Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Cimbom Ah Ne yaptın...
Big Of Deniz
21-02-2008, 17:51
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bildiğiniz gibi Galatasaray uefa kupasında almanyanın bayern leverkusen takımıyla karşı karşıya geldi ve ne yazıkki aslanlardan beklediğimiz sonucu alamadık...ve skor rakip takımın 5-1 lik üstünlüğü ile sona erdi..Galatasarayın tek golünü burusso penaltıdan atmıştı..Galatasarayın samiyendeki maçtan hiçbir eseri yoktu..kısacası maçı seyrediyor desek yeridir:(...gerçekden bu scora çok üzüldüm..kelimelerin bittiği an diye biz buna deriz:(...
Bayern Leverkusen: 5 - 1 :Galatasaray...
ibal_9-E
21-02-2008, 17:55
evet bende izledim olmaz ya... böyle bir ekibin böyle bir performans göstermesi olmaz gerçekten...
Blue&Typhoon
21-02-2008, 18:02
galatasaray olayı çok büyütüldü bir yerde patlak vereceği belliydi
galatasarayın savunmada zaafları var mutlaka buralara kaliteli futbolcu alınması gerekiyo sen gidiyosun emre aşığı veriyosun yerine emreyi alıyosun bilmiyorum transfer politikası hakkında yanıldıklarını düşünüyorum neyse uatmaya gerek yok galatsarayı ezici bir skorla yendiler artık seneye galatasarayın bişeyler yapması gerekiyor
geçmiş olsun diyelim
ayrıca scor değil skor;)
fbrarsenal18
21-02-2008, 18:07
naptın Galatasaray:(:(olamaz...şok oldum yazık:( Sözün bittiği yer!!
starrose
21-02-2008, 18:08
Kesinlikle Feldkamp düşünmeli... Lincoln neden ikinci yarı söylesenize bana neden ? Defansta neden Song yok Neden ?? Açıklama yapsınlar.Uefa'yı adamlara verdik resmen nasıl bir Galatasaray bu ? Şunu da Söyleyeyim Biz Kötü Oynadık Onlar İyi Oynamadı...!! Kendimiz verdik maçı önümüze bakalım başka ne yapalım...
Ne yazayım ki? Feldkamp kahraman olmak istedi ama şunun farkında değildi takım 3 maçta 2 gol attı. İşte şimdi Fener'e destek zamanı haydi Fener bari sen geç şu turu...
Bizim de gözümüzü boyamışlar takımda gol atacak adam yok, ilk maçta iyi oynamışız da bi gol eksikmişte, kötü oynayalım rezil oynayalım her maçı 1-0 kazanalım, bize ayıp değil mi? Gelip ben mi teknik direktör olayım önce yönetim gitsin sonra Feldkamp...
Blue&Typhoon
21-02-2008, 18:45
haklısınız feldkamp gönderilmeli birde galatasaraydan önceki sezon gönderilen Eric Gerets...
Takımı aldığında alt sıralardaydı büyük bir çabayla takımı yukarıya çıkardı ve spartak moskovayı eleyerek ilk 16 arasına kaldı ilk maç marsilya 3-0 Moskova ikinci maç moskova 2-0 marsilya
carewbobo
21-02-2008, 19:39
:bjkbayrakwa6::bjkbayrakwa6:acıkcası ben yenilceklerini bekliyordum ama bu kadar ezici bir yenilgi beklemiyordum...........
