Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen de Counter-Strike 1.5 e Başla.....
[Only Registered Users Can See Links]
Arkadaşlar ben 1 yıldır online CS 1.5 oynuyorum. Bana çok zevkli geliyor ve hiç sıkılmıyorum.Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz gibi T.S.C yönetimi Bir CS 1.5 server Açtı(cs8.manyakcs.com). Ben biraz takıldım ama Bu siteden yeterli ilgiyi görmediğini farketim.Bence bu sitenin bi server ı varsa bu sitedekiler denemeli Online CS1.5 i. Ben de sevinirim herkes oynarsa sırf bunun için Dün GECE SAAT 05:00 sularında :):) TUTO hazırladım...Lütfen Gerekli İlgiyi Gösterin....Bence bi kere başlarsanız çok keyif alacağınızdan adım gibi eminim....
DENEMEKTEN NE ÇIKAR....
arkadaşlar eyüp arkadaşımızın dediğine katılıyorum bende aşağı yukarı 1 yıl önce başladım hatta oynamam diyordum ama oynamaya başlayınca zevkini aldım ve şimdi de devamlı oynuyorum sizde deneyin bence denemekten bir şey kaybetmezsiniz...
Zaten Herkes şey düşünüyor "cs eskidendi, şimdi daha oynanmaz, oynarsam sıkılırım" vs vs ama işte böle olmuor :D Ciddi Söylüyorum...
Big Of Deniz
22-03-2008, 17:12
arkadaşlarım hep half life Cs oynuyorlardı..bende ne yapıcam dedim..sonra yükledim gerçekden çok güzel bir oyun..yani tavsiye ediyorum..bir alıştınızmı tamamdır daha bırakamazsınız... bende donarak oynuyor:(..eğer sizde donmuyorsa mutlaka oynayın:):.
İşte bu da sevipte oynayamayanların hali sana tavsiyem oyunu baştan yükle eğer netinde bi sorun yoksa...Bi de Bot larla oyna bakalım kascak mı=???
Big Of Deniz
22-03-2008, 17:26
botlarla oynarken kasmıyor...oyunu silip baştan kurdum..takılmalar devam etti..
ozmn PC de sorun war En son ne zaman formatladın ?
Deniz, video seçeneklerinden 800x600 e ayarla.Bir de,
Software
OpenGL
Direct3D
Bunlardan OpenGL yi seç.
Big Of Deniz
22-03-2008, 17:33
Bulkan abi video seçeneklerinde en düşük yaptım ama Software OpenGL Direct3D bunlara hiç müdahele etmedim...şimdi tavsiyenizi bir deniyeyim..
bide şeyden olabilir eğer yüklerken DirectX i yüklemediysen olabilir ... Galiba sorun bu.....
Big Of Deniz
22-03-2008, 18:01
Bulkan abi tavsiyenizi denedim..sanki biraz takılma düzeldi..şimdi çözünürlüğü en düşük yapıcam..herşey için teşekkür ederim...
çözünürlüü düşürmen bi işe yaramaz aksine daha da kötü olur onun çözünürlükle alaksı yok normal olarak 1024x768 yapmalısın....
Big Of Deniz
22-03-2008, 18:24
çözünürlüğü düşürdüm..dahada çok takılma oldu:)...acaba sorun nerede?...
ben dedim hala da diyorum bak CD yi tak İçini Aç DirectX war mı=?
Big Of Deniz
22-03-2008, 18:36
eyüp malesef yok:(:..sen upload edebilirmisin..msnden linki atarsın...
bakayım yapmaya çalışırım....
Deniz, ram in mi düşük senin? Oyuna girmeden önce, online için gerekli program dşında gereksiz başka bir uygulama çalışmasın.
Bak şimdi, directx9 en güncelini yükle.
ActiveX uyarısın yüklüyorsun.Ardından "Continue" ve "Download" butonu açılıyor.
Ekran kartın Nvidia ise ;
Buradan modeline göre güncel driver ı yükle.
ATI kullanmadığım için hangi driver uygundur bilemiyorum.
Big Of Deniz
22-03-2008, 19:19
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim..eyüp senin dediğini denedim..ama olmuyor...ram 512 mb..ama bilmiyorum artık sorun nerede var...
arkadaşlar ben de yardımcı olmak isterdim ama ben 1,5 değil 1,6 oynuyorum..!
Ama 1.6 serverlarım var :)
Sizlere Yardımcı Olabileceğim Bir konu var mı ?
Blue&Typhoon
23-03-2008, 13:27
arkadaşlar ben de yardımcı olmak isterdim ama ben 1,5 değil 1,6 oynuyorum..!
Ama 1.6 serverlarım var :)
Sizlere Yardımcı Olabileceğim Bir konu var mı ?
Olmaz mı?:) 1.6 server açılsın mı konusuna gel oraya yaz madem serverlarında varmış
TIKLA >> ([Only Registered Users Can See Links])
starrose
23-03-2008, 18:32
Big_of_deniz sanırım senin ping sorunun var oyunda pingin yüksek oluyor takılmalar donmalar oluyor
Big Of Deniz
23-03-2008, 18:36
Big_of_deniz sanırım senin ping sorunun var oyunda pingin yüksek oluyor takılmalar donmalar oluyor
pıngede düşük ama malesef bu takılmanın sorunu ne anlayamadım gitti:)..
PESSOCCER1903
23-03-2008, 20:32
Oyuna girerkenn kapat program felan herşeyi...Vede bilgisayarında gereksiz şeyleri sil.. Ben bu yöntemi kullanarak oynuyordum :)
yaw keşke 1.6 yapsaydınız ben hep onla giriyom daha gelişmiş
Ali Ünlü
04-04-2008, 18:12
Arkadaşlar ben oynuyorum , tiryakilik yaratıyor bir turnuva çevirelim :)
beyler tmm cs mükemmel bir oyun... ama 1.5 o kdr deil 1.6 oynayalım bence.... 1.6 server acılırsa adminliq te alanlar çoğalacaktır bence ...
beyler tmm cs mükemmel bir oyun... ama 1.5 o kdr deil 1.6 oynayalım bence.... 1.6 server acılırsa adminliq te alanlar çoğalacaktır bence ...
biz konumuzu açtık ve talep gelmedi...bu gidişle server açmıyacağız...
1.5 in kötü olduunu iddaa edenler kolay yolu seçmiştir bir colt veya bir ak47 hiç mi sekmez ya =?? 1.6 da öle ama 1.5 te hepsi sekio zorlanıosun ve öğrenmek ve alışmak daha zor 1.5 i ii oynamak bence ayrıcalıktır...