PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hata

By_ChaTLaK
01-02-2008, 17:01
Her şeyi tamamladım fakat sen sonda e_text klasöründeki patchi açıyorum.dkz stiduo patch diyorum.folder diyorum datı seçiyorum fakat runtime error 0 diye bir hata veriyor ne yapmalıyım ?

ksura bakmayın yanlışlıkla konu açtım

konu kilitli olduğu için mecburen buraya açmak zorunda kaldım

hocam ben şimdi türkçe spiker 1 dosyasını indirdim.videodan yardım alarak hepsini doğru bir şekilde uyguladım. fakat son adımda e_text spiker dosyasının içindeki PATCH e tıklayıp dkz studio da apply patch in folder diyip program files/konami/pes/dat şeçiyorum sonra runtime error 0 diye bir hata alıyorum ve dkz kapanıyor

olay böyle

Blue&Typhoon
01-02-2008, 17:52
hocam sen naptın ya bole msnde gibi neyse sorununu anlamadım biraz daha açarsan konuyu yardımcı olaiblirm

Blue&Typhoon
03-02-2008, 11:37
dkz yi kaldır yenbiden kur belki sorunun düzelebilir ve son sürümnünü indir dkz nin

jaquar
17-02-2008, 16:38
onu biliyorum, o bilgisayardan kaynaklanıyor. Sanırsam "[ctrl]+[alt]+delete" tuşlarına basarsan windows görev yöneticisi açılacaktır, oradan uygulamalar sekmesinde bir program çalışır vaziyette duruyordur, onun üstüne tıklayıp görevi sonlandır dersen olur. . .(inşallah tabii)

F_e_n_a
20-02-2008, 17:37
tşkrler:)

FerreBoy
26-02-2008, 13:29
The file ''NEW FOLDER.AFS'' is not found in the selected folder would you like to locate manually gibi bi hata alıyorum sora dosya sectiiimde de bulunamıyo sacmaladı :(

bulutemre
07-11-2008, 10:24
Arkadaşım o dosyanın bulunmamasının sebebi internetden rip ile indirmişindir ve eksikdir. bendede oyun eksik o dosyada eksik bu yüzden google dan biryerden o dosyayı download yapmamız gerek yada full pes6 oynayan bir arkadaşın varsa ordan oyun klasörünün kurulu olduğu yerdeki dat klasöründen "new folder.afs" dosyasını kendine e-maille yada başka bir şekilde yolla =) O dosya bizlerde eksik.... Kolay gelsin.