Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 de ki tüm yamalar
ark.lar pes 2008 için aradığınız bır yama varsa yoruma yazın bende sizlerle istediğiniz yamaları paylaşım.
:gsbayrak:
alperguler
29-03-2008, 11:52
arkadaşım ben sana cevabını aslında tahmin edebiliyorum ama yine de umudumu kesmek istemiyorum :D
ya şu master lig de maç yaparken diğer maçların sonucunu sağ veya sol üstte görebilmemiz için herhangi bir yama yapılabilir mi?
cevabını bekliyorum...
_murder_
29-03-2008, 12:31
ark.lar pes 2008 için aradığınız bır yama varsa yoruma yazın bende sizlerle istediğiniz yamaları paylaşım.
:gsbayrak:
AFS EXPLORER3.7 VAR MI BULAMADIM
AFS EXPLORER3.7 VAR MI BULAMADIM
afs exp. 3.7 : [Only Registered Users Can See Links]
arkadaşım ben sana cevabını aslında tahmin edebiliyorum ama yine de umudumu kesmek istemiyorum :D
ya şu master lig de maç yaparken diğer maçların sonucunu sağ veya sol üstte görebilmemiz için herhangi bir yama yapılabilir mi?
cevabını bekliyorum...
kus. bakma arkadaşım her şeyi sor ama mas. ligi sorma ama istenirse hayatta herşey yapılabilir :)
arkadaşım pes8 kitserver setup sorunsuz çalışan içerisinde stadlarında yer aldığı kitserver lazım.varsa sevinirim.
arkadaşım pes8 kitserver setup sorunsuz çalışan içerisinde stadlarında yer aldığı kitserver lazım.varsa sevinirim.
ark.ım paylaştığım bundesliga patch in içindeki kıtserver ı ındırebilirsin . sorunsuz çalısıyo . Ayrıca istersen kullandığım stadıum pack i koyabılırım
Abi merhaba..
kitserver içindeki Setup ı çalıştırdığınızda hata veriyor ise bunun 2 nedeni vardır;
-Yanlış konuma kopyalanmıştır.
-pes2008.exe salt okunur özelliktedir..
pes2008.exe nin özelliğine bakın..Salt okunur işaretli ise bunu iptal edip uygula ve tamam a tıklayın.
-Eğer sorun böyle değilse o zaman dediğiniz gibi kitserver dosyalarında bozukluk vardır.
benim aradığım bir yama var ama olurmu bilmem televizyon yaması ama bende lig tv var ben şey istiyorum her ülkeye ayrı tv logosu yani epl de başka türkiyede başka olurmu varsa bi zamet bna söyleyin
benim aradığım bir yama var ama olurmu bilmem televizyon yaması ama bende lig tv var ben şey istiyorum her ülkeye ayrı tv logosu yani epl de başka türkiyede başka olurmu varsa bi zamet bna söyleyin
arkadaşım malesef öle bi yama henüz yapılmadı ama olursa ekliceğimden emin ol . istediin yama pes6 da var sadece
gokhenry
17-05-2008, 16:59
çim yaması varmı bem göremedim kardeşim yardım edersen sevinirim.:::::::)
Çim yamasına linkteki konudan ulaşabilirsin.
[Only Registered Users Can See Links]
metin_99
17-05-2008, 17:37
Çim yamasına linkteki konudan ulaşabilirsin.
[Only Registered Users Can See Links]
Bu yamayı da zaten konuyu açan arkadaşımız paylaşmış ayrıca sana da teşekkür ederi[z]m bulkan abi...Yalnız linkte turkcespiker.com ile başlıyor link çalışıyor yani giriyor ama [Only Registered Users Can See Links] koymamışsın :S
Yanlışın var Metin kardeşim, bu iletin üzerine verdiğim linke bir kez daha tıkladım, ilgili konuya giriliyor.
erdinç17
24-06-2008, 17:16
bana euro2008 milli takım güncellemesi lazım ama sadece kadro olarak sölüyorum option file ını bulabilirsen yada kurmalı olabilirse sevinirin
sorrymylife
26-06-2008, 17:33
scream__tr@hotmail.com eklermısın bi yama isticemde kolay anlatıyım eklersen sevinirim
slm türkçe spikerliler :D arkadaşım ben hull city ve stoke city i eklemek istiyorum bir yama varmı koyabilirmisin?
ümitsiz1990
16-11-2008, 16:27
abicim burada link yok