PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 3-5 Galatasaray

beysim
27-04-2008, 21:46
arkadaşlar maçlarla ilgili her gelişmeyi yorumları buraya yazalım çok çnemli maçlar bunlar şampyonluk düğümü çözermi çözmezmi bilenmez

Big Of Deniz
27-04-2008, 21:50
Burası Galatasaray forumu.Fenerbahçe maçının ne işi var burda? ( !!! )

junate
27-04-2008, 21:59
Derbi maçın konusu kapandığı için buraya yazıyorum, Ademking ve Tayfun'a eğer ilk maçta şampiyonluk için bu kadar iddia olsaydı siz de sevinirdiniz, teknik direktörsüzüz hatırlatırım yani yine dayanışmaya bağlı oynuyoruz bunu da hatırlatırım. Bir yerden birşeyler çıkartmayalım tebrik de ettik...

Blue&Typhoon
28-04-2008, 10:12
buna inanmamı beklemeyin artık olağan geliyo bana iblmiyorum bu maçı sivas kaybetmez;)

selimben
28-04-2008, 13:14
vallaarkadaşlar haftaya savasta linconl oynar ve macın adamı olur takımı şampiyon yapar bence

Ali Ünlü
28-04-2008, 13:20
Sevgili T.S.C kullanıcıları Sivasspor sadece Anadolu Takımları'na kaplan kesiliyor Bjk maçında 2 gol yediler bence bu maçı Galatasaray eze eze alır.

mnbay
28-04-2008, 13:37
Galatasaray sivas'ı yenmesi büyük bir ihtmal...Zaten Sivas büyük takımları yenemedi...Fenerbahçe'ye 4-1 mi ne yenilmişti ligde galiba...Beşiktaş'a da yenildi...O yüzden bu maçı Galatasaray geçebilir...Sivas'ı yenebilmesi için gs her şeyi yapacak.

beysim
28-04-2008, 14:10
ama unutmuyualım sivas yüzdü kuyruğuna geldi bırakmak istemiyeceklerdir

fbrarsenal18
28-04-2008, 16:21
Sivas alır ve iş son haftaya kalır.Sivas 2-1 Galatasaray

Ali Ünlü
03-05-2008, 19:13
Galatasaray tek yürek Sivas'ta

Turkcell Süper Lig'de pazar günü Sivasspor ile şampiyonluk yarışında ktirik bir maça çıkacak olan Galatasaray, Sivas'a geldi. Sarı-kırmızılılarda sakat ve cezalı oyuncular da dahil 25 kişi kafilede yer aldı.

[Only Registered Users Can See Links]

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 17:18 TSİ 3 Mayıs 2008 Cumartesi

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Ligi'nde Sivasspor ile yapacağı ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maç için bu kente geldi.

Sarı-kırmızılı kafile, Sivas Havaalanı'nda çok sayıda taraftar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Taraftarlar, futbolculardan imza almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Kafile, daha sonra yağış altında, taraftarlarının tezahüratları eşliğinde, otobüsle konaklayacağı Sivas Büyük Otel'e geldi.

Lig lideri Galatasaray, kritik Sivasspor deplasmanı öncesi adeta tek yürek oldu. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren ve kart cezalısı oyuncular dahil takımda yer alan 25 futbolcu da Sivas kafilesine dahil edildi.

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Ümit Karan, Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak.

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Lincoln, Servet ve Barusso'nun durumun maç saati belli olacak.

POLAT: MAÇA HAZIRIZ

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak Sivasspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, ''Bizim için çok önemli bir maç. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur'' dedi.

Polat, ''Hafta içinde Futbol Federasyonu Başkanı'yla konuşmanız olmuştu, bu konu çok speküle edildi, karşılaşmayla ilgili duyduğunuz bir endişe var mı?'' şeklindeki soru üzerine de, ''Ben federasyon başkanımızla haftada veya iki haftada bir kez görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes bir şeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok. Neticede Sivasspor ile Galatasaray çıkacak, herkes elinden geleni yapacak. İyi olan kazanacak. Artık bundan sonrasını sahada göreceğiz'' diye konuştu.