henry_1992
21-02-2008, 20:30
ilk maçta boş kalelere atama ikinci maç adamlar nasıl attı
üzüldüm ne diyiyim essahtansözün bittiği yer
ALLAH'tan gs lilere laf atmamışlar
her yerde dalga geçerler burda öyle birşey olmamış
burda avrupa kupalarında türk olarak bakmayı öğrenmişiz ben hep derim avrupa kupalarında türkleri tutalım
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR
fbrarsenal18
21-02-2008, 20:53
Leverkusen bela kesinlikle...2000-2001 şampiyonlar liginde Fenerbahçeyi her iki maçtada 2-1 lik skorla yendi.Geçen sene UEFA Kupasında Beşiktaşı 2-1 mağlup etti ...Şimdide bu skor...ne diyelim:(
hala hakan şükür oynarsa böyle olur....Yazık yazık böyle skor olmaz....8-0 biri 5-1 ne ya avrupa fatihi galatasaray.....ne yapıyor böyle aptal aptal oyuncular.. baştan biliyordum oyuncuları hiç beğenmemişim......dünyanın en pahalı futbolcularına yakın koskoca servet alan o tripler yapan lincolnlar beş para etmez....baştan belliydi gönderilsin feldkamp değişsin kodra gitsin lincoln....
Big Of Deniz
21-02-2008, 21:44
tavrın çok sinirli mnbay:)haklısın..ama bi yere kadar..lincoln giderse Galatasaray'da teknik açısından hiç bir futbolcu kalmaz gibime geliyor..feldkampın gitmesine bende taraftarın..11 türkle sahaya çıktı..bi odadan dışarı çıktım 3-0 olmuş..yazık dedim..aslarıyla çıkacağına genç futbolcularla çıkıyor...bu maçı samiyendeki maç gibi kolay geçicek sandı ama yanıldı..sanki hazırlık maçına çıkar gibi aslar kenarda gençler sahada:)
hala hakan şükür oynarsa böyle olur....Yazık yazık böyle skor olmaz....8-0 biri 5-1 ne ya avrupa fatihi galatasaray.....ne yapıyor böyle aptal aptal oyuncular.. baştan biliyordum oyuncuları hiç beğenmemişim......dünyanın en pahalı futbolcularına yakın koskoca servet alan o tripler yapan lincolnlar beş para etmez....baştan belliydi gönderilsin feldkamp değişsin kodra gitsin lincoln....
Hakan Şükür Türkiye de benzeri olmayan bir oyuncudur bence Feldkamp hala buradaysa,yönetim hala buradaysa bir sorun var...
Lincoln niye 5-0 olmuş maçta kassın kendini ilk 11 de oynamak hakkıydı ama maceraperest kahraman Feldkamp yüzünden 5 yiyince 6-5 için oyuna girdi herhalde :-) haksızlık etmeyin Hakan şu takımda forvet mevkiinde en iyisidir sonra Nonda gelir o da oynatılmadı...
Blue&Typhoon
21-02-2008, 21:56
bence galatasarayda teknik açıdan iş yapan lincoln değil çünkü lincoln işini yapmıyor teknik direktör ne derse onu yapması gerekir ama uymuyor bunu bence teknik açısından daha doğrusu bulunan tekiği kullanma açısından ümit karan çok iyi bir örnek olur ümit gösterdiği çabayı(hakan dahil değil)galatasaray takımındaki futbolcular gösterse bugün bu hale gelmezdi bu takım lincoln ilk yarı oynucaktı vs bu sözler kesinlikle abestir çünkü lincoln girdi galatasaray durdu takım 10 kişi oynuyor trasnfer doğruydu fakat sanki basireti bağlanmış gibi oynuyamıyor adam anlamış değilim ama kaliteli bir futbolcu olduğu kesin... fenerbahçe maçında sahaya 11 türkle çıkan ve 0-0 beraberlikle ayrılan galatasaray ve kalli feldkampı basın yere göğe sığdıramadı ardından leverkusen kaşılaşması yine 0-0 yine 11 türk bence kalli birazdan kahramlık peşindeydi kafasında şu vardı 'burda ben bunları bu kadroyla geçerim büyük sükse yaparım' ama istanbulda istediğini alan leverkusen kendi sahasında galatasarayın kaçırdığı golleri kaçırmayınca fark geldi...
sorumlu kesinlikle Kalli Feldkamp
Big Of Deniz
21-02-2008, 22:03
Hakan Şükür Türkiye de benzeri olmayan bir oyuncudur bence Feldkamp hala buradaysa,yönetim hala buradaysa bir sorun var...
