Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex mi ? Ricardinho mu?
The_Rock
14-02-2008, 13:36
Bence alex ama
:bjkbayrakwa6: :fbbayrakjp6:
RİCHARDİNO ALEX
FBLİİİM
metin_99
14-02-2008, 14:08
walla gs liyim ama bence alex...
kubilaykurt
14-02-2008, 14:41
:bjkbayrakwa6::1861542fcbb71ca70f0
bence rico
brezilya'daki futbolunu burda yapabilse şimdi bi avrupa kulübündeydi
kaankaplan
14-02-2008, 14:59
:bjkbayrakwa6::1861542fcbb71ca70f0
bence rico
brezilya'daki futbolunu burda yapabilse şimdi bi avrupa kulübündeydi
hahaha hatta zuhahha hatta puhahah alexle rıcardınho yu aynı yerde tutuyo alexxxxxxxxxxx kııııımmmmm rıco kım
Alex artık bu ülke futboluna yeterince alıştı Kimse ülkeye yeni bir oyuncu gelince Rico ile karşılaştırmıyor, Alex ile karşılaştırıyorlar(Bence bu yöneticilik alanında çok büyük bir hata, oyuncuya baskı altında olma sebebi)...
starrose
14-02-2008, 18:51
hahaha hatta zuhahha hatta puhahah alexle rıcardınho yu aynı yerde tutuyo alexxxxxxxxxxx kııııımmmmm rıco kım
adam insan gibi yorumunu yapmış ne bu tavırlar çok cıvıksın ya... [Bence Alex..]
Blue&Typhoon
14-02-2008, 19:02
artık alex kendını aşmış bi futbolcu ricardinho ya göre ağır basar bu arada starrose kaanda kendi yorumunu yapmıs bu tavrın hiç hoş değil daha kibar olalım cıvık tabirini senin için kullansak hoşuna gidermi?
walla gs liyim ama bence alex...
aynen alexxx:icon_12:
starrose
14-02-2008, 19:43
artık alex kendını aşmış bi futbolcu ricardinho ya göre ağır basar bu arada starrose kaanda kendi yorumunu yapmıs bu tavrın hiç hoş değil daha kibar olalım cıvık tabirini senin için kullansak hoşuna gidermi?
uzatmak istemiyorum... ahahahahahha zuahdhahdhahah çok mu komik yani yorum yapmış adam gibi...
adam insan gibi yorumunu yapmış ne bu tavırlar çok cıvıksın ya... [Bence Alex..]
uzatmak istemiyorum... ahahahahahha zuahdhahdhahah çok mu komik yani yorum yapmış adam gibi...
Arkadaşlar zuhaha tarzında bir yorum ciddiyetten gayet uzaktır Alex'in yerinde o kadar Rico oynasa bugün Alex'in yerinde Rico olurdu.Tamam Alex'siz Fener oynayamıyor filan ama bu Fener'in acziyeti olur...
Peki sence kim daha haklı gözüküyor Fenerbahçeli 74 arkadaşım adamın fikri ile alay etmek sence nasıl bir davranıştır?
Kimse kırmak değil amacım haklıya hakkını vermektir...
fbrarsenal18
14-02-2008, 21:17
Alex söz konusu iken ricardinhodan asla bahsedilemez...
Er_RoOoOoNeY_En
14-02-2008, 21:32
ölümüne ricardinhoooo :)
Alex söz konusu iken ricardinhodan asla bahsedilemez...
Bahs eden ediyor :-)
Big Of Deniz
15-02-2008, 06:35
starrose sen bu aralar herkesin yazdığı cevaba karışıyorsun..hadi tamam burda haklısın ama doğru düzgün yazılan cevaplarda dahi karşıyorsun..kendini bir yetkili gibi sanıp sanki uyarıyorsun..(ama kendi çapında)neyse konu saptırmayalım.bence alex..
esesliates
15-02-2008, 22:14
SERGEN YALÇIN tabiki de kim bunlar ya...
