Orijinalini görmek için tıklayınız : bu oyun nası oynanır
muratbebeto
13-04-2008, 16:21
arkadaşlar hepiniz Gibi bende pes manyağı biryim. bende acer 5520 noteboook var nvidia 7000m ekran kartı 1 gb ram vs... oyunu hangi çözünürlükte oynamaya kalktıysam ya kastı yada grafik hataları verdi mesela futbolcuların kolları olmadı vs... ayrıca ben oyunu 2 Cd olarak aldım. Herkez DVd olarak almış ne olursunuz bana yadım edin ne yapmalım. bi yama varmı hataları düzeltmek için acil ne olur kardeşler kafayı yemek üzereyim. 1 maç yapamadım ama oyuncu yaratma mıodu falan süper sağolun
pes 2008 in 2 cd'ye sığabileceğini hiç mi hiç sanmıyorum.tahminimce cd de sorun vardır...dvd sini al derim...
oyun ztn 4 gb bişe nası 2 cd ye sışıyo????
Eng dışındaki spiker ve text dosyaları çıkartılmıştır.Ve bazı dosyaları yine çıkartılmış, sıkıştırılmıştır..Kısaca rip yani.Bunu çoğu zaman hatalı yaptıkları için özellikle pes 2008 oyununu ripli oynayanlardan veya oynamaya çalışanlardan çok sorun ile ilgili ileitler geliyor.
En iyisi DVD versiyonu Full sürüm kopya veya orjinalini almak.Diğer şekilde çok sorun çıkıyor..Demo oynarsın, ripliden daha iyi.
metin1234
30-04-2008, 19:29
büyük ihtialle cd bozuktur sıkıştırırken hata oluşmuştur bence sen git bir dvd al
2cd mi benim arkadaş zaten 6 cd ye zor sığıdrımış . Bence eksik dosya vardı ya da sıkıştırılken hata olmuştur.