''Maçın hakemi ile ilgili bir endişeniz var mı? Çok tecrübeli bir hakem olmadığı söyleniyor'' sorusu üzerine de Polat, ''Hayır, hiçbir endişem yok. Hakemin son 1,5-2 yılda yükselen bir yıldızı var. İyi bir hakem olduğunu düşünüyorum. Türk hakemliği için de gelecekte önemli bir hakem olacağını düşünüyorum. Benim hakemlerden beklentim, orada yönetecekleri maçlarla Türkiye'ye güzel bir mesaj vermeleri. Hepimizin gurur duyduğu bir hakem üçlüsü seyretmek istiyoruz, sonra da onları UEFA'da görmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, ''Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim'' dedi.

Adnan Polat ayrıca, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığının sorulması üzerine de ''Türkiye çıldıracak herhalde...'' diye konuştu.

SEZGİN: HİÇBİR ENDİŞEMİZ YOK

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Sivas'a çok önemli bir müsabakaya geldikleri belirterek, ''Bizler sahada olacağız. Statta takımı destekleyecek taraftarlarımız olacak. Aynı zamanda tüm Türkiye'deki taraftarlarımızın bize vereceği manevi destekle oraya gidiyoruz. Mutlu bir şekilde Sivas'tan dönmek istiyoruz'' dedi.

Sezgin, Sivas maçıyla ilgili bir endişelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de ''Hayır, hiçbir endişemiz yok'' dedi.

Lincoln'ün takımda oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine de Sezgin, hep birlikte Sivas'a geldiklerini, Lincoln'ün de kadroda olduğunu söyledi.

metalik
03-05-2008, 19:20
Ümit karan yok artık lincoln oynamasın bir işe yaramaz artık inancım kalmadı derbilere felan çıkmadı yok sakatlıllar felan bir iş bunda çıkmasın fenerbahçeyi onsuz yendik sivasıda onsuz yenebiliriz. ümit yok hücum açısından kötü bir kayıp . fenerbahçenin bu hafta puan kaybetmesini bekliyorum..

junate
03-05-2008, 20:13
Fener Gençler'i rahat yener biz gol yesek de Sivas'ı geçeriz. Boşa heves yok!

Ali Ünlü
03-05-2008, 20:15
Kimse ümidini kaybetmesin 10 Türk 1 Yabancı Bütün Sezon Önümüze Geleni Dize Getirdik Sivasspor'u ezip geçeceğiz.

metalik
03-05-2008, 20:22
emin konuşmayalım inşallah geçeriz sivası .fenerbahçe berabere kalsın da garantilesek son haftaya kalmasa...

beysim
03-05-2008, 21:19
Ya kardeş ben anladım artık bu lincoln korkuyor bişe beceremiycem diye bence.Çünkü baksana bir önemli maçta yok ya bu nasıl iş oluyor Allah Allah ya 6 milyon euro mal oldu olacak iş deil

metalik
04-05-2008, 11:05
adamın iyileşmek istediği yok oynamasın o zaman göndersinler yararı olmayan futbolcuya para vermek boş...

kaankaplan
04-05-2008, 11:08
bu akşam sivasspor ve fenerbhaçe formasını alıp maça gidicem
insallah sivas unandırmaz galasarayı yener konvoya çıkarız
stutugarta gitmeden önce burda bu konvoyu atmayı çok istiyorum:d

Big Of Deniz
04-05-2008, 11:14
bu akşam sivasspor ve fenerbhaçe formasını alıp maça gidicem
insallah sivas unandırmaz galasarayı yener konvoya çıkarız
stutugarta gitmeden önce burda bu konvoyu atmayı çok istiyorum:d

Hadi hayırlısı:).Ama Sivas için zor bir maç olucak.2 Takımda şampiyonluk için oynuyacak.Ama Sivas yenerse şampiyonluk turunu atan biz oluruz:).

kaankaplan
04-05-2008, 11:21
evet sivas gs ya patlarsa harika olur
19.00 ikide bir saate bakıyorum:d

hadi yiğidolar bol şanslar her seyimiz sivasa bağlı

beysim
04-05-2008, 11:28
siz gençleri yencenizmi ?

