PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Fenerbahçe

Blue&Typhoon
24-03-2008, 07:57
Arkdaşlar maçla ilgili tüm yorumlarınızı resimleri ve röpörtajları buraya koyarsanız hem herkes bilgi edinmiş olur hemde sohbet etmiş oluruz:)

Big Of Deniz
24-03-2008, 12:35
Şimdiden şunu yazayım tartışma yaratacak,sataşacak şekilde mesaj yazılır ise konuda kilitlenir+Çöp kutusuna...

İki takımda kendisi için yani şampiyonluk için maça çıkıyor..Çekişmeli bir maç olucak gibime geliyor...Skor hakkında yorum yapamam.O hiç belli olmaz.

starrose
24-03-2008, 13:40
Fenerbahçe beşiktaşı inönüde yenmeyi alışkanlık yaptı 4 senedir. umarım 5. sene olur : )Fenerbahçenin galip gelip beşiktaşı yoldan düşürmesini istiyorum bir galatasaraylı olarak..

Blue&Typhoon
24-03-2008, 17:50
inşallah öyle olur geçen sene tekerrür eder

fbrarsenal18
24-03-2008, 18:02
Evet...Haberlerimize ve derbi ile ilgili gelişmelere başlayalım:)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

F.Bahçe'de Deniz sevinci!

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile 29 Mart Cumartesi günü yapacağı derbi maçın hazırlıklarına, iki günlük iznin ardından bu akşam başladı.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, bir süre tempolu koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla antrenman tamamlandı.

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Deniz, bu akşam ilk kez çift kale maçta takımla birlikte çalıştı. Antrenman maçında joker olarak oynayan Deniz, ayağında hissettiği ağrı nedeniyle maçın son 5 dakikasında oyundan çıkarak kenarda oturdu. Tedavisi süren oyunculardan Roberto Carlos ise bir süre fizyoterapist Orhan Şakir ile birlikte sahada koşu yaptı, sonra tesislere girdi.
Şili Milli Takımı'na giden Maldonado ve milli takım kamplarına katılan 8 Türk oyuncudan yoksun yapılan antrenman öncesi bir süre tesislerde tedavi olan Önder, çalışmaya yaklaşık 15 dakika geç katıldı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, ABD'nin ESPN televizyon kanalı, Şampiyonlar Ligi programı için Fenerbahçe antrenmanını görüntüledi.

junate
24-03-2008, 18:19
FB bölümü diye dışlayanlar olabilir umrumda değil diyerek başlıyorum.
Elbette iyi olan kazansın isterim öncelikle ancak takımım için en avantajlısı BJK nin kazanması bunu belirtmeliyim. Ama büyük ihtimal FB kazanır BJK sürpriz yaparsa ben mutlu olurum...

bulkan
24-03-2008, 18:27
Ben, bu derbiden Fenerbahçe nin galip ayrılacağını düşünüyorum..TV de Deivid in olmayışı büyük eksiklik olarak görülüyor, bununla ilgili birçok yorum yapılıyor ama bence eksiklik olmayacaktır..Aksine Fenerbahçe, defansif yönden daha sağlam olacaktır.

Blue&Typhoon
24-03-2008, 18:33
eçen sezon İnönü'ye Beşiktaş'ın 2 puan önünde gidip, 1-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçeli oyuncular, tarihin tekerrür edeceği iddiasında bulundu.
24.3.2008
[Only Registered Users Can See Links]
Dev adım atmıştılar
Tarih 5 Mayıs 2007... Beşiktaş ile Fenerbahçe, İnönü Stadı’nda şampiyonluğu belirleyecek önemde bir maça çıkıyor. Lider Fenerbahçe’nin 60, takipçisi Beşiktaş’ın 58 puanı var. Üçüncü Galatasaray 54 puanda. Derbinin 12. dakikasında Tuncay’ın pasında topla buluşan Kezman, ağları havalandırıyor. Kanarya, 90 dakikayı 1-0’lık galibiyetle tamamlayıp, puan farkını 5’e çıkartıyor ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atıyor. Tarih 29 Mart 2008. Yine bir Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi.

