PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bitsin Artık Bu Macera...

Big Of Deniz
15-02-2008, 07:56
Öncelikle maceramı desem gerilimmi komedimi bilemem..ama bu bir maceraya benziyor..Dayım istanbula araba almaya gelmişti..niğdeden.dayım arabayı aldı..annem dayımla beraber niğdeye gidecekti..bende gitmek istedim..karakış istanbula yeni gelmişti..yola çıkacağımız saat 04:30 gibi idi.eşyalarımızı arabaya yerleştirdik ve yola çıkıcaz..birden kar şiddetle başladı.ve yola çıktığımızda ..kar yağıyor..ama çok şiddetli bir kar.çok yol teptik..sonunda Bolu'ya kadar vardık..ama yollar felaket içler acısı kazalar..kar artık ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor..gözümüzün önünde olan birçok kaza meydana geliyor..gerçekden çok gerilimli anlar yaşadık..aksi taktirde zincirde bulamadık..buzun üstünde paten yapıyoruz sanki araba ile..sonra giderken araba birde kaydı ve ön kısmı sağa doğru kaya kaya gitti..içimmde bi korku vardı..ama panik etmedim...tırlar,kamyonlar,arabalar sanki canlarını hiç öneme almamış gibi vızır vızır geçiyorlardı..neyseki dayım arabayı durdurdu..ve yola çıkıcaz tekrardan..yolun kenarına doğru kaymıştı araba..terardan çıkıcaz ama..dediğim gibi o karın üstünde hiç korkmadan vızır vızır geçen araçlar vardı..neyseki yol sakinleşti ve tekrardan yola çıktık..kimi yollar buzlu kimi yollar normal asfalt..sonunda Aksaray'ın gerisinde bulunan "ŞEREFLİ KOÇHİSAR" adlı yere geldik.kar etkisini iyice gösteriyor..tipi şiddetini gittikçe arttırıyor..trafik birden bire durdu.en başta kaza var sandık..tesislere de 300 metre kalmıştı..zincir alacaktık..fakat gidemiyorduk..trafiğin adeta kalbi durmuş gibi herkes durmuştu.dediğim gibi tesislerede 300 metre kalmıştı ama görüş mesafesi nerdeyse 0'a indi..sonra tarafiğin en ön kısmına varmak istedik..yollar araçlardan dolayı kapalı olduğu için geçemedik..ve sonunda bilmediğimiz yollardan giderek tarafiğin en ön kısmına geldik..ama tesisler geride kalmıştı:(.yol polisler tarafından kapatılmış idi.bekledik belki yol açılır diye..akşama kadar arabanın içindeydik..akşama kadar uyuduk..ama fazla değil..sonra sohbet ede ede bekledik annem dediki "bitsin artık bu macera"dedi....ama hala ve hala geçit verilmiyor.ve sonunda tuzlama aracı gelmişti..biz sandık ki önümüzden gidip yol açıcak..ama nafile..yol artık buz olmaya başladı..sonra polislerden birisi gelip.."yol kapalı" dedi.."sabaha kadar kapalıdır"dedi..sonra bizi belediyenin bulunduğu bölgeye yönlendirdi..ama sonrasında bizi yatılı yurda yönlendirdiler.sonra yurtta erkekler yatakhanesine gittik..tabii huylandıkda:)sabaha kada yurtta idik..beleidye hazırlıklı idi..bizlere gıda besinlerinden göndermiş idi..uykumuz olmadığında telefonla teyzemle konuştuk bize haberleri dinletiyordu handsfree ile:) . yurtta sabahladık..sabaha kadar çalışan bir araba görmüştük..4 katlı yatakhane dolmuştu..ve dışarda kalan bir aile ..sabaha kadar çalışan bir arabaları vardı..hava çok soğuktu..aramız çalışmadı:(ama vatandaşlarımızdan bir çoğu gelip yardımcı oldular..ve arabayı çalıştırdık..gene aynı manzara..yol gene kapalı..oysa yol düzgün gözüküyordu...artık insanlar isyan etti..ve tarla yollarını eze eze geçtik:)sonunda bir yola çıktık..ve ilerledik..yollar gene buz..izinsiz çıktık..adeta kaçtık desek yeridir:)buzun üstünde gidiyoruz:)çok sayıda kaza gördük..keşke görmez olaydık..içimiz cız etti.:( 3-4 araç arka arkaya kaza yapmışlar:(videolarıda var..niğdeye varmaya az kaldı.o kadar yolu teptik ama az kalınca sanki yol hiç bitmez gibi geliyordu insana:)sonunda niğdeye vardık ve macerayı anlattık..kazaları gösterdik..dayıma herkes MAŞALLAH dedi..o kadar yolu zincirsiz geldik..biraz gerilim biraz komedi birazda maceralıydı..okuyan herkese teşekkürler..

