Orijinalini görmek için tıklayınız : Avartarlarımız...
Big Of Deniz
14-02-2008, 09:55
merhabalar sevgili arkadaşlar bu bir istek eleştiri yada bir öneri gibi birşey..forumda dolaşırken birkaç üye arkadaşlarımızın avatarlarına baktığımda üye arkadaşların avatarları hasan abinin avatarı kadar var...bu arkadaşlar dan birkaç örnek verecek olursak.. "analiton amigo,metinzeki" gibi arkadaşlarımızdır..bu arkadaşlarımızın avatarında "T.S.C TEAM ANALİTON AMİGO" "T.S.C TEAM METİN ZEKİ" gibi..bende bu T.S.C team avatarını kullandım arkadaşımada photoshopda kullanıcı adımı yazdırdım..vede koydum..ama küçük çıktı..bunu sebebi ne olabilir acaba..farklı bir resimde koysam gene küçük oluyor...bu arkadaşların üyelik tarihleri site açıldıüğından beri üye olan arkadaşlar..acaba bundan dolayı olan bi ayrıcalıkmı yoksa resimdeki olan farklılık mı ..okuyan herk arkadaşıma teşekkür ederim..
Hayır o arkadaşlarımız zamanında sitemizde yetkili olmuş arkadaşlardır. Avatar büyüklüğü sınırı sadece üyeler için var. Yetkililer için herhangi bir sınırlandırma yok. Bundan kauynaklanıyor avatarının küçük çıkması.
Big Of Deniz
14-02-2008, 10:30
cevabın için teşekkür ederim emrah abi..
metin_99
14-02-2008, 14:20
tmm anladım üyeler için sınır war ama benim anlamadığım şu şimdi bu bahsettiğimiz iki üyede şuanda yetkili diil yama takımında fln da diiller ama avatarları halaa büyük ben anlayamadım yetkili olup çıktıktan sonra yine büyük oluomu yani saçma olmuş eğer öleyse...ama yetkililikten çıktıktan sonra avatarlarını değiştirmedilerse kalmış da olabilir tabii..ztn bu iki arkadaşı da hiç online görmüorum...
yetkililikten çıktıktan sonra avatarlarını değiştimemişler...
Big Of Deniz
15-02-2008, 11:27
ama genede sizin olaya bi el atmanız gerekir...(gene avatarlarını küçültmeniz gerekir)