Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanlış yere açılan anketler...
fbrarsenal18
03-03-2008, 22:42
Forumda bir şey dikkatimi çekti...Anket Havuzu diye bir bölümümüz var fakat orda sadece Pes ile ilgili anket yapabileceğimiz yazıyor.Fakat ordaki çoğu anket pes dışındaki anketlerden..Herkes anketlerini Genel bölümündeki Anket Bölümü alt forumuna açsa daha iyi olmaz mı?
mehmet erdem
07-03-2008, 13:21
bn nerden bilem belki öle ii olur sence
starrose
08-03-2008, 09:55
Forumda bir şey dikkatimi çekti...Anket Havuzu diye bir bölümümüz var fakat orda sadece Pes ile ilgili anket yapabileceğimiz yazıyor.Fakat ordaki çoğu anket pes dışındaki anketlerden..Herkes anketlerini Genel bölümündeki Anket Bölümü alt forumuna açsa daha iyi olmaz mı?
evet çok doğru bir uyarı bu..
Anket bölümüne baksanız sony mi samsung mu ati mi nvidia mı ve 1000 tane oyuncu karşılaştırması var sıktı artık..
Blue&Typhoon
08-03-2008, 17:53
isteyen istediği anketi açar buna karışamazsın istersen oy kullanırsın sadece ama konu yeri yanlış evet bende baktım %70 in taşınması gerekiyor...:) benimde anketlerim yanlış yerdeymiş
fbrarsenal18
08-03-2008, 17:54
isteyen istediği anketi açar buna karışamazsın istersen oy kullanırsın sadece ama konu yeri yanlış evet bende baktım %70 in taşınması gerekiyor...:) benimde anketlerim yanlış yerdeymiş
ben genel olarak söyledim;)
BlackCat(v-i-p)
08-03-2008, 18:37
Uyarınız üzerine pes 2008 bölümü altında ki ilgisiz anketler genel forumda ki bölüme taşındı.Lütfen sizlerde anket konusuna dikkat edin.Aklınıza gelen herşey için anket yapmayın.Korkuyorum yakında "tavuk mu yumurtadan,yumurtamı tavuktan? " diye bir anket açılacak..aslında onun türkçesi şu.."lütfen beni banlayın":)
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim
fbrarsenal18
08-03-2008, 18:40
"tavuk mu yumurtadan,yumurtamı tavuktan? :) işte bu garip olur...İlgin için teşekkürler Hasan abi.
Uyarınız üzerine pes 2008 bölümü altında ki ilgisiz anketler genel forumda ki bölüme taşındı.Lütfen sizlerde anket konusuna dikkat edin.Aklınıza gelen herşey için anket yapmayın.Korkuyorum yakında "tavuk mu yumurtadan,yumurtamı tavuktan? " diye bir anket açılacak..aslında onun türkçesi şu.."lütfen beni banlayın":)
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim
bu konuda anketlere alaycı ve eleştirel cevaplar verdim anketlerde cidden her önüne gelen futbolcu anketi açıyor abartmayalım