PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer dönemi bugün itibariyle bitti...Peki en güncel option file nezama gelecek...

edumlupinar
05-02-2008, 20:49
Arkadaşlar PES öle bir oyun ki ben oynamayan görmedim. Benimde en büyük zevkim pes6 oynamak. Güzel option file larla güncelleyerek oyundan hiç soğumadan sürekli olarak yeni tatlar alabiliyoruz. Bu yüzden ben patchleri yapan tüm arkadaşlara çok tesekkür ediyorum. hepinizin elerine sağlık.
Bu gün itibariyle ara transfer sezonu sona erdi. Benim option file güncellemeleri yapan arkadaşlarımdan ricam, tsl takimlarinin son kadrolarını ve oyuncularının performanslarını gerçekçi bir şekilde düzenleyen bir option file yapmalari.
Ek olarak oyunun gizli özellikleri açılırsa double speed,gol sevinçleri,klasik takımlar gibi, süper olur.özellikle klasik takımlar oyuna acayip renk katıyor klasik arjantinle oynamak kadar eğlenceli bişey olamaz.
option file güncellemesi yapıcak olan arkadaşlar önerileri dikkate alırlarsa eminim gerçekçilikten hoşlanan PES fanlarına büyük bir iyilik yapmış olacaklar.
Hepinize kolay gelsin tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum hepinizin ellerine,gözlerine sağlık.

synan10
10-02-2008, 12:01
bu isteği dikkate alırsanız sevinirim gerçekten çok güzel olur ara transferler eklenirse

ardafafa
11-02-2008, 16:41
yaa su pes 6 ya bır takım arttırma modu yapsalar ne guzel olur toplam 30 tane takım var fıfa da en az 120 takım var of bee