Big Of Deniz
04-05-2008, 11:38
Eğer Fenerbahçe Gs maçındaki gibi Gb'yi küçümsemezse rahatlıkla yeneriz....

kaankaplan
04-05-2008, 11:41
kesinlikle katılıyorum bu arada

konuma bi bakın,

can_pes
04-05-2008, 11:46
cimbom bu macı kaybederse şampiyonluk diye birseyi unutsun :D

junate
04-05-2008, 12:25
Be hey Cimbom'um sen ne büyük kulüpsün! Kendisi durduramayan herkes bri hayal içinde, burası Hayaller Tiyatrosu herkese iyi akşamlar...

Ali Ünlü
04-05-2008, 12:59
Gözler Sivas'ta!

Turkcell Süper Lig'de 33. haftanın en önemli maçında Sivasspor ile Galatasaray bugün saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 00:42 TSİ 4 Mayıs 2008 Pazar

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile üçüncü sırada bulunan Sivasspor, bugün karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geçen hafta 1-0 yenerek sezonun bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ın, 2007-08 sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Galatasaray'ın Sivasspor'u yenmesi, Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi durumunda, sarı-kırmızılı ekip Sivas'ta şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

ÜMİT KARAN OYNAYAMAYACAK

Lider Galatasaray'da sakatlıkları süren ve kart cezalısı oyuncular dahil takımda yer alan 25 futbolcu da Sivas kafilesine dahil edildi.

Sarı-kırmızılılarda sarı kart cezalısı Ümit Karan, kritik maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak.

SİVASSPOR CEPHESİ

Ev sahibi Sivasspor da karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Sivasspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Pini Balili ve Sedat Bayrak ile sakatlıktan bir süre önce kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Yasir Elmacı'nın zorlu maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

Hafif sakatlıkları bulunan Murat Sözgelmez, Sezer Badur ve Mamadou Diallo'nun ise maç saatine kadar iyileşmesi ve Galatasaray karşısında forma giymesi bekleniyor.

fbrarsenal18
04-05-2008, 13:01
Ne diyelim Sivas gol gol gol!!!

junate
04-05-2008, 13:06
Gençler gol gol gol atamasan da attırma...:-)

Blue&Typhoon
04-05-2008, 13:11
zuha hayaller tiyatrosunda baş oyuncu junate haydi sivas haydi yiğidolar tek bilek tek yürek haydi sivasspor

beysim
04-05-2008, 19:00
Evet arkadaşlar maçın şlk yarısının sonucu Sivasspor 1-2 Galatasaray

junate
04-05-2008, 19:19
zuha hayaller tiyatrosunda baş oyuncu junate haydi sivas haydi yiğidolar tek bilek tek yürek haydi sivasspor

Sen benimle uğraşmayı kessene ezik! Allah'ım onca derdin üstüne bu yumurcakları başıma sarıyorsun...

Buradan yetkililere sesleniyorum lütfen alın şunu başımdan...

Big Of Deniz
04-05-2008, 19:27
Tayfun ve Cüneyt abi lütfen ama yeter..!Hangi konuda olursa olsun hep siz tartışıyorsunuz kesin artık şu aranızda tartışmayı.!

mr_nem
04-05-2008, 19:27
Sen benimle uğraşmayı kessene ezik! Allah'ım onca derdin üstüne bu yumurcakları başıma sarıyorsun...

