Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur Boral'ın ve Gökhan Gönül'ün Bu Performansları sürer mi?
Blue&Typhoon
06-03-2008, 08:07
Sizce Uğur boralın ve gökhan ın sevilla maçında ve galatasaray kupa maçında sergilediği futbolun devamı olur mu?
Anlamsız bir anket..
Bir futbolcunun her maçta aynı yüksek performansı vermesi mümkün değildir.
İnsan yani sonuçta makina değil.İnişli çıkışlı olacaktır form grafikleri..Bunu bilemeyiz.
Ama belli bir seviyenin üstünde oynayabilirler.Zaman zaman düşük performans ortaya koysalar bile genel olarak iyi gideceklerini tahmin ediyorum.
çeyrek finalde fb'nin elenmesi olası çok güçlü takımlar var...Uğur Boral'ın genellikle performansı bu...Real Madrid-Roma maçını izledim fb'ye ROMA erken çıkmasın diyeceğim takım oldu....Shalke çıksın bence
fbrarsenal18
06-03-2008, 16:35
Alves 40 milyon € Uğur'un değeri paha biçilemez...Uğur her iki Sevilla maçındada harika oynadı...
Big Of Deniz
06-03-2008, 16:49
bulkan abinin bu düşüncesine harfiylen katılıyorum..belki bu futbolcular kendilerini şampiyonlar ligine motive ediyorlar..bu maçta koşmayan alex koştu...defansa fazla uğramayan kezman sürekli bastı top çaldı..yani bulkan abinin dediği tamamiyle doğrudur...
starrose
06-03-2008, 17:12
Fener sevillayı eleyip ankaragücünden puan kaybediyor fenerbahçe ankaragücünü yenemeyecek takımmı ?
Futbolcular ligi bırakıp şampiyonlar liginde..
Ve bence fenerbahçe bu sene uefa'ya gidip uefa kendi saha avantajını kullanabilir. Bu arada maça göre değişir performans ama sarsıcı düşüşler olabilir..
Blue&Typhoon
06-03-2008, 18:18
Anlamsız bir anket..
İnsan yani sonuçta makina değil.İnişli çıkışlı olacaktır form grafikleri..Bunu bilemeyiz.
Ama belli bir seviyenin üstünde oynayabilirler.Zaman zaman düşük performans ortaya koysalar bile genel olarak iyi gideceklerini tahmin ediyorum.
ona hiçbirşey söylenemez ama ben hep aynı seviyede kalıcak demedimki zaten
Bu seviyede sürer mi yani 1 maç yada 2 maç bir şeyi değiştirmez yanlış anlaşılmaldu sanırım
birde ankete bakarsanız zaten tek maçlık vs diye ayırma yapılmış:)
bence ıkısıde chok(özür dilerim yanlış yazdım)çok süper oyuncular basta gokhan olmak uzere...ama sevılla macının en iyi adamlarından bırıde ugurdu ....sevılla macında gokhan kendını tam gosteremedı sanıyorum...ama sonucta ıkısıde çok iyi yerlerre gıdeblırler
Big Of Deniz
06-03-2008, 18:25
can türkçe yazalım lütfen!!!