Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Pusu
arkadaşlar kurtlar vadisi pusu hakkında görüşlerinizi dosyalarınızı yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz//
SAYGILAR..
:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:
Big Of Deniz
08-02-2008, 10:05
iyi güzel ama şuna dikkat edelim..filmin içindeki oynayan karakterlerin şahısların kişiliği hakkında yorum yapmayalım..
dizi güzel ama şiddet ve korku çok var.."RADYO TELEVİZYON ÜST KURULU" bu film için "+7" diyor ama bence "+13" olması gerek.genellikle sürekli silahlar konuşuyor filmde..güzewl film ama küçük yaşta olan çocuklar için bi etkisi olabiceek gibi gözüküyor..herhangibir silah oyununda (küçük çocukların) "ben polatım ben polatım diye sürekli diyor"...en basitinden böyle bir etki..
iyi güzel ama şuna dikkat edelim..filmin içindeki oynayan karakterlerin şahısların kişiliği hakkında yorum yapmayalım..
dizi güzel ama şiddet ve korku çok var.."RADYO TELEVİZYON ÜST KURULU" bu film için "+7" diyor ama bence "+13" olması gerek.genellikle sürekli silahlar konuşuyor filmde..güzewl film ama küçük yaşta olan çocuklar için bi etkisi olabiceek gibi gözüküyor..herhangibir silah oyununda (küçük çocukların) "ben polatım ben polatım diye sürekli diyor"...en basitinden böyle bir etki..
ben filmin verdiği heyecanla ilgilenirim gerisi hikaye
Big Of Deniz
08-02-2008, 11:18
ama ilk mesajında görüşlerinizi yazınız diye yazmışsın!:)
Blue&Typhoon
08-02-2008, 13:30
heralde aileleride 7 yaşındakı çocuklara izletmezler o filmleri isterse +18 olsun ben izlerim güzel bir film ama fazla derinlere iniyolar
bence rtük biraz tuhaf hareket ediyo onca işe yaramaz dizi varken tüm gerçekleri gün ışığına çıkaran dizileri yasaklıyolar bence güzel bir konu olmuş tebrikler bu arada silh olması doğal sonuçta PUSU;)
ama resimleri koyarkn biraz dikkatli koyalım konu kapanabilir(fazalaya kaçmayalım)
Resim
[Only Registered Users Can See Links]
her kelimesine katılıyorum ama şunu söylemeden geçemicem Dizi tat vermiyor rol yapan oyuncu sayısı az. Hele o başrolde ki ( evet necati şaşmaz -polat alemdar dan bahsediyorum ) olmasa o diziyi kaçırmam ... ama izlemiyorum adam rol bile yapamıyor tepki yok tık yok ruh gibi ...