Orijinalini görmek için tıklayınız : NE OLACAK BU FENERİN HALİ......:):):)
ufukkanlıcı
02-03-2008, 10:21
Ne olacak bu fenerin hali arkadaşlar??
size soruyorum.. son 3 maçta 1 beraberlik. hafta içi sevillayada elenirse fenerbahçe artık tamamen yok olur. tüm ümitleri biter. ümitlerin bittiği yerdede aslan vardır. ve bu gün kartalı parçalarsa fenerin vay haline bjk nin vay haline......
Big Of Deniz
02-03-2008, 10:33
şimdi bu açtığın konuda maç ile alakasız bir yazı var..maç ile yazsaydın dediğin doğru..dünkü maçla bir gram bile bağlantısı yok! şimdi senin amacın burda belli ki Fenerbahçe'li Ve Beşiktaş'lı arkadaşlarla dalga geçmek gibi birşey..maçla alakası olmayan bşr yazı yazmışsın..ve bu konuda beşiktaşıda ele almışsın..biraz düşünerek konu açalım!
ufukkanlıcı
02-03-2008, 10:39
YORUM YAP KARDEŞ. SÖYLEDİKLERİMDE HİÇ BİR HATA YOKTUR. FENER BU GİDİŞLE 3-4 HAFTAYA KALMAZ LİGDE KÖTÜ GİDİŞ DEVAM EDERSE NE ZİCO NE DE OYUNCULARDAN ESER KALIR. YANLIŞSA SÖYLEYİN.......... SEN Bİ ANKARAGÜCÜNÜ YENEMİYOSAN VAY HALİNEKİ VAY. ÇÜNKÜ İLERLEYEN HAFTALARDA KÜME DÜŞMEYE OYNAYAN VE LİDERLİĞE OYNAYAN TAKIMLARLA MAÇLARIN VAR. FENER 28. HAFTAYA 6 PUAN ÖNDE GİRMESSE ZATEN ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDER. BJK-TRABZON-GS İLE DEPLASMANDA OYNAYACAK. BUDA FENERİ SIKINTIYA SOKACAK DEMEKTİR.........
Big Of Deniz
02-03-2008, 10:46
neden büyük harfle yazıyorsun..bunu çok iyi biliyorsundur ki büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir..tartışma ortamı yaratmayada çalışma lütfen!...eğer maçla ilgili bir konu açsaydın sana bi olumsuz eleştrim olmuyacaktı..
Arkadaşım amacın nedir senin?
Konunun hiçbir yorum niteliği yok.
Ne zaman düzgün spor konuları göreceğiz bilemiyorum..
Bu tür alakasız, amaçsızs konuları görmek rahatsızlık verici.
Dalga şamata istiyorsan git geyik konusu aç başka bölümde..
Fenerbahçe tarafı ile dalga geçer gibi konu açma lütfen..
Big Of Deniz
02-03-2008, 10:50
Arkadaşım amacın nedir senin?
Konunun hiçbir yorum niteliği yok.
Ne zaman düzgün spor konuları göreceğiz bilemiyorum..
Bu tür alakasız, amaçsızs konuları görmek rahatsızlık verici.
Dalga şamata istiyorsan git geyik konusu aç başka bölümde..
Fenerbahçe tarafı ile dalga geçer gibi konu açma lütfen..
aynen abi katılıyorum...
Konunun zaten sohbet havasında açıldığı belli niye bu kadar sert tepki gösterdiğinizi anlamadım. Bence Fener'in değil bizim halimiz ne olacak onu düşünmek lazım adamlar avrupada devam ediyor ligde de 2. kötü bir yanı yok hiç değilse bizim gibi 5 yemediler. Sahi ne olacak bu cimbomun hali?
arkadaşlar ben fenerli olanlar bu konuya biraz aykırı tabi gs yenince :D:D:D:D:D:D:D
junate, dikkatini çekerim.Başlığı ve iletileri dikkatli oku lütfen.
Sohbet, sevileyi olur.Mevcut bir mevzu olacak ve dalga geçme gibi vs.. unsur olmayacak.
Konu sohbet havasında olsa idi benim burada huzur bulmam ve sohbete katılmam gerekirdi.Ama alakası yok..
Seviyeli ve mantıklı cevaplar veren bir arkadaşsın.Bunları benim sana söylememem gerek.
Galatasaray taraftarı, ilgili bölümde konu açsın Fenerbahçe bölümünde işi nedir söyle bana..
Şimdi GS li olmayan bir arkadaş GS bölümüne girip hiçbir amacı olmayan ve GS li taraftarla dalga geçen bir şekilde konu açsa, o takımın taraftarı olarak rahatsızlık duymaz mısın?
Sert çıkmak felan değil.
Burası sohbet, muhabbet bölümü değil, Fenerbahçe ile ilgili bölüm.
Cimbomun hali ne olacak diyorsan o zaman Galatasaray bölümüne aç konuyu.
Yetkili arkadaşlar lütfen rica ediyorum..Şu konu ile ilgilenin..
Tartışma ortamı oluşturacak arkadaşlara fırsat vermeyin.
Ya tabi kendince futbol çok önemli olabilir, ama benim için çok sorun olmuyor. Şunu biliyorum futbol bir oyalanma aracıdır, yolda arkadaşlarımla konuşurken de başlıktaki gibi sohbet ediyoruz, ayrıca Gs nin yenildiği tüm maçlarda bir Fb li maçı anlatan konu açıyor, bu da sinir bozucu olabilirdi ama benim için normal takım şöyle şöyle idi hakkıdır yenilmek deyip geçiyorum, o hırslı sinirli dönemim çocukluğumda idi futbol adına. Daha sonra 3 f yi duyduk işte...
Belki benim böyle konuşmam hoşuna gitmeyebilir tabi ama benim bir konuda birileri ile medeni ve sosyal çerçevede yazışmak gayet hoşuma gidiyor, küçük alaylar da rengi tadı oluyor, yani tepki karşılığı yerine nolcak bu gs nin hali deseniz ve agresif olmayan bir tutumla yaklaşsanız güzel bir ortam bile olurdu belki, çoğu konu zaten sohbet olsun diye açılıyor amaçta bu konuşup sosyalleşmek yasaklayıp germek değil. Yine de nazik uyarın için teşekkürler...:)
fbrarsenal18
02-03-2008, 12:24
ayrıca Gs nin yenildiği tüm maçlarda bir Fb li maçı anlatan konu açıyor
ki o benim fakat amacım dalga geçmek değil.
ki o benim fakat amacım dalga geçmerk değil.
Biliyorum ama bakış açısıyla ironik(alaycı) gören de olabilir...
fbrarsenal18
02-03-2008, 13:07
Belirtmek istedim sadece problem yok;)
Biliyorum :-) sorun yok :-)