Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye Nasıl Resim Eklenir ( Video )
Arkadaşlar siteye nasıl resim eklenir diye bir istek geldi. Ben de bir video yaptım. Bu videoyu izleyerek sitemize basit bir şekilde resim ekleyebilirsiniz.
Videoyu kendi hostuma attım. Bu yüzden izlemekte yada indirmekte sorun çekmeyeceksiniz. Dosyayı indirmek için indirme linkine sağ tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet demeniz yeterli.İndirdiğiniz dosyayı izlemek içinse dosyayı internet explorer ile açın.
İzlemek için: [Only Registered Users Can See Links]
İndirmek için: [Only Registered Users Can See Links]
Teşekkürler Emany Dostum !
Bilmeyenler İçin Çok Faydalı Olacağı Kesin . . :)
legolas1
20-12-2006, 14:43
Sağol isteğimi yerine getirdiğin için
yanlız şu an link geçerliliğini yitirmiş yenisini koyarsanız iyi olur :)
linkler öldüğü için ben tekrardan döküman koyuyorum ;)
[Only Registered Users Can See Links]
Öncelikle herhangi bir siteden aldığınız resmin linkini kopyalayın ve resimde gösterildiği gibi yapıştırın. Eğer kendi bilgisayarınızdan resim eklemek istiyorsanız [Only Registered Users Can See Links] adresine girip karşınıza çıkan sayfada "file" yazan yerin işaretli olduğununa emin olduktan sonra bilgisayarınızdan istediğiniz resim dosyasını Gözat'a basarak seçin ve host it! e tıklayın yükleme bittikten sonra size resmin linkini verecektir o linki kopyalayın ve yukarda gösterildiği gibi işlemi uygulayın. (Not: "Direkt link to the image" de yazan linki alın)
metinefe91
24-03-2007, 20:17
deneme yapıyorum bakalım olacakmı
sedo_487
29-07-2007, 17:49
saol
Blue&Typhoon
06-01-2008, 19:04
saoalsın gerçi ben biliyodum ama diğer arkadaşlara yardımın olmuştur
ahmet2809
14-01-2008, 15:59
saol
deneme yapıyorum bakalım olacakmı
Olmamış galiba resmi siteye yüklediğinde 3-4 satırda belli kodlar bulunur sen onların forums yazanlarından birini seççen...
Big Of Deniz
09-02-2008, 15:33
çok saolasın ben biliyordum bana lewi_wills yani gökhan abi öğretti..bilmeyenler için faydalı olacaktır..bu arada mesaja direk yapıştırıncada resim çıkar..
Blue&Typhoon
22-03-2008, 10:44
Bunu yapmamızdaki amaç hatalı resim gönderme,yanlış resim gönderme,resimleri karıştırma gibi durumların olmamasıdır...
Bu şekilde zamandanda kazanabiliriz kolay gelsin herkese...