PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önerebiliceğiniz Antivirüs Programı Varmı?

kaankaplan
09-03-2008, 11:28
ARKDASLAR
GÜZEL PCYI KASMAYAN
Bİ ANTİVÜRÜS PRG
WARMI!

Big Of Deniz
09-03-2008, 11:31
abim AVG kullanıyor hiç şikayetçi değil..kasıyor mu falan diyede sordum..kasmıyor dedi..AVG'yi önerebilirim...

kaankaplan
09-03-2008, 11:37
önerin için saol big_of_deniz

starrose
09-03-2008, 11:42
Güvenlik bakımından en iyisi.. Kaspersky İnternet Security kolay kullanım olsun diye Türkçe yamasını da yüklersen tamamdır.. Full Güvenlik : )

kaankaplan
09-03-2008, 11:53
ben nod32 kullanoyorum ama
30 gunde b,r bitiyo bidaha sılıp yuklmesı çok zor oluyo
özellikle vistada silmiyo
onun için süresiz olan lazım bana

mr_nem
09-03-2008, 11:55
nod32 kullanıyormuşsun zaten bende onu önerecektim ben nod32 kulllanıyom çokta memnunum...

kaankaplan
09-03-2008, 11:58
bende çook menunum ama süresi bittimi
bidaha zor silip yuklenıyo pekı nası sılcez visatadan yapamıyorum ya

carmelo92
09-03-2008, 12:01
kardes ben avast 4.7 kullanıyom hıc kasmayo oneririm

starrose
09-03-2008, 12:04
bende çook menunum ama süresi bittimi
bidaha zor silip yuklenıyo pekı nası sılcez visatadan yapamıyorum ya

Kaspersky internet security ya da Kaspersky 7 yükle merak etme her yerde nereye baksan key'i var

junate
09-03-2008, 12:43
Kaspersky i tavsiye ederim, 35 ytl bir fiyatı var zaten ben gayet memnunum...

bulkan
09-03-2008, 12:54
Şimdi biz sana iyisini veya kasmayanı öneremeyiz.Sen zamanla kullanarak hangisinin kendine uygun olaudğunu öğreneceksin.Deneme-yanılma yöntemi yani.
Şu var.Mutlaka bir antivirüs programı arka planda bir veya birkaç hizmet çalıştırıyor.Gerçek zamanlı tespit, uyarı ve tarama için hazırda bekliyor.Belli bir bellek kullanımı oluyor.Görev yöneticisinden bunları sonlandırdığın vakit kasma biter ama programın işlevi de biter...vsvs uzar gider...Bu yüzden bellek kullanımı olmayan, sistemi zorlamayan antivirüs programı olmaz.Güvenliğin için katlanacaksın.Ama bu kasma durumu, sende sıkıntı oluşturmaz.
Ayrıca junate iyi belirtmiş.Tam fonksiyonu ile bir güvenlik programı kullanmak istiyorsan, parasıyla, lisanslı alman en iyisidir.
Her ne kadar free indirdiğin programları full yapsan da yine de lisanslı olduğu gibi tam fonksiyonlu kullanamazsın.Çünkü full yapmak için crack veya kullandığın ilaç, sadece free kullanım süresini arttırıyor.

matigan
09-03-2008, 13:11
2 haftadır kaspersky internet security kullanıyorum...1 yıllık lisanslı aldım...en iyisi kaspersky

junate
09-03-2008, 13:39
Şimdi biz sana iyisini veya kasmayanı öneremeyiz.Sen zamanla kullanarak hangisinin kendine uygun olaudğunu öğreneceksin.Deneme-yanılma yöntemi yeni.
Şu var.Mutlaka bir antivirüs programı arka planda bir veya birkaç hizmet çalıştırıyor.Gerçek zamanlı tespit, uyarı ve tarama için hazırda bekliyor.Belli bir bellek kullanımı oluyor.Görev yöneticisinden bunları sonlandırdığın vakit kasma biter ama programın işlevi de biter...vsvs uzar gider...Bu yüzden bellek kullanımı olmayan, sistemi zorlamayan antivirüs programı olmaz.Güvenliğin için katlanacaksın.Ama bu kasma durumu, sende sıkıntı oluşturmaz.
Ayrıca junate iyi belirtmiş.Tam fonksiyonu ile bir güvenlik programı kullanmak istiyorsan, parasıyla, lisanslı alman en iyisidir.
Her ne kadar free indirdiğin programları full yapsan da yine de lisanslı olduğu gibi tam fonksiyonlu kullanamazsın.Çünkü full yapmak için crack veya kullandığın ilaç, sadece free kullanım süresini arttırıyor.
Çok doğru söyledin...

mnbay
09-03-2008, 14:33
kaspersky yüklüyorsun bir kaç gün sonra key için şifre geçerli değil diye uyarı geliyor...o yüzden kaspersky sinir bir şey ....ama iyi koruyor.......key sorunu yüzünden bilgisayardan kaldırdım...

junate
09-03-2008, 14:43
kaspersky yüklüyorsun bir kaç gün sonra key için şifre geçerli değil diye uyarı geliyor...o yüzden kaspersky sinir bir şey ....ama iyi koruyor.......key sorunu yüzünden bilgisayardan kaldırdım...

orjinal yüklersen key sorunu diye bir şey olmuyor misal ben...

starrose
09-03-2008, 15:00
Ben kaspersky free kullanıyorum key ile uzattım daha yıllar var :) Tavsiye ederim ama en iyisi tabiki Lisanslı !

metin_99
18-03-2008, 18:21
eğer süresinin bitmesini istemiyosan avast ev sürümü nü kullan derim kurduğun zmn bi mail gelio sitenin linki fln var orda sana bi şifre veriyolar sonra saatin yanındaki avast ikonundan aktif ediyosun 14 ay sonra yeni bi şifreyle bi sonraki 14. ayın sonuna kadar kullanabiliyosun nasıl active ediceğini de anlatıyolar videolu olarak....

kaankaplan
19-03-2008, 12:16
eğer süresinin bitmesini istemiyosan avast ev sürümü nü kullan derim kurduğun zmn bi mail gelio sitenin linki fln var orda sana bi şifre veriyolar sonra saatin yanındaki avast ikonundan aktif ediyosun 14 ay sonra yeni bi şifreyle bi sonraki 14. ayın sonuna kadar kullanabiliyosun nasıl active ediceğini de anlatıyolar videolu olarak....

msnde anlatırmısın metın oke saol

kaankaplan
19-03-2008, 12:17
...

memoli_1967
19-03-2008, 12:31
nod32'nin süresizini bulursan gerçekten çok iyi program avastın kötü bir yanı varki 2 ayda bir lisan kodu istiyo onla uğraşmaktansa nod32'nin süresizi ondan kat kat daha iyidir.

By_NeoBaba
23-03-2008, 09:19
En İYisi Avast 4.7. Ben Onu KUllanıyorum Ve Çok memnunum HEm Türkçe Ve Crack i Her Yerde Bulunuyor YAni Süresiz Kullanablrsn

mamy_69
04-04-2008, 13:58
arkadaşım ne dersen de avast'tan şaşma hele türkçe'yse mükemmel tavsiye ederim

fenergy
07-04-2008, 20:53
bende kaspersky kullanıyorum sadece bazı programları açmıyor mesela sXe injected açmıyor ! bilen kişiler bi yardım ederse sürümüde 6.0 olması lazım!

Blue&Typhoon
10-04-2008, 09:31
onda kasma var mı?