Orijinalini görmek için tıklayınız : bir izleyiz sonra ağlarsınız
[Only Registered Users Can See Links]
not:bir video sitesinden alıntıdır
Blue&Typhoon
06-03-2008, 21:06
flood yasak
video hakkında ufacıkda olsa bilgi gerek:)
güzel videoymuş ama teşekkürler paylaştığın için
Big Of Deniz
06-03-2008, 22:18
video hoşuma gitti..çok güzel ve duygusal..bir video..paylaşımın için teşekkür ederiz...
Big Of Deniz
07-03-2008, 11:10
Zamanım değil....
ne demek istedin abi?
fbrarsenal18
07-03-2008, 15:50
:byecry:çok ilginç gerçekten bir o kadar da duygusal.yazık...
anılyasin
07-03-2008, 19:41
abi harika bişey ço kduygusal
evet biliyorum ben bunu hikayesini oklduğumda etkilenmiştim ama video şeklinde ilgimi çekmedi...
ne demek istedin abi?
Ben de merak ediyorum ne demek istedin junate kardeşim...Sabah başka akşam başka bu ne yaaa :)
Ben de merak ediyorum ne demek istedin junate kardeşim...Sabah başka akşam başka bu ne yaaa :)
nasıl bir cevap bu...
Big Of Deniz
07-03-2008, 20:24
açıkçası hiçbirşey anlamadım..junate zaten kendisi:)..
Ahh ah aklım başımdan gitmiş ne yazdığımı biliyor muyum ben açıklayamadım yok sayın gitsin hatta sildim bile şimdi...
Blue&Typhoon
07-03-2008, 21:08
junate in duyguları karışık sanırım:)...
Bir duygu hissetmiyorum ama kafam karışık :-)
kaankaplan
08-03-2008, 09:58
bu video ların hepsi hikaye youtube bin tane vıdeo var boyle
tamam da ben gördüm bunu hosuma gitti koydum yani senin yorumunada saygı var tabi
,
bu video ların hepsi hikaye youtube bin tane vıdeo war bole
Güzel zaten bunu herkes farketti önemli olan bri tanesini bizim görmemizi sağlamasıydı yaptı ben teşekkür ediyorum, medeni bir cevabın böyle olması gerekmez mi?
kaankaplan
08-03-2008, 12:39
ben gorusumu belırttım yanı bunları eklemenın manası yok
tartısmaya gerek yok ama junate nin dediği doru paylasmak istedim senin görüşüneden saygım var ben bunlarda cok gördüm de geccccc
Big Of Deniz
08-03-2008, 19:06
kendi aranızda boşu boşuna tartışmayı kesin!!!
Blue&Typhoon
08-03-2008, 20:20
Bir duygu hissetmiyorum ama kafam karışık :-)
junate aşk mı yoksa başka bişi mi?söylersen makbule geçer bendede bi durum var :)
olmak isterdim bizimkisi sadece hasret işte ama yardımcı olabilirim tecrübem vardır...
başını görünce izlemedim ben kişisel olarak
Big Of Deniz
08-03-2008, 20:39
yorumlarımızı okumadın mı...olumlu yada olumsuz yorumlar var..bu mesajı yazmanda bi saçma olmuş..
yorumlarımızı okumadın mı...olumlu yada olumsuz yorumlar var..bu mesajı yazmanda bi saçma olmuş..
benim mesajlarım nasıl saçma mı? mantıklı mı?
yani aslında sıkmaya gerek yok di mi? saygılar modum..:img-hi:
Big Of Deniz
08-03-2008, 20:58
benim mesajlarım nasıl saçma mı? mantıklı mı?
yani aslında sıkmaya gerek yok di mi? saygılar modum..:img-hi:
abi ben kimsenin mesajına saçma yada kötü bişey demedim..bu konuyu açan arkadaş..mesaj yazmış..nasıl beğendiniz mi diye..bende ona cevap verdim..
yok yani boşverbiraz yani..
Blue&Typhoon
08-03-2008, 22:48
olmak isterdim bizimkisi sadece hasret işte ama yardımcı olabilirim tecrübem vardır...
abi konuyla alakalı değil ama kusura bakmayın yazmak mecburiyetindeyim:)
arkadaşlar bi tane kız var okulda kız beni tam olarak kim olduğumu bilmiyo ama msn den konuşuyoruz kız çok tatlı çıkma teklif etmek istiyorum sizce nasıl edeyim ya video ile alakasız oldu ama özellikle junate den yorum bekliyorum:)
abi konuyla alakalı değil ama kusura bakmayın yazmak mecburiyetindeyim:)
arkadaşlar bi tane kız var okulda kız beni tam olarak kim olduğumu bilmiyo ama msn den konuşuyoruz kız çok tatlı çıkma teklif etmek istiyorum sizce nasıl edeyim ya video ile alakasız oldu ama özellikle junate den yorum bekliyorum:)
Kendine güven duyman en çok hoşa giden şey yani çıkıp birebir söylemek, ama cesaret ve kendine güven meselesi....
