Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C Süper Lig Sohbet Alanı
lewi_wills
20-03-2008, 19:13
T.S.C Süper Lig Sohbet Alanı
Selam arkadaslar
Ya ALLAH aşkına Saçma sapan bahaneler üretmeyelim.Şu 10 dakikalık zevkimizin içine etmeyelim.Sonucunda bir oyun bu arkadaşlar yenmekte var yenilmekte.Lütfen artık Şunu anlayın. Kimseyide anlamadan dinlemeden YALANCI İFTİRASINI atmayın ALLAH yukarda Ayıptır Günahtır Lütfen.
Yani döndürmece yapmıyorum acık acık söylüyorum arkadaslar. yigitcanokur bu arkadasla oynadığımız maçta maçın Son dakikasında arkadan kaydım diye ( Hakem devam dedi ) Beni yalancı İlan Etmiştir.Ben oynadıgım herkese hakkını vermiş yendiysem tebrik almıs yenildiysem Tebrik etmiş biriyim. Lütfen birine Çamur atacaksanız Önce DOĞRU DÜZGÜN gerekçeleriniz olsun! Burdaki arkadaşların Yaş ortalaması 20 olduğu için Fazla ses cıkarmıyorum ama Yeter KAbullensin Artık herkez Bunun bir OYUN oldugunu. Yanlış kelimeler kullandıysam Özür dilerim İyi oyunlar...
yigitcanokur
21-03-2008, 22:32
Birader senin amacın ne ya ?
Ben Sana sadece fair play içinde oynasaydık daha iyi olurdu dedim
sen bana diyosun ki topa kaydım ..
gelmiş buraya neler yazmışsın
Beyler sakin biraz...
Bu sadece bir oyun ve forumda iyi düşüncelerle güzel bir etkinlik düzenlenmiş.Turnuvanın keyfini çıkarmaya bakın.
lewi_wills
21-03-2008, 22:51
arkadaşlar tartışma konunuz nedir anlayamadım ama tarttışmaya gerek yok 90 dakika içinde ne olursa olsun maç sonunda dostlukluk baki dir. Lütfen gereksiz tartışmayalım.
Birader senin amacın ne ya ?
Ben Sana sadece fair play içinde oynasaydık daha iyi olurdu dedim
sen bana diyosun ki topa kaydım ..
gelmiş buraya neler yazmışsın
Öncelikle hitabını Düzelteceksin!Ben sana Nasıl Saygı ile hitap ediyorsam,Sende bana Öyle hitap edeceksin!
Yok bilader,kardeş,Aga Falan degil Neyse o.İkinci olarakta Fair play'den bahsetmen için Önce saygılı olman gerekiyor. Önce Saygılı olmayı Ögrenirsen ondan sora Adam gibi konusursun olurmu.Muhattab falanda olma Önce Ahlaklı,Saygılı ol.Sonra gel karşıma.
NOKTA.
Sevgili LEWİ ben birdaha konusmıyacagım bu konu hakkında merak etme.Susuyoruz diye Önüne gelen Kral oluyor okadar birşey oldugu yok.
yigitcanokur
21-03-2008, 23:38
Barbay sen ilk önce kendin saygılı ol
Msn konuşmasını buraya yazdırtma bana !
gelmiş burda saf kedi ayağı yapma ..
okulumdan ve sınavlarımdan dolayı maçlarımı yapamadım ve yapamıyacağım...rakiplerime 3 puanlarının verilmesini önemle rica ediyorum...
lewi_wills
15-05-2008, 13:39
..!! LİĞE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER !!..
YETERLİ İLGİ OLMAMASINDAN DOLAYI LİGİMİZ İPTAL EDİLMİŞTİR..
UZUN Bİ BEKLEME SURESİ SONRASINDA!