PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe çok farklı!(TümeR MetiN)

fbrarsenal18
31-01-2008, 15:44
Tümer: Fenerbahçe çok farklı

Yunanistan'ın Larissa takımına transfer olan Tümer Metin, Fenerbahçe'nin tüm kulüplerden farklı olduğunu ve 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' nitelemesinin doğru bir tanımlama olduğunu söyledi.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Yunanistan'ın Larissa takımı ile 3.5 aylık sözleşme imzalayan Tümer Metin, askerliğinden EURO 2008'e kadar bir çok konuda açıklamalar yaptı.

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin tüm kulüplerden farklı olduğunu ve ''Fenerbahçe Cumhuriyeti'' tanımlamasının doğru bir tanımlama olduğunu söyledi.

Futbol hayatını birkaç sene daha sürdürmek istediğini belirten Tümer Metin, vatani görevini mutlaka yapacağının ısrarla dile getirdi.

Türkiye'ye dönmesi halinde yine Fenerbahçe'de forma giyeceğini hatırlatan Tümer, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırırken, "Aziz Yıldırım çok büyük duayen. Hiç dışarıdan göründügü gibi değil. Başkanı anlamak lazım. Çok iyi anlaştık. Buraya gelirken transferimde gösterdiği kolaylıktan, ilgi ve alakadan son derece minnettarım" dedi.

Larissa takımına transferi konusunda samimi açıklamalarda bulunan Tümer Metin, "Bu yaştan sonra Barcelona'ya, Milan'a, Inter'e gidecek halim yoktu benim. Burası Türkiye'ye çok yakın buradaki ilgi hoşuma gitti. Tarihimizde ne yaşanmış ne yaşanmamış hiç konuşulmadı. Kendi adıma bir hayal kırıklığı yaşamadım. Şartlar çok güzel umarım 3.5 ayda böyle devam eder" diye konuştu.

MİLLİ TAKIM KONUSU

Tecrübeli oyuncu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak olan A Milli Takım ile ilgili olarak ise, "Türkiye'den çıkmadan önce Fatih hocamla konuştum. Seni düşünüyorum demedi. Ama ben hazır olduğum zaman, Fatih hocanın benden faydalanmak istediğini biliyorum. Eğer 3.5 ayı iyi geçirirsem EURO 2008 kadrosunda olmak beni mutlu edecek" açıklaması yaptı