PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube Kapatıldı!

BlackCat(v-i-p)
15-03-2008, 10:13
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 12/03/2008 tarih ve 2008/251 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by “TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI” according to the order of: ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 12/03/2008 of 2008/251.

Artık youtube‘a girince alışır olduk, böyle yazılar çıkmasına Siteye erişim, Ulu Önder Atatürk’e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararıyla engellendi. Hem IP hem de domain olarak engellendi..

junate
15-03-2008, 10:20
Bunu çözmenin başka bir yolu olmalı...

Big Of Deniz
15-03-2008, 10:24
bence ya tam kapatsınlar yada hiç kapatmasınlar..kapatıyorlar..aradan en fazla 1 hafta geçiyor...sonra gene açılıyor..eğer sürekli böyle devam edecek ise...bence hiç giremiyelim daha iyi...

fbrarsenal18
15-03-2008, 10:31
Bunu çözmenin başka bir yolu olmalı...

Katılıyorum...Eğer böyle kapatıp açılacaksa temelli kapatsınlar yoksa 1 ay sonra gene bu tip videolar çıkacak.

junate
15-03-2008, 10:32
Ya biz böyle saygısızlıklarla yaşamayı öğrenicez ya da saygı duymayı youtbe çalışanlarına öğreticez...

fbrarsenal18
15-03-2008, 10:34
Youtube çalışanlarını öğreneceği yok...Baksanıza her video başlığında bi küfür,her yorumda bir küfür,üye adlarında bile küfür var...

junate
15-03-2008, 10:40
Evet o yorumlar bölümü kalkmalı isterseniz biri sitenin iletişim adresini bulsun tüm site üyeleri mail atsın yorumlar ve küfürlerin kontrol altına alınması için...

kaankaplan
15-03-2008, 10:43
çocuk oyuncağına çevırdıler
doğru duzgun yapamadılar bi ise ya

sedat_60
15-03-2008, 11:47
bizde ne yaptığımızı bilmiyoruz ki bir açıyoruz bir kapatıyoruz arkadaşlar size katılıyorum ya hep kapansın açılacaksa neden kapanıyor !!!!

bulkan
15-03-2008, 20:27
Yalnız bir yanlışınız var..
Sitenin kapandığı yok.Sadece Türkiye den erişim engellendi.Bu tip yasaklama bir çözüm değil.Daha net yaptırımlar uygulamak gerek.Anca elimizden bu geliyor.Bu ve bunun gibi sitelerin tümden kapatılması gerek.Ne yapılan yorumlara ne de içeriklere bir sınırlama, kontrol gibi birşey yok.Çok ahlaksızca ortamlar oluyor.Son derece kötü yorumlar vs.
Bize ve Ata'mıza saygısızlık yapılan içerikler yayınlanıyor.Bu nedenle erişimimiz yasaklanıyor.Ama bu çözüm değil.Sadece biz erişemiyoruz ancak o aykırı içerikler orada durmaya, izlenmeye devam ediyor.
Şahsım adına bu durum son derece rahatsızlık verici..
Böyle bir durum var iken, tüm forumlarda bununla ilgili konu açılıyor ve acayip yorumlar yapılıyor.Öyle ki youtube vs sitelere girip videolara küfürlü yorum yazmaktan ve bunu okumaktan zevk alanlar da var malesef....

PESSOCCER1903
15-03-2008, 20:45
Burası kapanırsa çok kötü olur Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi bir erotik site olur!

Blue&Typhoon
17-03-2008, 20:51
arkadaşlar süresi varmı yoksa süresiz olarak mı kapatıldı?

bulkan
18-03-2008, 12:19
Hala anlatamıyorum..
Kapatıldığı yok arkadaşım, bizim erişimimiz yasaklandı.Yoksa site açık, videolar yayınlanmaya devam ediyor

emany
18-03-2008, 12:57
Fazla kapalı tutulacağını sanmıyorum. Türk Telekom bizim bu siteye erişimimizi engelliyor. Fakat videolar yayınlanmaya devam ediyor. Bence yetkililer Youtube sahipleri ile bu konuyu konuşmalı. Buna elbette bir engel yapılabilir.