İlginç bir tesadüf
Fenerbahçe, İnönü Stadı’na yine rakibinin 2 puan önünde gidiyor. Ve derbi, yine şampiyonluk yolunda iki takım açısından da çok büyük öneme sahip. Sarı-Lacivertli futbolcular, Beşiktaş’ın puan kaybıyla 1 puan geriden, 2 puan öne geçmelerinin ilginç bir tesadüf olduğunu vurgularken, “Demek ki, tarih yine tekerrür edecek. Beşiktaş’ı İnönü’de bir kez daha yenip, puan farkını 5’e çıkaracağız. Kazanırsak, hem şampiyonluk yolunda avantaj yakalayacak hem de büyük moral kazanacağız” diye konuştu.

Ve Fenerbahçe lider
Geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, bu sezon 27. haftada ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. Haftaya lider giren Beşiktaş, 4. tamamladı. Galatasaray, 2. sıradaki yerini korurken, Sivasspor ise bir basamak yükselip 3.’lüğe çıktı.

10 eksikle
başlıyorlar
Kasımpaşa maçı sonrası teknik direktör Zico’nun iki gün izin verdiği Fenerbahçeli futbolcular, derbi hazırlıklarına bu akşam 17:00’de yapacakları antrenmanla başlayacak. Bu ilk idmana, milli takımlardaki Volkan, Yasin, Aurelio, Gökhan, Uğur, Selçuk, Kazım, İlhan ve Maldonado ile sakatlıktan yeni çıkan, ancak ağrıları bulunan Roberto Carlos katılamayacak. Fenerbahçe, tam kadro ilk çalışmasını ancak perşembe günü yapabilecek.

Bugün tarihli fanatik gazetesinden alıntıdır...

Carlos derbiye yetişiyor
Sevilla maçında sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalan Roberto Carlos Beşiktaş maçında büyük ihtimalle sahadaki yerini alacak.
[Only Registered Users Can See Links]
Fenerbahçemizin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, Beşiktaş maçında büyük ihtimalle sahadaki yerini alacak. 20 Şubat tarihinde oynanan Sevilla maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Carlos yaklaşık 1 ay sonra ilk kez bugün takım ile çalışmalar başlayacak.

Geçtiğimiz hafta İspanya'ya giden ve kendi doktoruna da kontrol olan 34 yaşındaki futbolcumuzun ağrılarının büyük ölçüde dindiği ve hafta boyunca takım ile çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra kesin kararın verileceği açıklandı.

Öte yandan sakatlığı bulunan Deniz Barış'ın da gelecek haftadan itibaren takım ile çalışmalara başlayacağı belirtildi.

starrose
24-03-2008, 20:57
Geçen sene fenerbahçenin beşiktaşı beşiktaş taraftarı önünde yenmesi beşiktaşlılar için büyük bir acı olmuştu gene 2 puan hadi bakalım iyi oynayan kazansın : )

Blue&Typhoon
24-03-2008, 21:00
bence yani benim görüşüm geçen sene tuncayın yaptığını bu sene uğur boral yapabilir

starrose
24-03-2008, 21:12
bence yani benim görüşüm geçen sene tuncayın yaptığını bu sene uğur boral yapabilir

O gol defansın ofsayt taktiği yaparken yaptığı bir hataydı tekrarlanır mı bilinmez tabiki..

Matias
25-03-2008, 15:06
Bir beşiktaşlı olarak
Tello,Delgado,Cisse,Serdar Özkan,M.Nobre ve""""HOLOSKO"""nun oynayacağı bu maç bir final havasında geçecek.
Ama gülen taraf emin olun 1-0 beşiktaş olacak.Golüde GS ye attığı gibi Nobre Atacak Hiç heveslenmeyin.2 yıldır inönüde bizi yenen Trabzona verdiğimiz ağız payını; FB yede vereceğiz..
Alex deplasman oyuncusu değil korkmuyoruz.
Kezman defansımızı hiç zorlamayacak.
Deivid yok.
Tek korkumuz Semih o da yedek soyunabilir.
O yüzden heveslenmeyin..

