PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cüneyt Çakır Sizce Nasıldı?

Big Of Deniz
28-02-2008, 15:53
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz gibi çarşamba günü oynanan büyük derbi çok konuşuldu vede konuşulacak gibi gözüküyor...maçın hakemi Cüneyt Çakır sizce o büyük derbiyi nasıl yönetti.konu anket haline getirilirse sevinirim...
Anket Şıkları:

Maçın Hakemi Adeta 2 Takım İçinde Kabustu...

Başarılı bir maç ortaya çıkardı...

NOT: arkadaşlar sanmayın ki ben burda fanatiklik yapıcam asla..ben burda sadece tüm Fenerbahçe'li Ve Galatasaray'lı arkadaşlarımın düşüncelerini almak istiyorum..konuda tartışma yaratacak fanatiklik yaratacak mesajlar lütfen yazmayın!

mehmet erdem
28-02-2008, 15:56
bnce çok kötü bir maç yönetti renkdaş sencede öle mi acep

Blue&Typhoon
28-02-2008, 15:57
bence berbat bir karşılaşma yönetti.Gökhanın 2.sarısı hatalıydı luganoyu yoktan yere attı özellikle maçta dikkatimi çeken gökhanın 2.sarı kartında yaptığı şeyi alex maç 2-1 ken yaptı ama sarı kart vermedi bu bir çifte standartdır hakem maça gölge düşürmüştür

fbrarsenal18
28-02-2008, 15:57
çok kötü bir maç yönetti kartlardan da belli olmuyor mu 4 kırmızı 15 sarı...

ugurkavas
28-02-2008, 15:59
ya arkadaşlar bencede kotu mac yonetti ama kırmızı kartlarda haklıydı bence.ama kırmızı kart verip (luganoya) daha sonra durumu kurtarıyım dıerekten gole giden volkanın pozisyonunda maçı bitirmesi acemice

Big Of Deniz
28-02-2008, 16:05
bu maçı bence her 2 takım içinde çok kötü yönetti..hatalı kartlar..tayfunun dediği gibi gökhan önündeki topu alcak ama top toplayıcı çocuk gökhana topu attı gökhanda önündeki topu alcaktı ama ordan hatalı bi kart dhaa oyun dışı aynısını fener mağlupken alex yaptı ama oyunu devam ettirdi...yani her 2 takım içinde kötü maçtı...faullerde kartlarda vs.vs...

brethart
28-02-2008, 16:26
bence cüneyt çakır iğrenç yönnetii galatasarylı bence kısacası çok iğrenç bi hakem

mr_nem
28-02-2008, 16:34
ben bir galatasaraylı olarak diyorum ki iki takım içinde faciaydı...ama bnu cüneyt çakır'ın çaldığı yanlış düdükler bence iki takımında oyununa gölge düşürdü...

volkan kara
28-02-2008, 16:41
arkadaşlar volkan yamana o maçta öyle bir sarı kart çıkıyorsa zaman geçirmeye çalışan gökhana o sarı az bile.

(volkan Yaman top kaygan olduğu için top toplayıcıdan diğer topu aldığından sarı kart gördü dk : 36 olması lazım)

Lincoln hariç hepsi haketti Portekizce ve Almanca dan başka dil bilmeyen bir adam Volkan a İngilizce küfür etmiş heah saçma...

Beşiktaş maçı şimdi daha zor olacak ezilen GS oldu FB değil

.. ve bunları bir TS li olarak yazıyorum çünkü doğrusu bu...

fbrarsenal18
28-02-2008, 16:41
bence ankete 2 madde daha ekleseydiniz..
-Fenerbahçe alehine kararlar verdi...
-Galatasaray alehine kararlar verdi...

