Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes2008 de Master Lig Oynuyormusunuz?
BlackCat(v-i-p)
23-03-2008, 18:51
Türkçe spikerde bir yenilik düşünüyorum.Normalde ingiliz spikerde olmayan fakat benim ekleyebileceğim bir olay var fakat master lig oynayıp oynamadığınız önemli.
Şimdi normalde spiker hiç takım ismi söylemiyor.Aklıma şu geldi;
Her oyuncu için 2 slot var.1.sinde "adriano" demişsem,2.sinde "şimdi top adriano da "diyebilirim.Elbette her oyuncu için değil ama bir takımda ki en önemli olan 1 kaç futbolcu için bunu yapabilirim.Ama asıl olay şu;
2.slota şunu eklersem çok daha gerçekçi bir spiker elde etmiş oluruz" Şimdi adriano ile interin atağı devam ediyor" gibi..
Anket açmamın sebebi şu;Eğer masterlig oynamıyorsanız hiç sorun yok fakat oynuyorsanız,adrianoyu galatasaraya transfer ettiğinizde yine top adrianoya geldiğinde "şimdi adriano ile interin atağı devam ediyor" diyebilir.
Umarım açıklayıcı olmuştur.Herkes bu ankete katılsın lütfen ona göre bir spiker oluşturacağım.
Big Of Deniz
23-03-2008, 18:53
hasan abi düşünceniz çok güzel...ben master lig oynamıyorum..pes2008'de oynamıyorum ama yama çıkınca oynamaya başlıyacağım..master lig oynayanlar için çok güzel bir düşünce...
BlackCat(v-i-p)
23-03-2008, 18:54
Sabır en büyük erdemdir:)
Big Of Deniz
23-03-2008, 18:55
anketi görünce hemen mesajımı düzelttim:)..
sedat_60
23-03-2008, 18:58
hasan abi sende çok zekisin haa :D adriano neden galatasaraya geliyor fenerbahçeye gelsin
şimdi adriano ile fenerbahçe nin atağı devam ediyor :D
ama maalesef master lig oynuyorum
henry_1992
23-03-2008, 19:06
hasan abi şöyle dese olmaz mı
adriano ile yeni bir atak kuruluyor gibi takım söyleme olmaz master ligdede sorun olmaz
sedat_60
23-03-2008, 19:08
hasan abi takım isminin söylenmesini daha gerçekçi bir spiker olması için düşünmüş
Hasan abi, öncelikle çok güzel bir yenilik düşünmüşsünüz..İletinizi tekrar tekrar okuyorum..
Meseleyi anladım sanırım, master lig oynamıyorsak mesele yok.
Dediğiniz gibi bazı oyuncuların 2 slotu var.2. slota "Şimdi Adriano ile Inter atağı devam ediyor" , bu güzel ama her takım için seslendirme gerekecek.Yalnız master league değil,
Siz mesela yamayla beraber spikere uygun option file da paylaşacaksınız.Sonra daha güncel bir option file ile değiştirildiğinde hem oyuncu ismi, hem de takım isimleri karışık olacak.Bu da şart değil, örneğin oyun içinde, Adriano yu Galatasaray a aldınız.Normal dostluk maçını açtınız.
"Şimdi Adriano ile Inter atağı devam ediyor" durumu yine olabilir...
Belirli bazı takım ve oyuncular için olursa sadece mümkün olabilir diye düşünüyorum.Kolay gelsin abi..Başarılar.
ozgur-duzen
23-03-2008, 19:45
bnce güzl bi fikir
Blue&Typhoon
23-03-2008, 20:04
hasan abi şöyle dese olmaz mı
adriano ile yeni bir atak kuruluyor gibi takım söyleme olmaz master ligdede sorun olmaz
bencede en iyisi bu
yada adrianoyla atak yeniden şekilleniyor da olabilir
fbrarsenal18
23-03-2008, 20:31
Çok güzel bir düşünce.Spikerin kalitesini en yükseklere ulaştırır:)
Ben master ligi daha çok oynuyorum !!MAster lig de sorun çıkar o zman!!
kaankaplan
29-03-2008, 11:46
bencede tayfun ve kaana katılıyorum
takım ismi söylenmese
şöyle şimdi adriano ile atak yeniden devam edicek gibi
o zaman harika olur muhteşem olur
starrose
29-03-2008, 12:05
Evet arkadaşların söylediği gibi Adriano ile İnterin atağı devam ediyor yerine adriano ile atak devam ediyor dense daha iyi olur sorunda çıkmaz :)
alperguler
29-03-2008, 12:50
Hasan Abi, master ligde 2012 yılındayım ve emekli olan bir çok futbolcu var, aynı zamanda rookie(acemi) ye dönen futbolcular da var. Şimdi siz "Top tecrübeli futbolcu [bay x] te dediğinizde o rookie ye dönen futbolcu için garip bir durum oluyor...
