PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saat yanlış...

Big Of Deniz
29-02-2008, 15:30
merhaba arkadaşlar..ben bilgisayarıma kimlermin engellediğini gösteren bi program indirdim..ama indirdiğime pşman oldum sebebi saati yanlış gösteriyor..sildiğim halde ekranın sağ alt kısmında hala ve hala simgeleri çıkıyor...bunu size resimle göstericem..saatide değiştremiyorum..şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

[Only Registered Users Can See Links]!.JPG ([Only Registered Users Can See Links]!.JPG)

Blue&Typhoon
29-02-2008, 17:29
ilk önce simgelerden kapat sonra programı kaldır virüs taraması yap restarrt yap

Big Of Deniz
29-02-2008, 17:47
progran ekle kaldırdan kaldırıyorum ama programın bi kısmı Pcde kalmış olabilir diyor...birde simgeleri malesef kaldıramıyorum..süreklide artıyor!...nedenini bilmiyorum:(

PESSOCCER1903
29-02-2008, 19:15
C/Program Files e gir ordan program adına bak ordakini sil

mr_nem
29-02-2008, 19:25
başlat/çalıştır/msconfig yaz çıkan tablodan başlangıca tıkla orda prograın adı varsa kaldır..birde başlangıcın yanında hizmetler var orayada bak programın adına varsa ordan da kaldır bilgisayarı kapat aç...

Big Of Deniz
29-02-2008, 20:11
cevaplarınız için teşekkür ederim..birkan abi senin tavsiyeni deneyeceğim...bu arada size yazmayı unuttum..bu alttaki simglerin üstüne gelince "Engelleyen Kontrol" yazıyor...birde bu simgeler sürekli çoğalıyor:(...:cry_smile2:

metin_99
29-02-2008, 22:50
walla bende yorum yapıcaktım ama cevabı vermiş bile herkes... :)

Big Of Deniz
29-02-2008, 23:09
hepinize gerçekden çok ama çok teşekkür ediyorum..bu program belliki virüslü ve indirdiğime de pişmanım!!!..Pc kafayı yedi desem doğrudur...birde şunu hatırlatayım..msn adresimde ekli olanlar bende size herhangibir bişey gelirse kabul etmeyin..virüs olabilir...emin değilim ama genede siz hazırlıklı olun...