Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Samiyen V2 Yayında
İŞTE BEKLENİLEN ALİ SAMİYEN V2 ÇIKTI.
Özellikler.
*Kamera Hatası yOK
*Catıda marshal samıyen Galatasaray Yazıları.
*Bire Bir Olması
*Teller Ve Conbınelı seyırcı Bolumu
*2 adet Anbulans
*Kale Arkasında Chp Lıgı Avea Reklamları
*Kale arkası Apartmanlar
*3D Koltuklu Olması
*Full Mod Olması
Yapımcı: Perco1907
Ali Samiyen V.2 İndir ([Only Registered Users Can See Links])
İŞTE ŞARKILI RESİMLİ VİDEOO.
[Only Registered Users Can See Links]
omergul04
12-04-2008, 16:16
arkadaşım senin mi?değilse alıntı yaz.
Kardeşim Zaten Yapımcı:Perco1907 Diye Yazıyor
nofearbrave
12-04-2008, 16:56
yaw ben bunu nasıl yapcam yani indirdikten sonra ne yapılcak sölersen iyi olur
yaw ben bunu nasıl yapcam yani indirdikten sonra ne yapılcak sölersen iyi olur
Kurulum (AFS acıyoruz ve Fıle open IMG Cv_1 seciyoruz Bı ust sag gecıyoruz Actıons Ordan Import Folder Sonra masa ustune cıkardımız rar dan cv_1 secıyoruz ve cıkan sorya evet masa ustune cv_1.img dıye kayteedıyoruz sonra. program files/Konami/İmg atiyoruz Iyı oyunlar)
mehmet erdem
12-04-2008, 17:38
cv_1.img masa üstündekini mi atçaz birde gs nin stadını ekliimde saracoğlundan sonra bunların da stadı olsun
ben deniz
12-04-2008, 17:50
yaaaaaaa bunları nereye atıcaz yapamadım
cv_1.img masa üstündekini mi atçaz birde gs nin stadını ekliimde saracoğlundan sonra bunların da stadı olsun
cv_1.img masaüstündekini atacaksın:wink4:
mehmet erdem
12-04-2008, 17:55
bnde yapamadım bi daha deniim bu arada ben fb liim yane allah korusun 6s li fln zannetmeyin
yOK CANIM AVATARINDAN BELLi
mehmet erdem
12-04-2008, 17:58
dediin gibi yaptım oyunu bozdu tekrar konami e koydum oyun çalıştı nese boşver stadyumu
cv_1 ide bir dene olmassa ben bilgi veririm
dediin gibi yaptım oyunu bozdu tekrar konami e koydum oyun çalıştı nese boşver stadyumu
tmm erdem bendede oyunu bozdu kurulum böyle ama nedense şuan konamiye koyunca oyun açıldı neyse boşver
mehmet erdem
13-04-2008, 08:52
aynen bndede nese paylaşım için çok saol
ben kurdum arkadaşlar stadı
BlackCat(v-i-p)
13-04-2008, 15:55
Stadı nasıl kurduğunu anlatırmısın?
Big Of Deniz
13-04-2008, 16:01
Kurulum (AFS acıyoruz ve Fıle open IMG Cv_1 seciyoruz Bı ust sag gecıyoruz Actıons Ordan Import Folder Sonra masa ustune cıkardımız rar dan cv_1 secıyoruz ve cıkan sorya evet masa ustune cv_1.img dıye kayteedıyoruz sonra. program files/Konami/İmg atiyoruz Iyı oyunlar)
Burda yazıyor Hasan abi.
BlackCat(v-i-p)
13-04-2008, 16:55
Hayır...bunu zaten yaptım ama bende stad siyah çıktı...acaba stadı oyun içinde normal bir şekilde gören birisi varsa nasıl yağtığını anlatsa iyi olur..
mehmet erdem
13-04-2008, 17:13
ben kurdum başka bir siteden indirdiğimi saracoğlu da var bende inönü de bence saracoğlunu indirin mükemmel yapılmış
BlackCat(v-i-p)
13-04-2008, 17:18
Ben saraçoğlunu hiç beğenmedim...plastikten yapılmış gibi...renkler çok parlak...ama alisamiyeni henüz kuramadım
Ben saraçoğlunu hiç beğenmedim...plastikten yapılmış gibi...renkler çok parlak...ama alisamiyeni henüz kuramadım
Hasan Abi Dediklerimi Yap Kurabilirsin
Stadı nasıl kurduğunu anlatırmısın?
Mehmet Erdem Kardeşimiz Kurmuş Hasan Abi Ona Sorabilirsin:wink4:
ilkayjagger
13-04-2008, 21:09
deneyelim bakalım stadımız nasıl olmuş :icon_12:
arkadasım sadece cv_img degil cv0_img yide atıcaz eksik bilgi vermeyelim yada nasıl kurulur tam anlatalım