Orijinalini görmek için tıklayınız : CS 1.5 skinleri[yine yine ve yine hata!!!! :@]
metin_99
06-04-2008, 18:51
arkadaşlar bildiğiniz gibi ben daha önce 1.6 için skinlerle ilgili hatayı konu olarak açmıştım...şimdi bende bu 1.6 skinlerini 1.5 e attım oyun açıdı sorun yok ama skini yüklediğim silahı alınca silah sol elde oluyor ve ben de sinir oluyorum şimdi eskisinden daha ii sol el oynuyorum ama...bunu sağ yapmanın bir yolu yok mu diyicem ama bu sefer skin olmayanlar sol olucak bende şöle bişi düşündüm...silah elini değiştirme şifresi wardı buna eminim...ama unuttum....ben bütün skinleri 1.6 skini yaparsam ve eli değiştirirsem skin yüklü olduğu sürece sağ elde oynayabilirim...sizden istediğim ise silahı hangi elle değiştirdiğimiz...
metin kardeş sağ yapmam-nın yolu var ''h'' ye basıcan orada silah ayarları var ayarlıcan
bir de cl_left yaz tab'a bas 0 yap onu sorunun düzelebilir!
metin_99
06-04-2008, 19:31
ya fenergy senin dediğini yaptım olmadı bu arada beysim kardeşim h ye bas dionda menüdemi basıcam nerde basıcam sölememişin ben menüde denedim oyunda denedim ne yaptıysam hiç bişi açılmadı...eer menüdeyse benim oyunum türkçe bununla bi alakası war mıdır acaba??
metin kardeşim yaırn ou-kul war benim bu işlerden anlayan bir çok arkadaşım söleyeyim buluym sonra yazarım buraya
metin_99
06-04-2008, 19:48
tamam saol şimdiden...
starrose
06-04-2008, 20:03
oyundayken h bas menü gelir ayarla ordan sağ ele
metin_99
07-04-2008, 11:48
"h" ye basınca hiçbişi olmuyo yhaaa...oyundayken diyosunuzda menüdeyken mi basıcam yoksa herhangi bi haritayı açtıktan sonra mı?
cok fazla uye
02-08-2008, 13:58
Sanıyorum herhangi bir haritayı açtıktan sonra, menüye falan girmeden normal oyundayken H'ye basılıyordu.
h ye basında command menunun işlemesi için;
Consol u aç.
bind h "+commandmenu" yazıp enterla.
Ya da optıons a gir usedefault onu tıkla ok de apple ona tıkla sonra yine ok de olur