Eğer böyle birşey yaparsanız "İnter'in atağı" yerine "takımının atağı" deseniz daha iyi olur. Ancak "İnter'in atağı" diye söylerse spiker emin olun ben ve benim gibi master lig bağımlısı arkadaşlarım bu spikeri yüklemiyecekler. Bence olabiliyorsa bu spikeri 2'ye ayırmak mantıklı olur. 1.sinde spiker master lig kullananlar için konuşsun, 2.sinde master lig kullanmayanlar için konuşsun. Bence ilk olarak normal bir şekilde sen yap Hasan Abi, sonra da normalin üzerinde değişiklik yaparak v2'yi çıkart.
abi bencede isim soylemeden olursa guzel olur
dragon_ejder
31-03-2008, 21:46
abi ne zaman full türkçe spiker çıkacak
omerkopuz
01-04-2008, 13:05
abi zaten pes 2008 i bız cogumuz dahıl master lıg ıcın alıyoruz
bence cok guzel bir düşünce tebrikler zaten çalışmalarda çok güzel ama master lig oynayan arkadaslar için buyuk sorun olur.. iyi günler
fearless77
04-04-2008, 16:16
olumlu...
mkemal94
04-04-2008, 16:46
abi adriano interde değilde başka takımdayken inter atağa kalkyo dersen olmaz ayıp olur:excl:
nuri1986
05-04-2008, 14:49
çok doğru dostum .sana katılıyom
öyle olmaz
AirKanaDA
11-04-2008, 09:54
ben master lig oynuyorum çok zevkli
tanerinho
13-04-2008, 01:56
****'yla atak devam ediyor... gibisinden diyebilirsin hasan abe
bilgisayara format atıldı ve daha yeni kurdum pes 2oo8'i ondan dolayı yeni başlayacağım master lig'e :)
sedat_60
13-04-2008, 12:22
abi adriano interde değilde başka takımdayken inter atağa kalkyo dersen olmaz ayıp olur:excl:
arkadaşım sen tam olarak okumadın heralde hasan abi de zaten öyle olduğundan bahsetmiş
ademking
13-04-2008, 23:51
sakin ol sedat_60 anlamış zaten arkadaş
husnu_yilmaz
15-04-2008, 08:32
bence hasan abi futbolcu isimlerini söyle de, Şimdi adriano ile interin atağı devam ediyor gibi şeyler söyleme
saygılarımla
bence bu 2. slotu nerede söylediği de önemli
yani adriano topu kaptırırken söylerse "adriano ile atak şekilleniyor" diye
o da saçma olur.
mesela pes 6 tr spikerde arkadaki adama doğru, orta sahada bile pas versen
"kalecisiyle oynuyor" diyordu
bunun gibi olmamalı bence
yani söylediği yer önemli
kaldı ki
illa "(adriano...vs.) ile atak devam ediyor" demesi şart değil
hasan mustan daha orjinal şeyler de bulacaktır
ve eminim güzel olacaktır.
ne söylerse söylesin spiker....hepsine ben razıyım....isterse Adriano'ya Erman Toroğlu desin....yeter ki şu spiker çıksın valla..Maçla alakalı da olmayabilir spiker...Kemal Sunal'dan birkaç replik yeter....Türkçe ses çıksın yeter...Her türlü koşullara razıyım ben :D :D
ben deniz
16-04-2008, 15:38
hasan abi gerçekten güzel düşünmüssün çünkü bende bazen böyle olmasını istiyodum inşallah yaparsın
master ligsiz bir pes i düşünemiyorumm
yok abi şimdi adriyano başka takımda inter sözü olmaz . teşekürler
hasan abi yine çok güzel bir düşünce ortaya koymuşsun ben masterlig oynaynlardanım olsun ya nolcak topu topu 30-40 oyuncuda öyle der yıldız isimleri
yada şöyle diyebilirsin adriano atağa yeniden şekil verdi,
adriano atağa renk kattı gibi bişi de olabilir
Pes2008 master lig oynuyorum ama transferler çok kötü fifa 2008 de transfer yapmak daha kolay burda transfer menüsü çok karışık aradığım adamları bulamıyorum.transfer menüsü fifa2008 gibi olsa çok güzel olur.........
