PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site İçin Müzik Bölümü..(öneri)

Big Of Deniz
30-01-2008, 13:31
Evet yetkili abiler. sitede fark ettim ki müzik bölümü yok.müzik bölümü olmasını çoğu üye de ister.bende böyle bir bölümü öneriyorum.eğer böyle bir bölüm açılacak ise.

1.Pop
2.Rap
3.Rock
4.Cazz
5.Arabesk
6.Hip-Hop...

kısacası müzik türlerinden ne varsa olmasını öneririm..bu arada bu bir istek değil sadece bir öneri...

junate
30-01-2008, 13:37
Şimdi bu meseleye girince şöyle bir sorun çıkabilir mesla pop bölümüne Tarkan'dan vay anam vay şarkısını koyduk privacy policy meseleleri var bu işin,ama mp3 player gibi bir program sunulacaksa ayrı...

fbrarsenal18
31-01-2008, 18:49
bence de mp3 olsa daha iyi...önerin için teşekkürler deniz...

metin_99
31-01-2008, 19:33
Bencede mp3 olsun daha iyi... rap rock metal bunlar olsun başka ne koyarsanız koyun...[pop hiç sevmem ama Grup Vitamin hastasıyımdır onu da koyun :D]

sedat_60
25-03-2008, 16:59
aynen arkadaşlar size katılıyorum
müzik siz TSC ayransız lahmacun a benzer :D

erkaan01
13-04-2008, 16:18
AYNEN KATILIYORUM. ÖZELLİKLE PES MÜZİKLERİ OLURSA SÜPER OLUR
:cowboy:

ademking
13-04-2008, 23:08
tv yayını olsun olmadı radyo yayını olsun bi sitede görmüştüm çok güzel:)

guru
03-05-2008, 12:14
şimdi böyle bi müzk bölümü acılırsa farklı düşüceler olusur.bu da can sıkıntısı dogurur..mesela ben rap ısterım sıtede rock calar hoş olmaz.

bulkan
03-05-2008, 18:45
Hayır forumda müzik yayını gibi değil, sanırım Deniz kardeşim, müzik bölümü olarak resmi konuların olmasını öneriyor.
Müzik dallarıyla ilgili resmi konularda genel tartışma olabilir. junate nin dediği gibi sayfada bir player ile online müzik dinlemek gibi de olabilir.

BlackCat(v-i-p)
03-05-2008, 20:11
Eğer gerçekten isterseniz müzikle ilgili bir forumu seve seve açarım..bende müzik öğretmeniyim aynı zamanda bilenleriniz vardır.Faydalı da olabilirim.

Big Of Deniz
03-05-2008, 20:22
Öneriyi ben yapmıştım.Müzik bölümünün olmasınıda ben isterim.Benle aynı fikirde olan arkadaşlarda var sanırım:).

kaankaplan
04-05-2008, 10:45
Şimdi bu meseleye girince şöyle bir sorun çıkabilir mesla pop bölümüne Tarkan'dan vay anam vay şarkısını koyduk privacy policy meseleleri var bu işin,ama mp3 player gibi bir program sunulacaksa ayrı...

junate hep tarkanla ilgili konusyosun

:d

çok seviyosun galiba

cyber-emir
05-05-2008, 15:58
Bende müzik bölümü çok isterim ama kotası olan birçok arkadaşın siteden soğumasına yol açar siteye sadece yeni bişey var mı diye 5 dakika süre ile girerler kotayı bu tür şeyler çok fazla yediği için ben bu radyo veya müziğe yada televizyon yayınına karşıyım.İstemem değil ama kotalı bir kişi olarak tüm kotalıların bu sorun yaşayacağını düşünüyorum

Monarch
05-05-2008, 16:48
Bende müzik bölümü çok isterim ama kotası olan birçok arkadaşın siteden soğumasına yol açar siteye sadece yeni bişey var mı diye 5 dakika süre ile girerler kotayı bu tür şeyler çok fazla yediği için ben bu radyo veya müziğe yada televizyon yayınına karşıyım.İstemem değil ama kotalı bir kişi olarak tüm kotalıların bu sorun yaşayacağını düşünüyorum