Blue&Typhoon
15-02-2008, 22:52
starrose ve junate verilen cevaplara karısma gibi bi durmunuz var adam istediğini yazar yahu sizene küfür mü etmiş sizi anlamak gerçekten çok zor ya adam zuha yazmış cıvık e sen nesin aga o zaman sakin olalaım biraz sizene yani çok cıvıksın forum aracığıyla değil özelden at junate merak etme neyin ne olduğunu biliyorum en azından baskalarından daha iyi(!)
starrose
15-02-2008, 23:01
starrose ve junate verilen cevaplara karısma gibi bi durmunuz var adam istediğini yazar yahu sizene küfür mü etmiş sizi anlamak gerçekten çok zor ya adam zuha yazmış cıvık e sen nesin aga o zaman sakin olalaım biraz sizene yani çok cıvıksın forum aracığıyla değil özelden at junate merak etme neyin ne olduğunu biliyorum en azından baskalarından daha iyi(!)
Kimden iyi biliyorsan bil o sana kalsın ne yapayım yani ? "İnsan " gibi durmayı bilmeyenler var "İNSAN " gibi biz ne yapalım yani sen bişe söyle "ahahahahaha çok şeyce" nerde seviye ya ? Bu arada evet karışıyorum çünkü karışılması gerekiyor..
Uğraşımız daha medeni bir forum için...
sürekli birine karışmak için küfür etmesi gerekmiyor resmen fanatiklik yapmaya başladınız...niye böyle konularrda sürekli seni ve kaankaplan'ı tartışırken görüyorum böyle konularda gereksizce fener'i savunuyorsunuz insanlar cıvıtmadan ve Fenerbahçe'ye laf atmadan fikirlerini söylüyyorlar hemen bi karşı çıkıyorsunuz bırakın artık bunu yapmayı...
kaankaplan
16-02-2008, 12:07
tmm tayfun uzatmayalım
konu kanmıstır...saol ayrıca
Alex Alex ALEX YÜZLERCEKEZ ALEX BİNLERCEKEZ ALEX alex bir futbol dehası Alex i türkiyede hiç bir futbolcu ile kıyaslama bile yapamazsınız bunu ben değil verilerde ortaya koyuyor. Alex paslarınlar oyun görüşünle liderliğinle kritik gollerinle şuan türkiyede buluna en iyi futbolcu.
Blue&Typhoon
16-02-2008, 18:46
sürekli birine karışmak için küfür etmesi gerekmiyor resmen fanatiklik yapmaya başladınız...niye böyle konularrda sürekli seni ve kaankaplan'ı tartışırken görüyorum böyle konularda gereksizce fener'i savunuyorsunuz insanlar cıvıtmadan ve Fenerbahçe'ye laf atmadan fikirlerini söylüyyorlar hemen bi karşı çıkıyorsunuz bırakın artık bunu yapmayı...
mr_nem konumuzla fanatikliği nasıl bapdaştırdın ben onu anlamadım ama neyse şimdi kaan arkadasımız kardeşimiz bi yorum yapmıs bence alex çok daha iyi gibi burda onu tartışmıyorum ben zaten, alex çok daha iyi şeklinde yorum yapmıs starrose ise adam gibi yorumunu yapmıs bune böyle çok 'cıvıksın' dedi sence karsı çıkılmaması gerek bişeymi o zaman sana ve konuya mesaj yazan herkese bi soru
junate,mr_nem,starrose
çok cıvıksınız desem ne yapardınız??
mr_nem konumuzla fanatikliği nasıl bapdaştırdın ben onu anlamadım ama neyse şimdi kaan arkadasımız kardeşimiz bi yorum yapmıs bence alex çok daha iyi gibi burda onu tartışmıyorum ben zaten, alex çok daha iyi şeklinde yorum yapmıs starrose ise adam gibi yorumunu yapmıs bune böyle çok 'cıvıksın' dedi sence karsı çıkılmaması gerek bişeymi o zaman sana ve konuya mesaj yazan herkese bi soru
junate,mr_nem,starrose
abicim konuya dıştan bakman lazım ki anlayasın değil mi fanatiklik mi değil mi...