Blue&Typhoon
25-03-2008, 18:57
matias
sence de ortam sertleştirmeye yönelik bir mesaj değil mi?
senin yazdıklarına karşılık olarak
alex içerde dışarda fark etmiyor sevilla maçında 2 galatasaray maçında sivas maçında gördük ve ziconun taktiği şu kezmanla rakip takım defansını hırpala semihle golü at işi bitir senin kezman için düşündüğün şey ziconun bir taktiği;)fenerbahçe kalitesiyle ve artık avrupai oyunuyla galip gelecektir

fbrarsenal18
25-03-2008, 19:03
O yüzden heveslenmeyin..
Sence de çok emin konuşmadın mı?Futbol bu herşey olabilir...

starrose
25-03-2008, 20:03
Bir beşiktaşlı olarak
Tello,Delgado,Cisse,Serdar Özkan,M.Nobre ve""""HOLOSKO"""nun oynayacağı bu maç bir final havasında geçecek.
Ama gülen taraf emin olun 1-0 beşiktaş olacak.Golüde GS ye attığı gibi Nobre Atacak Hiç heveslenmeyin.2 yıldır inönüde bizi yenen Trabzona verdiğimiz ağız payını; FB yede vereceğiz..
Alex deplasman oyuncusu değil korkmuyoruz.
Kezman defansımızı hiç zorlamayacak.
Deivid yok.
Tek korkumuz Semih o da yedek soyunabilir.
O yüzden heveslenmeyin..

matias biraz havalı ve emin konuşmuşşun Fenerbahçe Kadıköyde yenemiyor Beşiktaşı ama İnönü de 4 senedir maşallah geçen sene Sinan engin dedi kezman koşar koşar durur dedi. durdu ne oldu beşiktaşı inönüde yalan etti herkes sustu.. Korkmanıza gerek yok : )

Matias
26-03-2008, 14:48
Öncelikle ortamı karıştırmak gibi bi niyetim yok...
Fenerbahçenin kalitesine diyecek bir lafımda yok gayet avrupa modeli bir takım fb..
Ama fb bunları inönüde yapacak; Beşiktaş'ında bunları bunları izleceğini mi düşünüyorsunuz.
Beşiktaşımında kanatları MAŞALLAH tıkır tıkır işleyecek.
Beşiktaş'ı Türkiyede ve evinde büyük maçların favorisi olarak gördüğüm için kaybederek şampiyonluğu bırakmamızı istemiyorum..
Fener bahçe kaybederse şampiyonluk yolunda Beşiktaş kadar ağır bi yara alamaz.Ama Biz yenilirsek şampiyonluktan kopar gibi bişe oluruz heralde.
O yüzden mutlak galibiyet hedefimiz.Yoksa Beşiktaş çok karışır.

Blue&Typhoon
27-03-2008, 18:25
he çarşı karışır misali=))
beyler bu arada İstanbul B.B maçında kırmızı kartla oyundan atılan Bobo ya PFDK dan 4 maç ceza geldi ...

starrose
27-03-2008, 18:39
he çarşı karışır misali=))
beyler bu arada İstanbul B.B maçında kırmızı kartla oyundan atılan Bobo ya PFDK dan 4 maç ceza geldi ...

Ağır olmuş 4 maç :)

can_pes
27-03-2008, 18:44
eğer fener yenerse besıktas resmen ezılır.. ! zaten fener avrupada oynadığı gıbı oynarsa bjk lıler bu macı unutsun !

Blue&Typhoon
27-03-2008, 19:39
eğer fener yenerse besıktas resmen ezılır.. ! saten fener avrupada oynadığı gıbı oynarsa bjk lıler bu macı unutsun !

farkındamısın bilmiyorum ama deniz çıldırcak:)

junate
27-03-2008, 19:46
Elimizden geldiğince Türkçe! İyi olan kazansın...(Beşiktaş iyi olursa işime gelir)

Blue&Typhoon
27-03-2008, 20:50
Maçın Hakemi Yunus Yıldırım
fırat aydunus olmasını tercih ederdim ibşallah güzel bir müsabaka olur ve kazanan fenerbahçe olur:)

