Orijinalini görmek için tıklayınız : pes2008 extreme formaları
blurozgur
15-04-2008, 19:52
extreme için sitemiz harıl harıl çalışırken sizlere forma görüntüleri ile ilgili bir video hazırladım arkadslar..
sadece formalar extremede olacak. oyundaki görüntüler benm kendi pes2008 im için:D
işte video;
[Only Registered Users Can See Links]
arkadslar yorumlarınızı yazın ona göre formalara gerekirse bi daha göz atarız.. tabiki beğenmedikleriniz olursa!!
:fbbayrakjp6:
off formalar süper orginal gibi ama bişeyi çok merak ediyorum formaların kollarında tsl arması olabilirdi o konu kesinlerşti mi merak edyorum...
blurozgur
15-04-2008, 20:49
off formalar süper orginal gibi ama bişeyi çok merak ediyorum formaların kollarında tsl arması olabilirdi o konu kesinlerşti mi merak edyorum...
4 büyükler harici anadolu takımlarının kollarında armalar war zaten.. sağ kolda turkcell sol koldada daire içinde tsl amblemi war
Big Of Deniz
15-04-2008, 20:52
Abi gerçekden çok güzeller ellerine sağlık.
Ali Ünlü
15-04-2008, 21:05
Emeği geçen herkesin emeğine, mause' una , klavyesine sağlık.
Çok güzel çalışma, tebrik ederim.
sedat_60
15-04-2008, 22:22
aynı formalar tsc exTReme patch dede olacak dimi yanlış anlamadım gayet başarılı çalışmalar eline sağlık
blurozgur
16-04-2008, 00:24
aynı formalar tsc exTReme patch dede olacak dimi yanlış anlamadım gayet başarılı çalışmalar eline sağlık
ewet bu formalar tsc extremede olacak..
metin_99
16-04-2008, 14:27
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ayrıca Galatasaray'da ikinci formanın beyaz forma değil de siyah forma olmasına çok sevindim beyaz da güzel bir forma ama siyah daha güzel bence..[ Hoş bendeki GS forması beyaz ama olsun :) ]
:fbatkidr8: gercekten fb formaları mukemmel
cok guzel olmus kardes...tesekurler..
Gerçekten çok güzel. Paylaşım için saol .