PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Klüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım

Blue&Typhoon
13-03-2008, 17:05
4. Başkan Aziz Yıldırım
[Only Registered Users Can See Links]
Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım seçildi.

Vakfın Ankara Balgat'taki merkezinde yapılan toplantıya, 18 kulüpten 16'sı katılırken, Galatasaray ve Bursaspor'un da vekaletleriyle birlikte bütün kulüplerin oyunu alan Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Vakfı'nın 4. başkanı oldu.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Divan Kurulu Başkanlığı yapan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın 18 kulübün de oyunu alarak başkan seçildiğini söyledi.

Cavcav, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın başkanvekilliği görevini, başkan yardımcılıklarını da İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un yapacağını bildirdi.

Vakfın yeni başkanı Aziz Yıldırım, toplantı sonrası gazetecilerin açıklama isteğini kabul etmedi.

Big Of Deniz
13-03-2008, 17:10
Ne diyelim ki:)... Aziz Yıldırım'a hayırlı olsun...

starrose
13-03-2008, 18:16
Çok büyük bir adım .. Çok güzel şeyler olacak diye düşünüyorum... fenerbahçe'ye elinden gelenin en iyisini yaptı yapıyor ve devam edecek.. şimdi kulupler birliği başkanı hayırlı olsun..

bulkan
13-03-2008, 18:16
Hayırlısı olsun...

junate
13-03-2008, 19:28
Ben bu adamın bu konuda karşısındayım kulüpler birliğine tehditler savurup ayrılan daha bir çok kulüp başkanına yakışmayacak iş yapan bu adam gelmiş başkan olmuş, ne diyelim zaten 2 kere başkanlığı bırakıp dönmüştü gayet normaldir. Yazdıklarımı sert bulmayın onca laf söyledi kulüpler birliğine bu sinirim çok normaldir...

Blue&Typhoon
14-03-2008, 07:52
bence iyi bir başka olur neden?
çünkü fenerbahçenin bütçesini bu kadar geliştirmiş ve şuanda geliştirmekte olan ve her zaman reformdan yana olan bi başkan bence daha iyi olur daha fazla yenilik klüp bütçelerine daha fazla yararlı olur:)

junate
14-03-2008, 08:44
bence iyi bir başka olur neden?
çünkü fenerbahçenin bütçesini bu kadar geliştirmiş ve şuanda geliştirmekte olan ve her zaman reformdan yana olan bi başkan bence daha iyi olur daha fazla yenilik klüp bütçelerine daha fazla yararlı olur:)

zaten başkanlığına laf söylemedim karakterine söyledim...

Big Of Deniz
14-03-2008, 12:23
bir kimsenin kişiliğine karşı yorum yapmak forum kurallarına ters düşüyor..yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim...

metin_99
14-03-2008, 12:27
Ben bu adamın bu konuda karşısındayım kulüpler birliğine tehditler savurup ayrılan daha bir çok kulüp başkanına yakışmayacak iş yapan bu adam gelmiş başkan olmuş, ne diyelim zaten 2 kere başkanlığı bırakıp dönmüştü gayet normaldir. Yazdıklarımı sert bulmayın onca laf söyledi kulüpler birliğine bu sinirim çok normaldir...

katılıyorum...

bulkan
14-03-2008, 16:09
bir kimsenin kişiliğine karşı yorum yapmak forum kurallarına ters düşüyor..yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim...
Ben de buna katılıyorum.
Aziz Yıldırım, kulüpler birliği başkanı olmuş.Bize hayırlısı demek düşer.
En azından seçilmesini doğru bulmadığımızı belirtebiliriz.Yoksa diğer türlü iyi olmuyor.Ne desek boş.