Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisikletim, Yokuş , Ben ve Demir Kapı
starrose
16-02-2008, 21:14
Yaz idi.Arkadaşlarım okula gitmişti.Onlardan 10-15 dk sonra onların yanına gitmek için bisikletime bindim.Okulumuzun uzunca yokuşunu okul kapısı açıktır diye direk indim.O hızla okula doğru yaklaştım ve kapı kapalıydı frene bastığımda kapıya dehşet hızımla çarpmıştım fren tutmamıştı.Kafam kapıya çarptıktan sonra morarmıştı şişmişti.Vücudum sanki paramparçaydı. Bisikletim ise jantlar yamulmuş heryeri dağılmıştı.Kolumu hissetmiyordum kıpırdatamıyordum.Uzun yokuşu bir daha unutmayacaktım unutmadımda..1 Hafta sonra anca eski halime dönebildim.Bende artık yokuşu korkarak iniyorum :)
Yaz idi.Arkadaşlarım okula gitmişti.Onlardan 10-15 dk sonra onların yanına gitmek için bisikletime bindim.Okulumuzun uzunca yokuşunu okul kapısı açıktır diye direk indim.O hızla okula doğru yaklaştım ve kapı kapalıydı frene bastığımda çekti ve demir kapıya dehşet hızımla çarpmıştım fren tutmamıştı.Kafam kapıya çarptıktan sonra morarmıştı şişmişti.Vücudum sanki paramparçaydı. Bisikletim ise jantlar yamulmuş heryeri dağılmıştı.Kolumu hissetmiyordum kıpırdatamıyordum.Uzun yokuşu bir daha unutmayacaktım unutmadımda..1 Hafta sonra anca eski halime dönebildim.Bende artık yokuşu korkarak iniyorum :)
:img-hysterical: öldüm yaaa...
bu gerçek bir hikaye mi...
starrose
16-02-2008, 21:26
bu gerçek bir hikaye mi...
Evet başımdan geçmiş talihsiz bir olay :)
üzüldüm...bende sürüklii bisiklet kullanırım hemde çok hızlı bir şekilde cadde araları falan birgün müzik cdsi almaktan dönüyordm çöpe çarptım allahtan yanına düştüm parmağım kırılıyordu ama en güzel tarafı etrafımda bir sürü güzel kız benle ilgileniyordu:D...
Vay anasını yaa, çok ilginç güldük ama çektiğin acılar da göz ardı edilecek gibi diil...
fbrarsenal18
16-02-2008, 21:41
bu bizim durumumuz bana bişey anımsatıyo...bi adam var orda kolu kırılmış etrafına bakıyosunuz herkes gülüyor...:)
Big Of Deniz
16-02-2008, 21:52
üzüldüm...bende sürüklii bisiklet kullanırım hemde çok hızlı bir şekilde cadde araları falan birgün müzik cdsi almaktan dönüyordm çöpe çarptım allahtan yanına düştüm parmağım kırılıyordu ama en güzel tarafı etrafımda bir sürü güzel kız benle ilgileniyordu:D...
hepinize geçmiş olsun..bu arada abi senin yerinde bende olmak isterdim gibi bi his var içimde:)
starrose
16-02-2008, 22:16
Kızlar için değer mi ? :) Bir yerimizi kıralım havamız olsun değil mi :)
Kızlar için değer mi ? :) Bir yerimizi kıralım havamız olsun değil mi :)
deymez tabiki o işin espirisi bu oly dört yıl öncenin olayıydı...eğer kırılacaksa bir tarafım kadınlar için hayatımın kadını dediğim iki kadın için kırılsın...
biri annem diğeri belli değil...
deymez tabiki o işin espirisi bu oly dört yıl öncenin olayıydı...eğer kırılacaksa bir tarafım kadınlar için hayatımın kadını dediğim iki kadın için kırılsın...
biri annem diğeri belli değil...
Yaşadığım yıllar kimse için değmez düşüncesini getirdi bana aile ve vatan harici...