Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!!sezghin!!!! yüz çalışmaları(barrusso)dahil:wink4:
işte ilk face im barruso===>[Only Registered Users Can See Links]
link===>[Only Registered Users Can See Links]
not:kesinlikle alıntı değildir!!
süper bu ya lütfen link verir misin?
Big Of Deniz
24-02-2008, 11:22
ilk face çalışman mı? eğer ilk face çalışman ise şahane yapmışsın..ellerine sağlık..
ilk face çalışman mı? eğer ilk face çalışman ise şahane yapmışsın..ellerine sağlık..
bişey değil evet ilk çalışmam.
çok güzel bir çalişma ellerine sağlık kardeşim..
Blue&Typhoon
24-02-2008, 12:04
kaliteli bmp ve resimden yapılmışa benziyo eline sağllık ağızda daha doğrusu dudaklara bi update çok daha iyi olur ama böylde iyi eline sağlık
vallaha ben indirdim...süper olmuş yaaa
teşekkürler arkadaşlar.bu olumlu tepkilerden sonra facelerimi daha bir şevkle yapıcam.en kısa zamanda yeni facelerimi yayınlayacağım.
evet güzel olmus ve devamini bekliyorum
oligozeng
27-02-2008, 13:59
dostum uğur uçar yaparmısın
işte lincoln face yorum bekliyorum.hatalarımı söylerseniz daha iyi olur.
lincoln
[Only Registered Users Can See Links]
servet
oo kardesım ılk calısmana gre olan ustu bıse helal olsun :D
servet çok güzel fakat lincoln de seçtiğin resimden dolayı benzemiyor zaten o resimde benzemiyordu başka bir resimden yaparsan daha ii olur..
işte yaptığım en iyi face
RAUL
not:saç bana ait değildir!!
İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])
Big Of Deniz
03-03-2008, 11:07
raul yaptıklarının arasında en iyisi..diğerlerinede fazla söze gerek yok heğsi birbirinden güzel ellerine sağlık..
big_of_deniz saol kardeşim
bu arada "oligozeng" eğer büyük bir uğur uçar fotosu bulabilirsen.uğur uçarın face ini yapabilirim.
MALDONADO
BARRUSO update
ya aslında raul facesi oyunda kullanılana çok benzemiş farklı bir resimden yaparsan daha ii olur..
Blue&Typhoon
03-03-2008, 18:43
bence onu yapmaya gerek yok zaten oyunda güze o face servet güzel olmuş arkadasım elleirne sağlık sanki renkte biraz hata var lincoln ün resmi sanırım kalitesiz benzeme sorunu yok ama hatlar belirsiz eline emeğine sağlık çalış ;)o-editle uğraş
SEZGHİN arkadaşım tebrik ederim..Çok güzel çalışmalar yapmışsın.Sadece Maldonado üzerinde çalışman lazım.
Kolay gelsin.
GOKHAN-116
08-03-2008, 13:28
kardes bunları ındırdıkten sonra nereye yapıstıracaz bır bılgı verırmısın?
GOKHAN-116
10-03-2008, 17:33
bıraz yardımcıda olunsa super site?
işte face imle karşınızdayım
holosko
faceyi güzel yapmışsın da benzemede çokk fazla sorun var face iyi ama hiç benzememiş...