PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorum

junate
02-02-2008, 14:57
Arkadaşlar sitemizin köşeyazarı olarak bir süredir düzenli olarak köşeyazarlığı yapmaktayım diğer yazarlarımız kadar çok okunmasamda çok şükür 70-80 i 1 haftada buluyor yazılarım. Şimdi sizlerden önemli bir ricam olacak okuyan ve okumayı düşünen arkadaşlarım, lütfen yorum yapın..
İyi yahut kötü eleştiri...
İyi eleştiri derken olumlu eleştiriler ki yazma azmimi yükseltiyor
Kötü derken olumsuz eleştiriler ise bana birşeyler katıyor ne yazdığımı varsa hatalarım...
Örneğin ilk yazımda (bütün eleştiriler olumsuz olduğu ve çok sert eleştiriler olduğu için yazarlığı bırakmayı düşünmüştüm) yazım kurallarında hata yaptığımı söyleyen bir arkadaşımız oldu bilmiyordum öğrenmiş oldum, tabi ilk yorumlar çok sert olmuştu, sen bu konuyu yazmak için daha gençsin hamsın, daha yazım yanlışı yapıyorsun yazdığın konuya bak türünden...
Evet kötü bir şey yaptıysam özür dilerim, ama yaşım ne olursa olsun her konuda yazma özgürlüğüm var ayrıca bu yaşlarda herkes kemale ereceği yaşı beklerse Türkçeyi kim yaşatacak? Bu konuda size katılmıyorum...
Neyse bayağı dağıttım arkadaşlar yorum bekliyorum. Köşeyazılarımı okuyan arkadaşlar yorumda yazarlar çok sevinirim, olumlu olumsuz farketmez usulünce yorumlarınız ile kendimi geliştirme fırsatı bulacağım
Şimdiden teşekkürler...

fbrarsenal18
02-02-2008, 15:11
umarım artık senin yazılarına daha çok ilgi gösterilir..ufacık bir yorum bile çok değerli...

junate
09-02-2008, 21:13
Çok alaycı bir durum gibi...