Blue&Typhoon
08-03-2008, 22:59
peki şimdi kıza ilk önce kendimi tanıtsam sınıfımı falan söylesem:( sonra okulda açılsam :)
Big Of Deniz
08-03-2008, 23:16
konuyla alakasız..ama arkadaşımıza yardımcı olmak gerekir:)...tayfun sana diyorum ki cesaretini topla..okulda açılmanı tavsiye etmem...yerinde olsaydım kesin ama kesin sanal alemde;):)..ama sen önce içinden ne geliyorsa onu yap...
fbrarsenal18
08-03-2008, 23:18
Msn de açılmak hiç te iyi değil bence...Yüz yüze söylersen çok daha iyi olur.
ama çokta fazla açılma derim ben
metinmercan26
09-03-2008, 00:50
VİDEO GERÇEKTEN ETKİLEYİCİDİ TEŞEKÜRLER...
metin_99
09-03-2008, 01:14
çok duygusal bi video olmuş...
starrose
09-03-2008, 07:57
Blue ( tayfun ) sen metinin bir kıza nasıl çıkma teklif ederdiniz konusuna gel sana yardımcım olayım : ) bu arada video çok güzel ahh ahh nerde eski aşklar : (
aranızda hiç böyle sey yasayan varmı ???
BlackCat(v-i-p)
09-03-2008, 19:51
Videoyu izledim.Evet duygusal ama fazla arabesk.Biz zaten toplum olarak severiz böyle şeyleri.
Bu dünyada ki en güzel şeylerden biride sevdiklerinize karşılık beklemeden "seni seviyorum" demektir.İlla karşı cins olması gerekmez.Zaman bu dünyada insana verilmiş en güzel hediyedir.Ben bu mesajı yazarken en üst satırda yazdığım"Videoyu izledim" ile başlayan satırı yazdığım ana geri dönemem.Geçti...
Hayatınızın her anını bir daha "keşke" dememek için geçirin.Yaptığınız bir eylem sonucunda 1 sonuç için "keşke "dersiniz..ama yapmadığınız için 2 kere...acaba ne olurdu?
Bir kıza yada erkeğe "seni seviyorum " demeyi planlıyorsanız eğer,hemen plandan vazgeçin ve direk söyleyin.Felsefeniz şu olsun.."zaten şuan sıfırım..karşılık verirse 1 olurum...vermezse yine sıfır olurum":) hiç birşey kaybetmem...karşınızda ki insanı seni seviyorum dediğiniz için kaybetmezsiniz.Ama videoda ki gibi söylemediğiniz için kaybedebilirsiniz.Zaten sizin sevginize karşılık vermezse orda ne işiniz var..uzaklaşın..gidin başka limanlara..Belki bir sonra ki limana ömür boyu demir atarsınız kim bilir:)
Hayatı alabildiğine doludizgin yaşayın.Bu tip arabesk videolardan uzak durun.Zaten efkarınız size yeter...ağlamak istiyorsanız soğan doğrayın.Bu tip videolarla sadece gözleriniz değil kalbinizde ağlar...ne gerek var gülmek varken..:)
hasan abi valla hi harbi güzel konusmussun sölediklerin çok doru
nasihat almak gibi bişey im dedin ama hakikaten iyi konusmus hasan abi
Big Of Deniz
09-03-2008, 20:07
hasan abi içini dökmüşsün:)...(bana göre öyle)..yazdıklarınız gerçekden çok doğru..her zamanki gibi benzetmelerinize gene bayıldım...ağlamak istiyorsanız soğan doğrayın.
anılyasin
10-03-2008, 17:33
evet hasan abi nin benzetmeleri çok hoş
anılyasin
12-03-2008, 23:40
aslında hasan abi gibi bizde böle bi yazı yazbiliriz ama duyguyla yazmamız gerekir
PESSOCCER1903
13-03-2008, 08:50
İnsan içini dökemiycek biri bulursa bunları izleyip ağlıyor ... Örneğin ben ; hiç içimi döküceğim biri yok :( Ondan bunları izliyorum ağlamayıa çalışıyorum ..Tabi gülmek herzaman idolüm .
İnsan içini dökemiycek biri bulursa bunları izleyip ağlıyor ... Örneğin ben ; hiç içimi döküceğim biri yok :( Ondan bunları izliyorum ağlamayıa çalışıyorum ..Tabi gülmek herzaman idolüm .
Doğru