teşekkür ederim ve başka bişi demem sonuç olarak ne küfür yiyorum ne de başka bişi cıvıklıkta bir şeydir der çekilirim...
junate,mr_nem,starrose
Şuraya dikkat çekmek istiyorum yine taraftarlık yapıyorsun,Kaankaplan isimli üye mesajının %90 ı gülme efekti en sona parantez açıp Alex daha iyi demiş ama Starrose %90 medeni bir şekilde yazmış en sona demiş diyeceğini,bana kim ne derse desin eğer hatalı olmadığımı biliyorsam "umrumda değil" şeklinde yorum yazarım...Soru?
starrose
16-02-2008, 21:55
junate,mr_nem,starrose
Anlatamıyorum mu ? Milletin fikrini aşağılayarak yanıt verilmez.Doğru mu yapılan ? Düzgünce yorum yapalım lütfen.. Fenerbahçeli birşeyleri düzeltmeye çalışıyoruzki sizlerle tartışıyoruz.. Sorun kim haklı kim haksız değil..Biz bu tür davranışları düzeltmeye çalışıyoruz.. Herşey Daha Medeni Bir Forum İçin...
fbrarsenal18
16-02-2008, 21:57
offf naptınız beylr ya ricomu alexmiden konu nereye gelmiş...
Blue&Typhoon
17-02-2008, 11:18
Anlatamıyorum mu ? Milletin fikrini aşağılayarak yanıt verilmez.Doğru mu yapılan ? Düzgünce yorum yapalım lütfen.. Fenerbahçeli birşeyleri düzeltmeye çalışıyoruzki sizlerle tartışıyoruz.. Sorun kim haklı kim haksız değil..Biz bu tür davranışları düzeltmeye çalışıyoruz.. Herşey Daha Medeni Bir Forum İçin...
junate mr_nem tamam sizi anladım ama ya cıvık kelimesi nereye kadar uzanıyo biliyomusunuz starrose medeni bi forum için herkese cıvık mı diyeceksin ben o zaman tartısmayı baslattım ben cıvığım bu mudur yani sen şimdi adamı aşalıyosun diyosun sen kaan a ne yaptığının farkındamısn lütfen starrose şimdi kendini savunma bana atık ben cevap yazmıyorum beyler size kolay gelsin ama bu forumda birbirine cıvık vs şeyler diyecekse bende katılırım klay gelsin son defa ve yine Alex/20
junate mr_nem tamam sizi anladım ama ya cıvık kelimesi nereye kadar uzanıyo biliyomusunuz starrose medeni bi forum için herkese cıvık mı diyeceksin ben o zaman tartısmayı baslattım ben cıvığım bu mudur yani sen şimdi adamı aşalıyosun diyosun sen kaan a ne yaptığının farkındamısn lütfen starrose şimdi kendini savunma bana atık ben cevap yazmıyorum beyler size kolay gelsin ama bu forumda birbirine cıvık vs şeyler diyecekse bende katılırım klay gelsin son defa ve yine Alex/20
Sana elbette hak verdik ama şöyle bir durumda sözkonusu birisinin görüşü ile dalga geçmek,nasıl bir durum...
mesela sen ronaldo hastasısın sence dünyanın en iyisi o düşüncesindesin ve görüşünü bir forumda yazdın,bir başkası da bu görüşünle dalga geçti sen nasıl düşünürdün?Neyse bu kadar...
PANZEHİR...
brethart
19-02-2008, 10:27
arkadaşlar cıvıkı mıvığı bırakında konuya değinin.... Rico bence alexe göre biraz daha düşük oynuo bence alex