Orijinalini görmek için tıklayınız : importlamaya son!
Arkadaşlar herkes importlamadan şikayet ediyordu...kimisi afs expolrer kullanamıyor kimisi ise ggs ile uğraşamıyordu artık bu soruna çözüm kitserver...
evet arkadaşlar artık indirdiğiniz bin dosyalarını kitserver a atarak halledebileceksiniz... hemde herşeyi ses bile atabileceksiniz
işte link.............
[Only Registered Users Can See Links]
altenatif link...
[Only Registered Users Can See Links]
Şimdi idirdiğiniz kitserver ı oyunu kurduğunuz yerdeki KONAMI/pes2008 in içine atıyoruz... daha sonra kitserver ın içinde bulunan setup a çift tıklıyoruz. Daha sonra tıklanıyorsa İnstalla tıklıyoruz.Gelen uyarıya tamam diyoruz. Eer installe tıklanmıyorsa önce remove ye tıklayıp daha sonra installe tıklıyoruz.Bu işlemi yaptıkdan sonra kitserver artık kurulmuştur... Şimdi indirdiğiniz bin dosyalarını kitserver ın içinde bulunan img nin içindeki klesörlere atacaksınız bu kadar...
Diyelimki cv_0.img ye importlamak için bir dosya indirdiniz. Tek yapmanız gereken bu bin dosyasını kitserver/img/cv_0.img nin içine atmak bu kadar...
anlatım biraz uzun oldu ama gerçekten çok kolay...
NOT:Ben bunu yanlışlıkla denerken buldum :D
''LİNKLER YENİLENMİŞTİR!''
Blue&Typhoon
24-02-2008, 17:54
içinde ses krampon top face hair oyuncu ıdleri map dosyası varmı ki?
BuLuT_Harry_Emma
24-02-2008, 20:22
ya altarnatif Lınk ko:Dyarmısn ben sureklı rapidden ındrıom da
içinde ses krampon top face hair oyuncu ıdleri map dosyası varmı ki?
arkadaşım sen beni anlamamışsın pes08 de oyuna ek yapılmıyor varolan dosyanın üzerine yazlıyor sen sadece yazdığım şeyi iyice oku
PESSOCCER1903
24-02-2008, 20:31
Arkadaşım Çok Sağol , Bunu Hep Arıyordum SOnunda Buldum Allah Razı Olsun :)
Bu arada , Top,Forma,Face,Saç,Stadyum Pes6 da atılıyordu Ama bu Pes 2008 Kitserverde Menü Müzikleride Atılıyormuş Bir Harikaa :)
BuLuT_Harry_Emma
24-02-2008, 20:36
ya bırsı altaernatif Lınk Koysun
crazy_27
24-02-2008, 20:44
deneyelim bakalım saol.
sağol kardeşim güzel paylaşım..
dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır artık sinir bozucu importlama işlemiyle uğraşmaya gerek kalmadı tekrar paylaşım için teşekkür ederim
arkadaşalar gerçekten çok güzel bişe bunu güncel tutunki herkes faydalasın..
BuLuT_Harry_Emma
25-02-2008, 17:26
saol denıcem
metin_99
26-02-2008, 08:58
tşkler....
gencfb07
26-02-2008, 15:21
bende cs.img yok ama cv_0 dan yapma cs.img var ona adx formatında müzik koydum kitserver/img içine cs.img klasörü açtım içine unnamed_69 yaptım şarkının adını çalarmı çalmadıda
bende cs.img yok ama cv_0 dan yapma cs.img var ona adx formatında müzik koydum kitserver/img içine cs.img klasörü açtım içine unnamed_69 yaptım şarkının adını çalarmı çalmadıda
arkadaşım büyük ihtml olmaz çünkü o galiba sadece master lig sorununu çözüyordU.
Bu arada yorumlar iin teşekkürler :rolleyes::D
BuLuT_Harry_Emma
27-02-2008, 18:15
normalde gbd mız var onu nasıl atacaz kanka
normalde gbd mız var onu nasıl atacaz kanka
onu bilmiyorum sadece import sorunu için bu kitservır ı upload ettim...
turkgamer
28-02-2008, 15:42
Allah Senden Razı Olsun Kardeş Sonunda Lanet Olası İmportlamadan Kurtulduk Ya Allah Senden Razı Olsun
fehmi_1905
01-03-2008, 09:33
çok güzel biyama olmuş eline sağlık öncelile ben bişi sorcam bunu program filesteki pesin içinemi atıyoz yoksa belgelerimdeki konami pes2008 in içine atıyoz.
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\ konumuna kopyalıyorsun.
Şimdi idirdiğiniz kitserver ı oyunu kurduğunuz yerdeki KONAMI/pes2008 in içine atıyoruz... daha sonra kitserver ın içinde bulunan stup a çift tıklıyoruz. gelen uyarıya tamam dedikten sonra kitserver artık kurulmuştur... şimdi indirdiğiniz bin dosyalarını kitserver ın içinde bulunan img nin içine atcaksınız bu kadar...
Diyelimki cv_0.img ye importlamak için bir dosya indirdiniz. tek yapmanız gereken bu bin dosyasını kitserver/img/cv_0.img nin içine atmak bu kadar...