Big Of Deniz
27-03-2008, 21:01
Fazla çıldırmadım:)..Ama artık Can kardeşim TÜRKÇE yaz! TÜRKÇE YAZALIM!bu sadece sana değil forumdaki herkese...Artık mesajları düzeltmekden yoruldum..:)...Neyse konuyu fazla dağıtmayım:)...Bu maçın olaysız bir biçimde bitmesini isterim..Sadece ben değil herkes öyle ister..İyi olan kazansın..Ama gönlüm kendi takımımdan yana:)...

fbrarsenal18
27-03-2008, 21:39
Güzel maç olur.Ama kesinlikle çok gol olmaz. Tek gol yada en fazla 3 gol olur bence tabi.Bilet fiyatları dudak uçurtuyor.En ucuz yer olan eski açık bile 60 ytl.

Blue&Typhoon
28-03-2008, 08:04
fenerbahçede akşam basına kapalı olarak yapılan idmanda *luganoyla ikili mücadeleye giren semihin durumu zorlaştı

junate
28-03-2008, 08:54
fenerbahçede akşam basına kapalı olarak yapılan idmanda *luganoyla ikili mücadeleye giren servetin durumu zorlaştı
Başka servet var mı?

mnbay
28-03-2008, 10:52
fener bir farkla alır.....

Blue&Typhoon
28-03-2008, 17:02
Başka servet var mı?

pardon semih:/

fbrarsenal18
29-03-2008, 19:12
Tartışmaya son nokta Beşiktaş-1 Fenerbahçe -2

Big Of Deniz
29-03-2008, 19:18
Ben en başta ilk golde sesim kısılır sanıyordum:)...Ama 2. golde sesim kısıldı:)...Çok güzel bir maçtı...Fenerbahçe belki farkada gidebilirdi...Boş kaleye Ali Bilgin'le atamadık:)...3'e 1 geldiğimiz atakdan sonuç alamadık:)...Kazım'ın kaçırığı bir pozisyon:)....vs...vs...:)...

starrose
29-03-2008, 19:30
Gs'li olarak Fenerbahçe Fenerbahçe FENERBAHÇE !

Güzel maçtı bu arada tacı vermedi gol oldu diyenler kazım topu kaptırdıktan sonra Beşiktaşlı futbolcular gene kaptırdı yani topun çıkıp çıkmamasıyla bir ilgisi yoktur..

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören uğurlu yeri diye Şeref tribününde oturmadı. Gol oldu geldi . 2. gol oldu Hastahanelik oldu.. Kızı uğur getiriyormuş Yenildiniz bir daha getirme kızını maça felan...

Helal diyorum fenerbahçe'ye eee bir zaman sonra alışkanlık oluyor.Ali Bilgin atamadı boş kale artık lafım yok..
Kazım çok mücadele etti yıkılmadı ayakta kaldı kendine bakan futbolcu oynamasa bile belli oluyor Fizik yaratmış kendine Kazım..Fenerbahçe 2. yarı oyunu bıraktı golu yedi canlandı Fenerin doktoru Alex De Souza 1-2 yaptı ve direklere tırmandı semih ile beraber belki ben anlayamam gsli olarak ama o sevinci tatmanın güzel olduğunu görmüş oldum..Sürprizlerin takımı İnönü'nün kralı Fenerbahçe... Fenerbahçenin golu yemesini sağlayan en büyük pay kaleci Volkandır..defans oyuncusu topu kovalıyorsa kaleci çıkmaz volkan çıktı gol oldu.. Bu arada beşiktaş seyircisi ne güzel şişe fırlatıyor Fenerbahçe'de küfredilmeyen kişi kaldımı acaba beşiktaşlılar ayıp etti yenince iyi ama yenilince kötü..Digitürk sesi kıstı küfürler duyulmaması için ama anlıyoruz :)

Şunuda ekleyeyim bugün Uğur Boral yoktu semih'te gene girdi maçı kazandırdı golde asist yaptı İşte Ruh İşte Fenerbahçe !!

