Orijinalini görmek için tıklayınız : exTReme Aşamaları(yoruma kapalı)
BlackCat(v-i-p)
07-04-2008, 20:12
Merhabalar arkadaşlar.Bu yeni forumda sitemizin hazırlamakta olduğu exTReme yaması ile ilgili bilgiler verilecek.Bu konu altında exTReme yamasının son durumu ile ilgili bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.exTReme ile ilgili verilere ulaşırken karışıklık olmasın diye bu konu yoruma kapalı olacak ve gelenler direkt olarak benim yazmış olduğum bilgileri görebilecekler.exTReme yorum alanı isimli konu altında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı yazabileceksiniz.Yakında ilk verilerle buluşmak üzere.
BlackCat(v-i-p)
09-04-2008, 23:12
3 büyüklerin tezahüratlarını Türkiye'de ilk defa pes 2008 oyununa eklemiş bulunuyoruz.Portalda VİDEO GALERİ ([Only Registered Users Can See Links]) bölümünden videolara ulaşabilirsiniz.
İlk olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe videoları eklendi.Yarın Galatasaray tezahürat videosu ile birlikte hem exTReme tanıtım videosu hemde Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması videosu eklenecek.Çok zamanım olmadığı için videolarla çok uğraşamadım idare edin:).Videolarda duyacağınız tezahüratlar sadece o kadar değil..dahasıda var..sizlere tadımlık videolar hazırladım..
BlackCat(v-i-p)
10-04-2008, 14:52
Son olarak galatasaray videosuda eklenmiştir!
BlackCat(v-i-p)
10-04-2008, 20:44
3 büyüklerin tüm futbolcu isimleri eksiksiz olarak seslendirildi.
BlackCat(v-i-p)
14-04-2008, 17:07
Pes 2008 Türkçe spiker son gelişmeler;
GS-FB ve BJK' den sonra
Konyaspor
Sivasspor
Trabzonspor futbolcularıda eksiksiz olarak seslendirildi.
Ayrıca yine yabancı futbolcularda ek sesler yapıldı.
BlackCat(v-i-p)
23-04-2008, 16:45
Beşiktaşa "dat tiri dat dat" tezahürat eklendi.
BlackCat(v-i-p)
29-04-2008, 00:52
T.S.C exTReme yaması tanıtım sayfası hazırlanmıştır. TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
BlackCat(v-i-p)
30-04-2008, 13:17
exTReme yamasında fenerbahçe forması ile ankaragücü forması karışıklığı düzeltildi.Sizlerin istekleri doğrultusunda Ali Sami Yen stad çimleri daha güzel hale getirldi ve galatasaraya 2 adet marş(birtanesi derbi maçında ki "çıldırın") eklendi.
BlackCat(v-i-p)
02-05-2008, 14:20
Fenerbahçe-KonyaSpor Tanıtım Videosu.Bu videoda Fenerbahçenin formaları düzeltilmiş ve omuz omuza tezahüratı eklenmiştir..
İZLE ([Only Registered Users Can See Links])
BlackCat(v-i-p)
09-05-2008, 16:48
T.S.C exTReme yaması tamamlandı!İlgili sayfa için TIKLAYIN! ([Only Registered Users Can See Links])
BlackCat(v-i-p)
15-05-2008, 00:05
Perşembe akşamı portal anasayfada bir haber göreceksiniz.O haberde yazılanları takip ederek bir bilgi formu dolduracaksınız.Burada amaç internetten yada dvd olarak edinmek isteyenleri gruplaştırmak ve ona göre hazırlık yapmaktır.Ne yapacağınız ayrıntılı bir şekilde yazılı olacak.
Kısaca özetlemek gerekirse;
Formu doldurup bize yolladıktan hemen sonra mailinizin bize ulaştığına dair bir mail alacaksınız.Bu yaklaşık 3 gün sürecek.Bu süre zarfında bir havuzda mail adresleriniz biriktirilecek ve yine 3-4 gün sonra size özel bir mail daha göndereceğiz.Bu mailde son olarak ne yapmanız gerektiği anlatılacak ve kısa zaman içinde extreme yamasını edineceksiniz.
Belirli bir düzende olması ve herhangi bir aksilik yaşamamak adına böyle bir sürecin en iyi yol olduğunu düşünüyoruz.
Artık sonlara geldik.Bizleri sabırla bekleyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Yarın akşam haberi takip ederek başvurularınızı yapabilirsiniz.
BlackCat(v-i-p)
15-05-2008, 14:46
Portal anasayfaya yazı ve haber eklenmiştir!Lütfen yazılanları dikkatle okuyup başvurunuzu öyle yapın!
BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
BlackCat(v-i-p)
18-05-2008, 18:12
Hemen hemen herkese mail atıldı arkadaşlar.Bazılarınıza tsc_extreme_dvd@hotmail.com adresinden bazılarına ise admin@turkcespiker.com adresinden...
Eğer 1 kaç saat içinde mailler elinize geçmemişse sadece admin@turkcespiker.com adresine dvd istediğinize dair mail atabilirsiniz.Hemen cevap yazılacak.Mailinizde "önemsiz posta" yada "junkmail" klasörlerinize bakmayı unutmayın.
BlackCat(v-i-p)
19-05-2008, 18:39
Telefon sadece sabah saat 09:00 ile akşam 21:00 arası açık olacaktır.