Orijinalini görmek için tıklayınız : Fri-Kik
bilalgol
16-02-2008, 17:46
Ya arkadaslar ben Frikikten hayatta gol atamadim siz nasil atiyorsunuz biraz ogretin sene yaa:P:fbbayrakjp6:
bilalgol
16-02-2008, 18:03
kimse bisey demiyo:S
Frikik atmak çok zor . Bende bi arkadaştan öğrendim kalecinin atladığı yöne doğru at topu bana öle demişti..
bilalgol
16-02-2008, 18:33
nerden bilecem nereye atladigini?
Big Of Deniz
16-02-2008, 20:03
buun için birçok taktik var..bildiğim bi tanesini söyleyim.16-17 metrede firikik olduğunda ..barajın kapattığı köşeye yön tuşlarında aşşağı tuşuna basılı tutcan sonra ard arda 3 defa "A" ya bascan..(tabii senin orta tuşun hangisi ise ona basıcan)ama enerji çizgisi full dolmuycak..%75 gibi..onuda sen ayarlarsın..ben antrenmanda sürekli yapıyordum..kıvamı tuttumu rahatlıkla gol oluyor :)bazen kaleci atlıyor ama nafile bazende de seyrediyor..hadi iyi eğlenceler..
bilalgol
16-02-2008, 20:07
insallah olur yaa
bilalgol
16-02-2008, 20:17
daha kotu atiyo
yerden atiyo:S
Big Of Deniz
16-02-2008, 20:19
flood yapma!!!ben atıyorum..senin ayarlamanda problem olabilir..
BaRKoT_41
28-02-2008, 16:09
bende bi taktik biliyorum galiba 20 metre civarların de barajın olduğu yöne biraz çevirdikten sonra aşağı tuşuna bas sonra şutu at ama vuruş gücü ortay ya biraz geçsin ya da orta çizgiye az varken vur bende işe yarıo
Arkadaşım biz sana burada ne kadar şu tuşa bu yöne vererek şu kadar bas vsvs... desek de boş.Oyun yapoısı belli, tuşları belli.Antrenmanlarda deneme-alıştırma yaparak sürekli geliştireceksin.
Bunu indir şu konuma kopyala oradan yükle gibi birşey değil ki tam manasıyla buradan bir yardım alabilesin..
Çok doğru ama bu konuda başarıya giden yol Tottiden geçer...
PRoFoSYoNeL
31-03-2008, 18:15
2 Kere Hızlı Hızlı Kareye bas Yön Tuşundanda Barajın Kapattığı Köşeye Olanı basılı Tut Falso Veriyo Güzelde Vuruyo..Bi Kere Direkden Vurdum 1-2 kere Yalan Olmasın Gol Attım..
thepostman
05-06-2008, 14:04
freekick olayı gerçekten çok güzel yapılmış sana şurasını söyleyeyim freekick vuran oyuncun iyi falsocuysa falso vereceğin köşeyi seç biraz falso payı bırak normal vuruşunu yap sonra falso ver yön tuşu ile
okkkkkan
05-06-2008, 16:45
hocam bide (zaten biliyorsundur galiba ama ) paslaşarakta güzel goller atılıyor.Mesala adriano , c.ronaldo ya da topa sert vurabilen bi adamı seç,2.oyuncuyu topa getir o pas verince, yerden düz ama çok sert vur kaleci topu göremiyo bile :-) Özellikle online da çok gol attım adriano ile...Direct vuruşta el alışkanlığı gerekiyo ama: 20-25 metredeysen boş köşeye hız gösteresini çizgiye yani tam ortaya denk getirebilirsen % 50 gol oluyo bi dene belki olur... :punk:
thepostman
21-06-2008, 19:59
arkadaşım sana tek kelime söyliim frikickte olay falso verebilmek
ozgur-duzen
21-06-2008, 20:32
Evet arkadaşlar PES 2008 in free-kick leri güzel yapılmış hele falso için yer bırakıp şut gücü çizelgesini ortalarsan güzel goller ortaya çıkıyor.Ben en çok Adriano ile free-kick attım.
ben carlosla atıyorum free kick te bas verip carlosun zaten stili buna çok oygun oluyor ve gol oluyor 5-6 defa attım böyle hızı ayarlamak zor iş
arkadasım eleman bırsey ogrenmek ıstıyo.sen neden herkese böyle ters yazıon.burası forum değil mi adamın forumu forum olarak kullanmasını terslıyorsun.