metin_99
18-03-2008, 17:31
yhaa bence youtube çalışanları resmen üşenio yhaa biz oraya video gönderidğimizde aktif hale gelsin diye boşuna mı bekliyoruz 10 dakika boyunca içeriğine bakıp ona göre koysunlar bi kontrol etmiyolar yhaa...ztn ben format atınca dns adresi değişmiş artık bende giremiyorum aslında bi yolunu buldum ip sini de kapattıkları için başka bi link bulmuştum nette girdim site açıldı denemek için bi video açmak istediğimde benden flash player kurmamı istedi ztn vardı ama oraya bide link koymuşlar girdim bi türlü inmio kafayı yedim...hasan abi eğer illegal sayılmassa siteye giriş linkini koyabilirim...

Blue&Typhoon
18-03-2008, 17:40
dns ayarlarını değiştirip girebilirsin ama o videolardan sonra kim girmek ister ayrı bir konu youtube gibi büyük bir video platformu bu sorunu çözemiyorsa diyicek bişey bulamıyo insan

fbrarsenal18
05-05-2008, 17:42
Youtube erişim bir kez daha yasaklandı!Alıştık artık....05.05.2008

sedat_60
05-05-2008, 17:48
iyice saçmalamaya başladılar:death:

erhanerbas35
05-05-2008, 18:22
vtunnel.com girin orada [Only Registered Users Can See Links]İL.com yazan yeri youtube yazın girer :D

Monarch
05-05-2008, 18:32
Bence de kapatılmalı artık ya. Videolar bir tek youtube ta paylaşılmazki pikniktube.com , izlesene.com ... daha bi sürü paylaşım sitesi var yani ...

ozgur-duzen
05-05-2008, 19:10
arkadaşlar bu youtube iyicene cıvıttı.Buna bir engel koymak lazım ne bu ya her sefer kapanıyor her fırsatta

tarik_gfb
05-05-2008, 19:16
[Only Registered Users Can See Links] ye girin ordan browse diyin web sitesi kapatılmış olsa bile girebiliyorsunuz...

bence youtube bırakmalılar başımıza biriş açar bence birçok türk video siteleri var arasında en tanına galiba [Only Registered Users Can See Links] bence bu [Only Registered Users Can See Links] özellikle vidivodo Türklerin dünyaya açılabilecek en büyün video sitesi olur benden bir ileti...

bulkan
05-05-2008, 19:18
Youtube un kapandığı felan yok.
Engel koymak gerek de ah işte, elden birşey gelmiyor.Aslında tümden kapatılsa ne güzel olacak.Bir video paylaşım sitesinin olmaması sanal aleme çok şey kaybettirmez.
Böyle video paylaşım platformu olmaz.O kadar çirkin içerikler var ki.Eklenen vidoların kontrolünün yapılmsı gerek.
Kaldı ki üye olanlar daha beterlerini görebiliyorlar.İyiki de üye değilim.Aciz olduğumuz sürece bu durum hep böyle gider, anca domain network server dan erişimimiz yasaklanır ki bunu aşmak kolay, aykırı içerik yayınlanmaya devam eder.Yine onlar kaybetmiş olmaz.Bir yaptırım uygulayamadığımız sürece bu durumdan kaçış yok.

Ali Ünlü
05-05-2008, 19:28
Youtube.Com ne yaptığının farkında değil şahsen youtube video yüklemeyeceğim artık boşuna emeklerimiz gidiyor yaptığım çalışmaları [Only Registered Users Can See Links] da yayınlacağım.Youtube kapatılırsa kapatılsın umurumda değil artık.

Mad_Dragon
05-05-2008, 19:38
Artık kendimi bir bilgisayar oyunundaymış gibi hissediyorum... Bir site var, o siteye ülkene hakaret içeren videolar koyan kişiler var, ve bu videoları gördüğü zaman siteyi engelleyen bir internet dağıtıcısı!.. Amaç; site kapandıktan sonra ip değiştirme türü yollarla siteye girebilmek ve sitenin yeniden açılmasını beklemek!

TTnet vs. YouTube!
Kim kazanır?
-Bilemiyorum... Ama kaybeden her zaman Türkiye'deki internet kullanıcıları!