Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamachi onlıne Ağlar
evet arkadaslar bu siteden istediginiz oyunun istediginiz hamachi agına katılarak oynama fırsatı var isterseniz siz kendiniz ag kurun ve bekleyin elbet biri gelir
[Only Registered Users Can See Links]
Bu arada sadece bir yardım istiyorum sizden ben onlıne kayıt yaptıramıyorum kopya cd aldık regıster code bölümüne ne yazcam nasıl kayyıt olcak sadece bana bilgi verin kayıt nasıl yapılıo
kopya cd ile kayıt yaptıramazsın orjinal oyun olması gerekiyor...
we9 hamachiden online oynanıyor mu arkadaşlar banada bir yardim edebilirmisiniz
Blue&Typhoon
12-02-2008, 17:53
pes4 oynanıyor we8 e karsılık geliyor we 9 da oynanmaz sanırım eğer orjinal edğilse
öyle dediğin için we8 aldim. arkadaş kurduğum oyuna bağlanıor ama Disconnected From Opponent die bir hata veriyor bu neden kaynaklanabilirç
arkadaşlar pes08 hamachi üzerinden oynadık, pes08 magazin yaması ile oluyo.. oynamak isteyen varsa hamachi ağ adı hadipes08, şifre123.. oynamak isteyenleri beklerim..
ewt pes magazine ile oluyo ama hamachi biraz kasıo oyunda o nedenle kendi ip nizi öğrenip hamachi yi sadece maç ayarlamak için kullanmak daha mantıklı bence...
ozgur-duzen
10-07-2008, 21:01
En güzel magazine yaması valla
PESSOCCER1903
11-07-2008, 17:28
Pes 2oo9 'da Bu sorunu Hallediceklerini İstiyorum yani MultiPlayer desteğini Tek Orjinal Oyunda oluyor :( Yani bir şikayette bulunmak gerek ama iletişim felan yok
ağ:ulash06
şifre:123456
bekliyorum arkadaşlar!!!
Su magazine nin
link verin indirelim.
Su magazine nin
link verin indirelim.
al bakalım tıkla ([Only Registered Users Can See Links])