Blue&Typhoon
29-03-2008, 19:54
Ben 1-3 biter diye düşünüyodum birde semih atar dedim ama semih attırdı alex'e denizinde dediği gibi bol gol kaçırdığımız bir maç oldu alex 2 tane attı gol sayısını 12 ye yükseltti geçen sezon olduğu gibi bu sezonda beşiktaşı inönüde mağlup ettik puan farkını 5e yükseldi

Arkadaşlar herkes baksın(bakanlar bi daha baksın:D)
Antu sitesinin giriş Flash ı mükemmel olmuş
Gitmek İçin Tıklayınız >> ([Only Registered Users Can See Links])

marvelizmir
29-03-2008, 21:15
allah bizi avrupada yüzümüzü kara çıkartamasın dik yürüyelim ve artık türk takımlarınında kolay lokma olmadığını gosterelim tüm awrupaya fenerbahçe bu sezon çokk güzell işler yapıoo we bunu artıkk taçlandırmalı ve diğer türk takımlarımızında birazdaha mucadele dedrekk ulke puanımız ve awrupada çok takımla mucadele etmemiz lazımm

Big Of Deniz
29-03-2008, 21:16
Çok güzelmiş tayfun..Teşekkürler...Bu arada sizce maçın yıldınız kim?Bence c.kazım...

sedat_60
29-03-2008, 21:21
1 ALEX 2 C.KAZIM
çarşı herşeye olduğu gibi güzel futbolada karşı !!!......

fbrarsenal18
29-03-2008, 22:07
Bir şey daha hatırlatalım.Fenerbahçe uzun bir zamandan sonra Beşiktaş'ı ligin her iki maçındada yenmeyi başardı.

byyetenek
30-03-2008, 01:09
Helal sana kanaryamm işte senin büyüklüğünü bir kere daha anladı herkes ...
:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6:

starrose
30-03-2008, 07:44
Maçın yıldızları Alex ve Colin Kazım..Alex gollerle takımına 3 puanı hediye etti iyi de oynadı kötü olaylarda oldu ve bence en iyi oyuculardandı sahada..Colin Kazım gibi mücadele eden pek futbolcu görmedim kendine bakan adam belli olur zaten fiziğinden mücadeleleri kazandı fauller dışında yıkılmadı bence..

Big Of Deniz
30-03-2008, 12:13
Arkadaşlar fark ettiyseniz Baki C.Kazım'a çok sert müdaheleler yapıyordu..Dediğiniz gibide yıkılmadı:)...

kaankaplan
30-03-2008, 14:16
arkdaslar akşam maç izlerken baki yüzünden küfür etmediğim bir pozisyon yoktu... bune ya baki gibi futbolu bilmeyen kazmalar futbolu çirkinleştiriyor...
ama colin kazım onu tekniğiyle mcücaleseyle onu yerlere gömdü
geçen sende aynısını tuncaya yapmıştı yazıkk
ayrıca fenerbahçemiz tarafraıda çarşı grubunu bin kişiyle susturdu

fenerbahçe inönüde bir kez daha çimlere gömdü...

starrose
30-03-2008, 16:07
İnönüde alışkanlık oldu artık : )

Sıradaki .. ? Chelsea :)

Blue&Typhoon
30-03-2008, 19:22
fenerbahçenin 3 puan aldığı haftada galatasaray anteple 0-0 berabere kaldı sivasspor ise kasımpaşayı 4-0 yendi bu durumda puan durumu şu şekilde ilk dört
Fenerbahçe 63
G.Saray 61
sivas S. 61
BJK 58

Arkadaşlar beşiktaş-fenerbahçe karşılaşmasına 3 hafta önceden iddaya giren cem arslan ve adnan aybaba dün fox da yayınlanan verkaçda iddaayı gerçekleştirdiler iddayı kazanan cem arslandı formayı adnan aybaba giyecekti giyeene kadar çok komik görüntüler vardı yani söz verdiysen tutucaksın neyse fazla uzatmayayım bu konuyla ilgili olduğu için buraya yazdım gerisine bakarsınız artık

Video İçin Tıklayınız >> ([Only Registered Users Can See Links])