Big Of Deniz
28-02-2008, 16:58
ezilen GS oldu FB değil

bu düşüncene hiç ama hiç katılmıyorum..2 takımda ezildi..gereksiz kartlar gereksiz düdükler..artık oyuncular tereddütte kaldı..müdahele yapsammı yapmasammı..

metal
28-02-2008, 18:30
Derbi böyle yönetilir hakemi tebrik ediyorum

tüm kartlar doğru biraz futbolcu olmayı öğretti hakem kutluyorum.Fenerliler kabul etmeyebilir ama hak eden galatasaray kazandı fenere geçmiş olsun gs saolsun iyi forumlar : )

Big Of Deniz
28-02-2008, 21:21
Derbi böyle yönetilir hakemi tebrik ediyorum

sen bir Gslisin..maçı kazandığınız için böyle diyorsun..ama maçı Fb kazansaydı yorumun bundan çok farklı olucaktı..bundanda eminim...hakem 2 takım içinde kabustu..bunu Gsliler bile söylüyor...

junate
28-02-2008, 21:32
Her neyse o kart görmeseydi bu görcekti, olmuş bitmiş, belki gökhan haksızdı ama lugano ve volkan da haklıydı bu tartışmasız bir şey ayrıca hadi gökhan haketmedi ya deivid haketmişti sarı gördükten hemen sonra bariz sarılık bir hareket daha yaptı hakem es geçti. Bu böyle uzar açık net ve tüm konuya özet bir cevap olmuştur herhalde...

Big Of Deniz
28-02-2008, 21:56
hakem ufak pozisyonda sarı kart gösteriyor..sert bi hareket yapan futbolcuya kartı olan futbolcuya kart göstermiyor..hakem şaşırdı desek yeridir...

bulkan
28-02-2008, 23:09
Arkadaşım sen de öyle bir konu açmışsın ki.
Not belirtmişsin tartışmayın vs diye ama konu patlamaya hazır bomba gibi.
İlgili başlıkta yorumlar aşırıya kaçtı.Emany arkadaşım kilitlemiş konuyu.Küfür vs olmuş..Hiç yakışmayan durumlar bizlere.
Olan olmuş ve bitmiş..Daha neyi irdeliyoruz ki...Neyin kavgasını yapıyoruz anlamıyorum..Herkes işine gücüne baksın..
Tekrar söylüyorum, seviyesiz , spor programı adı aldında yayınlanan programların etkisine kapılmayalım..
İleti yazmadan evvel bir kere daha düşünelim..Kırıcı olmadan yorumumuzu ekleyelim..

kaankaplan
29-02-2008, 12:36
bu hame turk futbolundan silinmelidir
hayatımda bole ığrenç hakem gormedım

dunya dalga geçıo ya

metin_99
29-02-2008, 23:19
bence hakem her iki taraf içinde berbat düdükler çaldı maçı kötü yönetti...ama bence volkan ın kart yediği pozisyonda lincoln bile bile volkan ı kızdırdı orda acayip profesyonelce bi davranış o da kırmızı kart görsün die yaptı (benim düşünceme göre ) eh sonunda hasan şaş kadar olmasa da ( :D ) çok agresif bi futbolcu olan volkan da lincoln e hücum etti sonra da tabii kartı yedi...yalnız benim anlamadığım şey şu...lincoln sadece portekizce ve almanca bilio die biliyorum ben...o zmn volkan a nasıl ingilizce küfür etmiş olabilir ki?

PRoFoSYoNeL
01-03-2008, 11:05
Kötü Maç Yönetti AceLe Kart Çıkarttı Doğru Dürüst Oyun Oynatmadı Ama KartLAr Doğruydu Bence.. Gökhan'In Pozisyonundan önce Volkan Top Değiştirdi Diye Sarı Verdi Gökhan Topu Almayıp Zaman Geçirdi Bunada Sarı Doğru Bence..

Ayrıca GS'yi Tuttu Diyen Varsa Lincoln Haksız Yere Atıldı Bumu GS'yi Tutmak ..

HerŞeye Rağmen Çeyrek Asır Sene Rekoru Kırdınız Oda Bi Başarıdır :)

Ayrıca 25 Senedir Çakırmı Vardı ? ..

uLtrAsLan
:icon_12:

Rocking
01-03-2008, 19:57
Volkan diyor ingilizce küfür etmiş adam ingilizce bilmiyor :)