadım ama hala direniyo af diliyo ama affetmedim hiç mi gurur olmaz falan ama ne yapsın... siz olsanız affeder misiniz hoşlandığım kızları bile sölemiştim yane o kdr yakındık ama şimdi çok uzağız... :) uzun oldu....

Bence yanlış yapmışsın, arkadaşın ise onu uzaklaştırmaman, arkadaşlığın daha önemli olduğuna ikna etmen gerekirdi, ben olsaydım uzaklaştırmazdım, gerçekten iyi bir arkadaş bulmak hiç de kolay değil.

Onun senden hoşlanmaktan başka bir suçu yok, sevdiğini söyleyen bir kişiye kızmazdım, yalnız bunu suistimal edecekler var ise işte o zaman haklısın.

Şu da var, biri ile arkadaş olmadan ondan hoşlandığını söyleyemezsin.Hiç tanımadığımız biri ile sevgili olabilir miyiz? Arada bir çekim olmak zorunda, bazen bir anda olur ama genelde tanıdıkça olur yada ben öyle zannediyorum.

Bir de teklif ederken yaratıcı olmalısınız, filmlerdeki gibi uçuk romantizm yerine, etkileyici ince ama abartısız süprizler yapabilirsiniz.
Sevmek, çıkmak yerine hoşlanmak kelimesini kullanabilirsiniz ya da bazen 'arkadaşlığın daha ötesindesin benim için' demek bile yeterli olabilir nasıl söylediğinize bağlı olarak.

metin_99
25-04-2008, 12:30
Benimde yeni aklıma geldi doğrusu bence mektup yazmak çok mantıklı olur..."ne mektubu yhaa mektup mu kalmış bu devirde hem işe yaramaz.." dediğinizi duyar gibiyim :) Bence gayet mantıklı mesela okuldan biriyse evinizi veya telefon numaranızı biliyrsa [ya da mektuba yazarsınız] karne günü falan verebilirsiniz... :):)

ABOOO
26-04-2008, 01:52
O kadar çekingen olmayın, arkadaş olmaya çalışın ama bu arada da duygularınızı belli etmeye de çalışın, zaten gönlü varsa o da belli eder.