BuLuT_Harry_Emma
01-03-2008, 10:39
saol ayrıtıl ıolmus
sedat_60
02-03-2008, 00:16
kardeş ii de bende bi tane kitserver var zaten bunu kopyala/yapıştır yaptığım zaman değiştirilsin mi diye soruyo hayır dediğimdede yapıştırmıyo lütfen yardım edin
kardeş ii de bende bi tane kitserver var zaten bunu kopyala/yapıştır yaptığım zaman değiştirilsin mi diye soruyo hayır dediğimdede yapıştırmıyo lütfen yardım edin
arkadaşım sen o zaman sadece sana gönderdiğim kitserver ın içindeki img klasörünü sendeki img nin içine at
sedat_60
02-03-2008, 00:37
ibal seni msn ime ekledim kabul eder misin
ohh be saol kardesım sper bıse bu bzı buyuk bı sorundan kurtardın :D allah razı olsun
hahahazu
06-03-2008, 16:03
Walla Cok Saol ya :D
ben yapamadım ama eline saglık
abdul2007
07-03-2008, 17:26
ya arkadaslar ben daha once ggs ile top importlamıstım simdi cv_1e baska top dosyalarını atıyom olmuyo yine eskileri cıkıyo neden?
usta harbi süpermiş ya importlama olayından bi şey anlamamıştım zaten :)
ilkayjagger
08-03-2008, 20:43
güzel bi haber işallah güzel paketler çıkar faceler kramponlar toplar fln
abdul2007
09-03-2008, 09:39
ya nasıl yapılıyor bi anlatsanız yapamadım ben
ÇOK TEŞEKKÜRLER HAYALİMDEKİ PROGRAM DİYEBİLİRİM ALLAH SANA GÜNEY AMERİKA DOLAYLARINDAN MELEZ Bİ SEVGİLİ NASİP ETSİN:P
Arkadaşım, sevincini güzel dile getirmişsin ancak, küçük harfler ile yazalım iletilerimizi lütfen..
kardes grcekten sagol elıne saglık ısıme cok yaradı
Çok teşekkürler.İmportu hiç bilmiyodum bunu senin sayende öğrendim saol..İmporta uyuz oluom zaten :D
DiLaRaM_____
20-05-2008, 16:57
saol kardeş
Arkadaşlar ben attım dosyayı sonra kurdum.Ama pes2008.exe için hata verdi.Sonra salt okunur'u kaldırıp bidaha kurdum bu sefer oldu ama cv_1'in falan içi boş.Bir yama attım olmadı?
Arkadaşlar ben attım dosyayı sonra kurdum.Ama pes2008.exe için hata verdi.Sonra salt okunur'u kaldırıp bidaha kurdum bu sefer oldu ama cv_1'in falan içi boş.Bir yama attım olmadı?
Ben denedim demo türkçe spiker stadyum top hepsi oldu çok süper teşekkür
alternatif link ucmus usta yenilersen sevinirim
kerim2007
17-06-2008, 00:05
ımpotrlama uzun suruyordu ve her ıhtımale karsı yedekleme yapmak gerekjıyordu ımage dosyasını sanırım bu sıkıntı olmıycak sayende kıtserverı devre dısı bırakırsan orjınal oluyosa gercekten tesekkuru hakettın elıne saglık sımdı ındırcem ....
Herkese yorumları için teşşekkürler. Bu arada alternatif link yenilenmiştir.
ceset_dnz
24-06-2008, 20:22
emeğine sağlık süper paylaşım...
yalnız ben Tr spiker indirdim ama kitserverin içinde rs_e ile ilgili dosya yok ve unnamed şeklinde spiker dosyaları , bunları nasıl importlarım...
şimdiden tşk...
arkadaşlar bu yama bende de war ama...bi sorun da var...
ben yaptığım faceleri o-edit ile yapınca ggs ile importlanmıyordu..bunu deneyeyim dedim...oyun kastı...yaptığım kişinin üstüne geldim...ve oyundan atıp hata raporu gönderdi böyle bir sorunu yaşayıpta halleden warsa bana ne yaptığını söyleyebilir mi ?...
$imdiden Teşekkürler!...
emeğine sağlık süper paylaşım...
yalnız ben Tr spiker indirdim ama kitserverin içinde rs_e ile ilgili dosya yok ve unnamed şeklinde spiker dosyaları , bunları nasıl importlarım...
şimdiden tşk...
İmportlayamazsın. Çünkü kitserver ile sadece rs_e.img nin üzerine importlanmıyor...
arkadaşlar bu yama bende de war ama...bi sorun da var...
ben yaptığım faceleri o-edit ile yapınca ggs ile importlanmıyordu..bunu deneyeyim dedim...oyun kastı...yaptığım kişinin üstüne geldim...ve oyundan atıp hata raporu gönderdi böyle bir sorunu yaşayıpta halleden warsa bana ne yaptığını söyleyebilir mi ?...
$imdiden Teşekkürler!...
Valla ben hiç öyle bir sorun yaşamadım...
lbjames92
25-06-2008, 11:55
saol cok isime yaradı
Knowledgeable
04-08-2008, 11:06
PayLaşım için teşekkürLer. YaLnız bir şeyi yapamadım! Bende bir boot paketi var Kitserver'i senin dediğin gibi kurdum. BootLarı importLayabiLdim yaLnız importLadğım bootLarı oyundaki düzenLeme böLümünde göremiyorum. HaLa eski resimLeri duruyor futboLcunun ayağında importLadığım boot var. Yardımcı oLursan çok sevinirim. Şimdiden teşşekkürLer...
HaTaY_LEE
15-08-2008, 22:48
kardesm 10 üzerinden 11 keşifte son nokta :)
ALLAH ne muradın varsa versin kafayı yivektim importlamayla çok saol
yigitkaska
24-08-2008, 12:42
ya bende ne ınstall nede remove seçeneği gelio dediklerişni anen yaptım biri yardım etsin ltfn
pes2008.exe nin özelliklerine bak."Salt okunur" işaretli ise işareti kaldırıp Uygula be Tamam a tıkla.
kitserver doğru konumda ise install aktif olacaktır.