bu maceramı sizlere anlatmayı çok istemiştim..ve yazdımda..yolda bile diyordum "bu macerayı T.S.C ye koyacağım diye..

kiminize göre saçma komik gelebilir..ama gerçekden ve gerçekden macera gerilim boldu..buna özet geçmek gerekirse

ANLATILMAZ YAŞANIR:)

yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim..

Big Of Deniz
16-02-2008, 13:45
ee hiç kimse okumadı mı?yorum yokmu?:(:(:(

metin_99
16-02-2008, 14:07
abii süper olmuş yhaa bayaa bişi yaşamışsın yalnız dönerkeni anlatmamışsın...dur ben tamamliyim...üyelerde merak etmiştir bu maceranın dewamını..şimdi deniz dönerken benim PC bozuk olduğu için bana mesaj attı lüstünmü nie girmion die...bi türlü PC nin bozuk olduğunu söleyememiştim...sonra mesaj attım böle böle dedim...ondan sonra bana kontörün warsa mesajlaşalım mı dedi...eh kontörüm yoktu ama ablam 5 mesajını çoktan attığı için onun telefonu yürüttüm :D (gerçi izin aldım ama olsun :D) onunla mesajlaştıkta mesajlaştık bana yoldayız fln dedi...ondan sonra ben PC yi ablamın işgalinden kurtarınca telefonunu ablama verdim...ama vermeden önce kaç mesaj attık saydım...ya 18 yada 20 ydi :D:D:D:D

Big Of Deniz
16-02-2008, 14:13
evet çok zevkliydi..iyi bi mesajlaştık..biz 3-4 geliyorduk..2 numaradaki adam içinden demiştir. (bu çocuk saatlerdir kimle mesajlaşıyor:S:)")

pusathSN
16-02-2008, 14:30
hemserim geçmiş olsun ama sen sen ol dikkat et yoksa bi daha ki sefere sanslı olmaya bilir sin.......

junate
16-02-2008, 15:08
Alo orası polis karakolu mu?Bir ihbarda bulunmak istiyorum :-)...
Geçmiş olsun...

Big Of Deniz
16-02-2008, 15:50
çok teşekkür ederim..bir yandan macerasıda vardı ama..:)

junate
16-02-2008, 15:59
çok teşekkür ederim..bir yandan macerasıda vardı ama..:)Kurallara uysaydınız yazacak bişeyin olmazdı değil mi? :)
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım...

Big Of Deniz
16-02-2008, 16:08
uymadık..ama daha da çok yolda kalmak istemiyorduk:)biz bi arabanın beşine takıldık daha doğrusu bir sürü araç diyim..sonra arkamıza bi baktık dolmuş taşmış:)

fbrarsenal18
16-02-2008, 16:24
geçmiş olsun deniz..merak ettim bir aksiyon filmindemi oynuyodun:D

Big Of Deniz
16-02-2008, 16:30
aksiyon vardı gerilim vardı...komedi vardı:)kısacası karışık idi.