Orijinalini görmek için tıklayınız : Recover my files sorunu
Blue&Typhoon
14-03-2008, 15:20
Arkadaşlar dosyaları aratıyorum buluyor fakat indiremiyorum another driver vs bişeyler diyor:(
Hiçbirşey anlamadım..
Ne aradın buldun da indirilmiyor?
Hatayı resimli bir şekilde aktarırsan daha net bir yardım alabilirsin.
Blue&Typhoon
14-03-2008, 21:23
bu program önceden bilgisayarda olupda şimdi olmayan (yani sildiğiniz veya kaybolan )dosyaları buluyor bende aynısını yaptım buldu fakat indiremiyorum:(:/
Sildiğin veya kaybettiğin dosyaları geri getiren veya bu benzeri işi yapan balka bir program kullan.
Bana kalırsa hiç boşuna uğraşma derim.Bundan sonra sistemine bir dosya eklerken ve silerken daha dikkatli ol.
Silinen dosyaları geri getirmek ne derece mümkündür bilemiyorum.
Silinen dosyaları geri getirmek çok kolaydır kardeşim. Kullandığın program ile de bu işi kolaylık ile yapabilirsin.
Şimdi mesela sen C:de sildiğin bir dosyayı bulacaksın. O yüzden kullandığın programı C:ye kurma. D: varsa D:ye kur. Yoksa şansına küs. Detaylı kullanım kılavuzu için tıkla. ([Only Registered Users Can See Links])
Blue&Typhoon
15-03-2008, 22:27
D yok ama şu şekilde de oluyo denedim disket taktım oraya yolladım dosyayı ordan tekrar pc ye attım ve oldu çok güzel bir program emany abi teşekkür ederim çok güzel bir sayfa sık kullanılanlara ekledim yarın okuyacağım teşekkürler