Pes2008 master lig oynuyorum ama transferler çok kötü fifa 2008 de transfer yapmak daha kolay burda transfer menüsü çok karışık aradığım adamları bulamıyorum.transfer menüsü fifa2008 gibi olsa çok güzel olur.........
ii de ne alaka anlamadım bn arkadaşım?yani hasan abi fifayı mı yapsın burda baska bişe yden bahsediyoruz:D bu arda bnce de arkların dedii gbi takım ismi sölenmesin dier türlü yapılırsa harika olr bnce
tarik444
29-04-2008, 18:16
bnce henry_1992 ve blue&typhoon dediği gibi olsun öbür türlü olursa oyunda soğuyabilirler...
Merhaba ;
Bence İnteri atağa kaldırıyor şeklinde yapmayalım. Takımını etkili bir şekilde hucuma,atağa vs. kaldırıyor demek daha anlamlı olur. Şahsen master lig oynuyorum ve transfer oyunun en önemli özelliklerinden biri.
Ama nolursa olsun extreme şimdiden süpere benziyor. Emeğine sağlık.
Bana göre n0aX dediği doğru o şekilde olsa daha iyi olur!!! Çünkü master ligi oynayanda olacak oynamayanda olacak.. !!!Elinize sağlıkkk
lincoln_sedo
03-05-2008, 20:41
süper anket
tarik_gfb
03-05-2008, 22:02
bence adriano bakalım nağapcak olsun?
cok fazla uye
04-05-2008, 12:54
Güzel bir düşünce...
Daha gerçekçi bir spiker için güzel bir fikir, ama dediğin gibi Hasan Abi, Master Lig oynarken bazı sorunlar doğurabilir...
Ben de çok isterdim ama ne yazık ki Master Lig oynuyorum...(Çok nadir de olsa...)
ozgur-duzen
05-05-2008, 20:14
Evet arkadaşlar görünüşe bakılırsa herkes oynuyor master lig bence de herkes yanıtlasın bu anketi akıllı bir fikir Ben master ligde F.C. Barcelona takımını oynatıyorum.
oguz baba
09-05-2008, 22:31
abi çok ıyı düşünmüşünde ama dediğin doğru olmaz mesela c.ronaldo yu fenere aldım adam atak yapcak c.ronaldo ile m. united dık ataga kalktı gb çok saçma olur sen eniyisi yapma
ertuqrul
17-06-2008, 13:55
sadece master lig deil ülke takımlarıyla oynarkende sorun çıkartır türkiye ile oynuyoruz diyelim mesela arda ile galatasarayın atağı başlıyor derse çok saçma olur dime ?
cımbom12
24-06-2008, 14:53
ben master lıg oynuyorum bence adrıano atagı baslatan ısım oluyor gıbı seyler derse daha guzel olur ama bence
Oynarım ama pek sık değil!
abi ben açıkçası pessin formalarından şikayetciğim yardımcı olursanız sevinirim
bnce adrianoyla yeni bir atak şekilleniyor
Bence konu kapatılsın.Türkçespiker çıktı...
berkant03
10-07-2008, 14:41
ewet oynuyorum fikrinizde cok güzel gercekçilik bakımından süper olur (not: masterlig exterme yamada bende menüleri türkce deyil herkesde aynımı eyer öyleyse bunada care bulunuz ) k.bakmayınız yeri deyil aama belirtmek istedim saygılarım la
asdasd111
03-08-2008, 09:05
hasn abi ii olmuşta ne zaman çıkar bu spiker veya extreme ??
evt oynuorum 211 yılındayım gs takımım her sene lıg turkıye ve sampiyonlar lıgı kupasını kaldırıorum:D
hasn abi ii olmuşta ne zaman çıkar bu spiker veya extreme ??
yuh yani kac ay oldu...
SOCCER USTASI
17-08-2008, 01:11
yıldız futbolcu adriano ile atak devam ediyor da güzel olur transfer yapsak bile sorun olmaz abi