Akadaşım sana katılıyorum bence de kota sorunu olur ama üyelerin youtube gibi istediği zaman başlatacağı bir mp3 olursa olabilir. Hatta Hasan Abi kendi bestelerini bizimle paylaşır :D

cyber-emir
05-05-2008, 17:06
Akadaşım sana katılıyorum bence de kota sorunu olur ama üyelerin youtube gibi istediği zaman başlatacağı bir mp3 olursa olabilir. Hatta Hasan Abi kendi bestelerini bizimle paylaşır :D

istediğimiz zaman başlatabilirsek çok güzel olur. Hasan abinin bestelerini paylaşması ayrı bir mutluluk sebebi kotalıları düşünerek olmasını istemem ama böyle istenilince başlayan bir müzik olursa tabi neden olmasın

tarik_gfb
05-05-2008, 19:12
bence site içinde müzik'ler olsun ve bizheryeri dolaşırken o şarkı çalsın...

ozgur-duzen
05-05-2008, 19:17
Evet abi bende aynı fikirdeyim müzikli bir site olursa daha da güzel bir siteye dönüşür:26:

Matias
02-06-2008, 15:20
Bence müzik paylaşım bölümü olsa daha güzel olur.
Yamalar sayfasında nasıl top yamaları,face yamaları,stad yamaları,forma yamaları vs. varsa mzüik bölümündede mesela
-RAP ODASI***
*Ceza
*Sagopa
*Dj_Ateş,Oğuz,03 Mustafa,Gönül Yorgunu
*Erman ender
*İhtilal
*Dj Kral
*Mode XL

-POP ODASI
*Tarkan
*Mustafa Sandal
-ROCK ODASI

-ARABESK ODASI
*Müslüm Gürses
*Selahattin Özdemir
-YABANCI VE TECHNO MÜZİK ODASI
*Tiesto
*Akon
-TÜRK SANAT MUSİKİSİ ODASI VS.:D

Olması gereken şekil bu bence:)

Bu olursa eminim daha güzel olur.Bi düşünelim.Bi bakıyoruz aradığımız müzik TSC de karşımıza çıkıyor ve burdan indirebiliyoruz.Diğer müzik sitelerine gitmeden ve TSC mizden çıkmadan istediğimiz şarkıyı bulabiliriz..

metin_99
04-06-2008, 13:59
Matias'a katılıyorum bunlara ek olarka korn, linkin park, tokio hotel, grup vitamin, cemiyette pişiyorum vs. vs. eklenirse daha güzel olur ;)

cok fazla uye
07-07-2008, 10:29
Bence müzik paylaşım bölümü olsa daha güzel olur.
Yamalar sayfasında nasıl top yamaları,face yamaları,stad yamaları,forma yamaları vs. varsa mzüik bölümündede mesela
-RAP ODASI***
*Ceza
*Sagopa
*Dj_Ateş,Oğuz,03 Mustafa,Gönül Yorgunu
*Erman ender
*İhtilal
*Dj Kral
*Mode XL

-POP ODASI
*Tarkan
*Mustafa Sandal
-ROCK ODASI

-ARABESK ODASI
*Müslüm Gürses
*Selahattin Özdemir
-YABANCI VE TECHNO MÜZİK ODASI
*Tiesto
*Akon
-TÜRK SANAT MUSİKİSİ ODASI VS.:D

Olması gereken şekil bu bence:)

Bu olursa eminim daha güzel olur.Bi düşünelim.Bi bakıyoruz aradığımız müzik TSC de karşımıza çıkıyor ve burdan indirebiliyoruz.Diğer müzik sitelerine gitmeden ve TSC mizden çıkmadan istediğimiz şarkıyı bulabiliriz..

Mantıklı bir düşünce... Bu siteye yapılan ziyaretleri de arttırır ve TSC daha çok konuşulan bir site olur... Yani site gücüne güç katar... :)

Rafael
09-08-2008, 12:07
Bence sitede biz gezerken çalcak şarkılar olsun bu şarkılarıda Hasan abimiz yapsın!