metin_99
04-02-2008, 15:30
arkadaşlar şimdi ben PES ile karşılaştırmak için bugün FIFA yı aldım...oyunu kurdum...sonra girdim menüde fln hiç bi problem yok ama maça girince acayip kasıyo we ben ne zevk alabiliyorum ne de oyunu anlayıp PES ile karşılaştırabiliyorum...oyunun istediği özellikleri sanırım hepiniz biliosunuzdur...
256 mı 512 mb mı ne ram istio benimki 768 mb
128 mb ekran kartı istio benimki 256 mb
ayrıca hard diskim 200 GB ve ben 20 GB a yakın bir yer kullanıyorum gerisi şuan boş yani PC dopdolu fln da diil...buna rağmen kasıo...oyunu nasıl hızlandırabilirim????
bunun mutlaka bi yolu wardır...çünkü dün arkadaşımla internet cafeye gittiğimizde oynadım hiç kasma yok...PC özelliklerine baktım 512 mb ram 256 mb ekran kartı hard disk 150 GB we 100 Gb a a yakın bi kısmı (yanlış hatırlamıosam) kullanılıo...
benim ram fln ondan ii ama....
256 mı 512 mb mı ne ram istio benimki 768 mb
128 mb ekran kartı istio benimki 256 mb
ayrıca hard diskim 200 GB ve ben 20 GB a yakın bir yer kullanıyorum gerisi şuan boş yani PC dopdolu fln da diil...buna rağmen kasıo...oyunu nasıl hızlandırabilirim????
bunun mutlaka bi yolu wardır...çünkü dün arkadaşımla internet cafeye gittiğimizde oynadım hiç kasma yok...PC özelliklerine baktım 512 mb ram 256 mb ekran kartı hard disk 150 GB we 100 Gb a a yakın bi kısmı (yanlış hatırlamıosam) kullanılıo...
benim ram fln ondan ii ama....