Lincoln niye 5-0 olmuş maçta kassın kendini ilk 11 de oynamak hakkıydı ama maceraperest kahraman Feldkamp yüzünden 5 yiyince 6-5 için oyuna girdi herhalde :-) haksızlık etmeyin Hakan şu takımda forvet mevkiinde en iyisidir sonra Nonda gelir o da oynatılmadı...
dediklerine aynısıyla katılıyorum abi..
bence galatasarayda teknik açıdan iş yapan lincoln değil çünkü lincoln işini yapmıyor teknik direktör ne derse onu yapması gerekir ama uymuyor bunu bence teknik açısından daha doğrusu bulunan tekiği kullanma açısından ümit karan çok iyi bir örnek olur ümit gösterdiği çabayı(hakan dahil değil)galatasaray takımındaki futbolcular gösterse bugün bu hale gelmezdi bu takım lincoln ilk yarı oynucaktı vs bu sözler kesinlikle abestir çünkü lincoln girdi galatasaray durdu takım 10 kişi oynuyor trasnfer doğruydu fakat sanki basireti bağlanmış gibi oynuyamıyor adam anlamış değilim ama kaliteli bir futbolcu olduğu kesin... fenerbahçe maçında sahaya 11 türkle çıkan ve 0-0 beraberlikle ayrılan galatasaray ve kalli feldkampı basın yere göğe sığdıramadı ardından leverkusen kaşılaşması yine 0-0 yine 11 türk bence kalli birazdan kahramlık peşindeydi kafasında şu vardı 'burda ben bunları bu kadroyla geçerim büyük sükse yaparım' ama istanbulda istediğini alan leverkusen kendi sahasında galatasarayın kaçırdığı golleri kaçırmayınca fark geldi...
sorumlu kesinlikle Kalli Feldkamp
Şimdi şöyle bir durum var ben yıllardır Gs taraftarıyım ve şunu kalıbımı basarak söyleyebilirim ki Ümit Karan hiçbir zaman Hakan kadar koşamaz savaşamaz. Diğer taraftan takımın kahramanı hani Fb Alex olmayınca yenilmemeye oynuyor ya(inkar edilemez bir gerçek) olarak alınan adam bir maça 70 li dakikalarda diğer maça 2. yarıda giriyor, insaf edelim girdiğinde skoru değiştirmek için umut yoktu,Beşiktaş Liverpool maçında neden kimse oynamadıysa işte Lincoln ondan oynamadı, genel Gs li görüşü de şudur Kalli gider Lincoln kalır...,
Gönüllerin sultanıdır...
Blue&Typhoon
21-02-2008, 22:17
galatasaray rehavete kapıldı
starrose
22-02-2008, 11:25
Lincoln ikinci yarıda ya da son 8 Dk'da sokulacak adam değil. Yıldız diye alındı Yıldız gibi oynayacak.. Maça gelince Almanya'da Türkler felan çok felan boş işler..İlk üzüldüm ama düşündükçe iyi oldu. Hak etmeyenler kazanmasın ...
İnternazionale
22-02-2008, 22:09
Artık Galatasaray Öldü.Basındakı adam adam deıl kı ne bu 5-1 avrupada serefimiz bes paralık oldu yazıklar olsun be yazıklar gs yı tutacagıma fb yı tutsaydım keske pes artık ınsan yenılırde bu kadar mı olur artık ben avrupaya liglerıyle ılgılenıyorum
sedat_60
22-02-2008, 22:37
galatasaray bitmiş
Fenerbahçem 3 - 2 Sevilla
avrupa nın Zico su :D
ben burda sucu kalliye atiyom cünkü bu futbolculari arka arkaya oynatmak dogru olmaz gencecik bir takim sen gidip onlari 5-6 mac her 5 günde 2 mac yaptirirsan böyle bir skoru görceyimiz belliydi ve oldu