PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'miz çeyrek finalde!!!

Big Of Deniz
04-03-2008, 22:36
arkadaşlar bu öyle bir maçtıki öldüm öldüm dirildim..volkanın ilk anlarda 5 ve 9. dakikalarda ki yediği hatalı goller yüzünden biran umutusuzluğa kapıldık..ama fenerbahçemiz deivid le farkı 1e indirdi..konute ile tekrar öne geçtiler..ama fenebahçemiz yılmadı sahnede gene deivid vardı..uzatmalarda sevilla oyunu kontrol altına aldı..uzatmalarda gol sesi çıkmayınca penaltılarda volkanın bize 2 borcu vardı..ama artık şimdi bizim ona bir borcumuz var...:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbba yrakjp6::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr 8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fbatkidr8::fba tkidr8:

junate
04-03-2008, 22:38
ooooooooooooooleeeeeeeeyyyyyy, süpersin fenerbahçe.....

sedat_60
FENERBAHÇE m sevillayı eze eze yendi

fbrarsenal18
fenerbahçe'm helal olsun türkiye adına kendimiz adına tarihi tırnakalrla yazdılar:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbat kidr8::fbatkidr8:ne kadar bayrak koysam azdır...

BlackCat(v-i-p)
04-03-2008, 22:44
Gerçekten inanılmaz heyecan dolu bir maçtı.Fenerbahçemizi yürekten kutluyorum.Helal olsun size...

Big Of Deniz
04-03-2008, 22:52
arkadaşlar şuan yani o kadar çok mutluyum ki nerdeyse ağlıyacağım..o derece kadar mutluyum..ümidimi kesmiştim ama volkan volkan volkan!!!..penaltılarda kahramandı...bundan sonraki yolunda FENERBAHÇE'mize başarılar diliyorum...

fbrarsenal18
04-03-2008, 22:54
:26:ben ağladım...demek ki mutluluk gözyaşı buna deniyormuş.kontrol dışı bir şey

sedat_60
04-03-2008, 23:05
hıı bide unutmadan yazıyım sevilla başkanı VOLKAN penaltıları kurtardıkça fenalık geçirdi sevilla başkanınada geçmiş olsun diyoruz

fbrarsenal18
04-03-2008, 23:06
Avrupa Avrupa duy sesimizi işte bu Türkler'in ayak sesleri
Avrupa Avrupa duy sesimizi işte bu Fener'in ayak sesleri:)

Mad_Dragon
05-03-2008, 08:20
bravo Fener! Sevillalılara penaltı dersi verdi! :) ama şu da var; uzatmaların bitmesine bir kaç dakika kala maçın penaltılara gideceği hemen hemen belliyken, takımın en iyi penaltıcısı Alex'in oyundan alınması gerçekten çok saçmaydı. Alex olsa belki Edu penaltı atmayacaktı ve belki maç daha erken bitecekti (fazladan gerilim yaşamamış olacaktık :))

Blue&Typhoon
05-03-2008, 08:25
evet harika bir maçtı top sevillaya geldiğinde ürksemde top fenerbahçeye geldiğindede onların ürktüğünü hissedebiliyordum...uğur boral çok etkili bir futbol oynadı o daniel alves sağa yatırdı sola yatırdı adeta tabiri caizse paspas etti kaleci volkana yorum yapmaya gerek yok
Çeyrek Finaldeyiz İnşallah devamı gelir

gokbjk
05-03-2008, 08:49
bir beşiktaşlıyım ama fbnin finale çıkması iyi birşey olurdu.. vede olabilecek birşey :D:D

metin_99
05-03-2008, 09:43
helal olsun fenerbahçe'ye...başarılar dilerim...bakalım yarı finali geçebilicekler mi...

mr_nem
05-03-2008, 10:36
Of sevilla Of elendin eleyemedin feneri

fanatik bir tavır sergilediği için 7 gün süresince banlandı...

fenerbahçe'yi tebrik ederim...

junate
05-03-2008, 10:42
fanatik bir tavır sergilediği için 7 gün süresince banlandı...

fenerbahçe'yi tebrik ederim...
doğru da banlanması doğru mu sizce?

mr_nem
05-03-2008, 10:52
doğru da banlanması doğru mu sizce?

evet doğru çünkü ben bu laftan sonra gelecek tepkileri kestirebiliyorum ve bundan sonra böyle...

