PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FaceBook'a girmeyin !

PESSOCCER1903
17-04-2008, 11:03
2008-04-17 Tarihinde Posta gazetesinde okudum !...

FaceBook bilgileri bir şirkete satmayı planlıyor..O şirkketten ise 1.000.000küsür para almayı hedefliyor.
Bilgilerinizin başka birisinin elinde olmasını istemiyorsanız ..İstedikleri zaman o bilgileri kullandırmmak istemiyorsanız FaceBookta bilgilerinizi felan değiştirin çıkın..Ben aynısını yaptım birdaha girmiyorum..Ben kendim özel bilgilerimi kimseye göstermek istemem :).Fark ederseniz FaceBook'un üye sayısı gün güne azalıyor , artık daha az kişi giriyor..

Big Of Deniz
17-04-2008, 11:22
Bilgilendirdiğin için teşekkürler Görkem,bende FaceBook'a üye olmayı düşünüyordum.:)

tarik_gfb
15-05-2008, 09:17
Son zamanlarda çok :F aranıyo kimse üye olmasın

emany
26-05-2008, 20:47
Böyle birşeyi yapamazlar arkadaşlar rahat olun.

katircan
26-05-2008, 21:48
1- posta gazetesi denildiğinde sallama haber olduğunu anladım hemen :D
2- facebook gibi MİLYAR dolarlık bir kurum üç kuruş (tabi şirketi kazandığı paraya bakılırsa) için üye bilgilerini satmaz !!!
3- facebookta üye sayısında öyle tehlikeli bir şekilde düşüş yok bu düşüş facebookun medyatik olduğu zamanlarda üye olan (ki bunlar aynı zamanda YONJA üyesidir :D [anladınız ;)] ) hevesli arkadaşların siteden bıkıp çıkmasıyla olmuş bir düşüştür.
4- haberleri sizce kim çıkartabilir
ben cevap vereyim: rakip kuruluş....
5- peki sizin bilgilerinizi yabancı bir firma alıp ne yapabilir
cevap: yapabilecekleri en kötü şey mail hesabınıza reklam linkleri vs yollayabilir

son bir not : Eğer internetten bu kadar korkuyorsanız kullanmayın kardeşim !!!!

metin_99
27-05-2008, 13:29
Salih abi sen facebook'a üye misin?
Değilim ama iyi bir şeyse olabilirim.
Boş ver hiç bulaşma zaten bu aralar bilgiler satılıyor ben de çıkmayı düşünüyorum:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lewi_wills
27-05-2008, 13:52
facebook da artık özellığını kaybettı arkadaşlık sitesi oldu arkadaş arayan sitesi oldu yaniii hiç girmedim girmem de

Blue&Typhoon
27-05-2008, 16:46
Salih abi sen facebook'a üye misin?
Değilim ama iyi bir şeyse olabilirim.
Boş ver hiç bulaşma zaten bu aralar bilgiler satılıyor ben de çıkmayı düşünüyorum:D:D:D:D:D:D:D:D:D

konuyla ne alakası var!
bencede facebook un bunu yapacağını sanmıyorum...
katircan emany ve lewi wils e katılıyorum

howitzer
27-05-2008, 17:25
napçaklar benim bilgilerimi,kızına damatmı alacak sanki.alsın ;)