bulkan
05-03-2008, 12:35
Rabbime şükürler olsun.
Şu anki mutluluğumu kelimeler ile anlatmam mümkün değil..Tarifsiz bir duygu bu.
Fenerbahçe, insanüstü bir mücadele göstermiştir sahada.
O kadar şanssız bir şekilde başlayıp zamanla oyuna ağırlığını koyması, uzatmalara ve penaltılara kadar getirmesi müthiş bir durum.
Deivid i her ne kadar yetersiz bulsam da maçın kaderini değiştirecek 2 gol attı.Ama birkaç ufak pozisyonda çabuk davranıp boştaki arkadaşlarına atsaydı topu, inanıyorum ki uzatmalara dahi kalmayacaktı maç.Çok pozisyon kaçırdık.Ayrıca Deivid, gereksiz yere çok top kaybetti.
Gökhan Gönül , Capel e 1 kez dahi geçit vermedi o bölgede.
Uğur Boral tek kelime mükemmeldi.Herkes gibi yapması gerekenin fazlasını yaptı.
Dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olan Daniel Alves i adeta bitirdi o kanatta..
Sağ kanat biraz aksasa da rakip ataklarda oraya Kezman ve Selçuk da yardıma gelerek açığı kapattılar.Zaman zaman da Aurelio.
Ben özellikle Kezman a değinmek istiyorum, Deivid attığı goller ve Volkan da müthiş kurtarışlarıyla kuşkusuz en büyük pay sahibi bu başarıda.
Kezman da müthiş efor sarfetti.Çok pres yaptı.En az bir savunma oyuncusu kadar mücadelelere girdi.
Birçok mücadeleden galip çıktı.Bazı harcadığı pozisyonlar da oldu.
Top rakipte iken sağa, sola her konuma yetişti.Çok gerilere gelip topu takımına kazandırdı.İleri alandada bunu yaptı, rakip savunmayı çok yıprattı.Bir forvet oyuncusunun yapması gerekenden fazlasını yaptığını düşünüyorum.
Alex de mükemmeldi.Fazlası ile üstüne düşeni yaptı.Takımı çok iyi organize etti.Zaman zaman çok koştu pres de yaptı.Çok diriydi, bu beni özellikle sevindiren durumlardan biri.
Bu takım ve camia gerçekten çok inandı, Sevilla dan daha çok istedi turu geçmeyi..Helal olsun..Ayakta alkışlanacak bir başarı gösterdi bu takım.
Herkese hayırlı uğurlu olsun..

fbrarsenal18
05-03-2008, 14:42
Kuralar 14 mart'ta haydi hayırlısı:)

gencfb07
05-03-2008, 14:48
uçmaya devam et kanaryam

Big Of Deniz
05-03-2008, 16:01
bir beşiktaşlıyım ama fbnin finale çıkması iyi birşey olurdu.. vede olabilecek birşey :D:D

henüz finalde değiliz..:)İnşAllah o günleride bizlere yaşatır FENERBAHÇE...

Kenlug
05-03-2008, 16:02
bravo Fener! Sevillalılara penaltı dersi verdi! :) ama şu da var; uzatmaların bitmesine bir kaç dakika kala maçın penaltılara gideceği hemen hemen belliyken, takımın en iyi penaltıcısı Alex'in oyundan alınması gerçekten çok saçmaydı. Alex olsa belki Edu penaltı atmayacaktı ve belki maç daha erken bitecekti (fazladan gerilim yaşamamış olacaktık :))

Ama sakat sakat devam etti zaten yoksa çıkmıcaktı Alex o kadar dayanabildi hemde Alex te olsa Edu yine çekerdi bence ilk maçtaki hatasını telafi etsin diye çektirdi ama atamadı olsun iyi oynadı

pes6emo
05-03-2008, 16:43
Fenerbahçemi tebrik ediyorum.inşallah kupayı aldığımız günleride görürüz.Allah diğer Türk takımlarına da bu günleri yaşamayı nasip etsin.başarımızın daim olmasını diliyorum ve Fenerbahçeme başarılar diliyorum.

Kill For You
06-03-2008, 13:29
HERKES HADDİNİ BİLECEK(özür dilerim büyük harfle yazdım)

herkes haddini bilecek

kaankaplan
06-03-2008, 14:58
fenerbahbahçe avrupada tarih yazdı
volkan harikaydı hatta bütün futolcular
the champipns league quertar finale
fenerbahçe

can_pes
06-03-2008, 17:15
abı saten macı doru duzdun ızlıınce mac fenerın hakkı olduu bellı oluo....vlkan ılk 2 golde hata yaptı ama helal olsun chok(özür dilerim yanlış yazdım) çok hırsı bı takım olduumuzdan bu zorlu mucaleıde kzandık..

Blue&Typhoon
07-03-2008, 08:03
Arkadaşlar bir video buldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
Klib İçin Tıklayınız... ([Only Registered Users Can See Links])

TorreS JunioR
31-03-2008, 19:24
yıllar yıllar once bn yaklasık 10-11
yaslarındayken galatasarayım bu basarıyı gostermişti sonrada daha sonra kimse bu basarıya erisemez denilmişti bugun fener bu basarıya eristi gs gecemedi ama fener gecemicek die pişi yok karsı takım tanrı deil

bir galatasaraylı olarak fenerbahce durma dewam et biz we de cocuklar inanın inanın cocuklar guzel gunler goreceiz gunesli gunler kupaları muzemize gotureceiz avrupanın kralı olacaız

uh be destan yazdım saygılarımla