Buradan yetkililere sesleniyorum lütfen alın şunu başımdan...

BEYLER YETER KESİN SATAŞMAYI...

Ali Ünlü
04-05-2008, 19:50
Sivas : 3 - 5 : Galatasaray :D

metin_99
04-05-2008, 20:11
Budur be!!! Budurrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Son maçı da kazanırsak Şmapiyon biziz!!!!!!!!!

Alayına Sarı, Ölümüne Kırmızı!!!

metalik
04-05-2008, 20:22
nolduuuu fbarsenal tayfun ses gelmiyorrrrr kulaklık takın iyi gelirrr 3-5 Helal size Yiğitler Budur UltrAslan ! Herşey para ile değil icraat ile yürekle inanç ile !! Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla !! Burdan sevgilerimi fbarsenal ve tayfuna s gönderiyorum ..Sivas kaybetmez sivas 2-1 alır böyle alırız fenerde 3-0 samiyende yencekti yalan oldu konuşturtturursunuz insanları böyle hayatta emin konuşmayın kendinize çok güvenmeyin fazla güven zarardır benim ilk yazılarımı okursanız emin konuşmamak gerektiğini söyledim zaten bahane de bulamaz kimse iyi olanlar kazandı gerisi boş !

uuRkyc
04-05-2008, 20:32
arkadaslarıma, Galatasaraylı'lara hayırlı olsun tebrikler cimbomum :)

tarik_gfb
04-05-2008, 20:36
Fb maçına gittim ilk 30 dk orta idi biz bereberliği yakaladık.GS bereberliği yakaladı filan ama sonuçta gfb üzüldü...

mr_nem
04-05-2008, 20:42
nolduuuu fbarsenal tayfun ses gelmiyorrrrr kulaklık takın iyi gelirrr 3-5 Helal size Yiğitler Budur UltrAslan ! Herşey para ile değil icraat ile yürekle inanç ile !! Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla !! Burdan sevgilerimi fbarsenal ve tayfuna s gönderiyorum ..Sivas kaybetmez sivas 2-1 alır böyle alırız fenerde 3-0 samiyende yencekti yalan oldu konuşturtturursunuz insanları böyle hayatta emin konuşmayın kendinize çok güvenmeyin fazla güven zarardır benim ilk yazılarımı okursanız emin konuşmamak gerektiğini söyledim zaten bahane de bulamaz kimse iyi olanlar kazandı gerisi boş !

birbirinize laf atmadan sataşmadan yorum yapın...

uuRkyc
04-05-2008, 20:46
arkadaşlar tartışmasak daha güzel bir ortam olur değil mi lütfen daha sakin kazandık mı kazandık sevinelim ama birbirimize laf atmayalım özel sorunu olanlar özelde çözsünler işlerini lütfen

junate
04-05-2008, 20:54
Forumda kötü söz kullandığım için üzgünüm, kolay sinirlenen bir insan değilimdir ancak bu lafları söylediysem yine kendimi kontrol etmeye çalıştım ancak yapabileceğim bir şey yoktu, sinirden ölüyordum birisi şuna söylesin anlatsın bir daha benimle uğraşmasın...
Öte yandan ayhaaan ne attı beee, Song'a da helal topukla kendi kalene gol atmak kolay iş değil...

metalik
05-05-2008, 11:52
Song eduya mı özendi ne bir avans 5 de biter :D

kaankaplan
05-05-2008, 12:29
eduya laf atıcağına songa bak
edu gibi kademe yapan yok

ayrıca gs kutlamaktanda basşka çaremiz yok
hakk ederek deplasmanda kazandılar...

Ali Ünlü
05-05-2008, 13:41
Ayhan yahu mükemmel bir gol attı, Deivid iyi çalış abim :D

Cimbombom cimbombom cimbombom / Aslanlar sahada tribünler ayakta / 90 dakika taraftar arkanda / Sarı-kırmızıyla hiç bitmez bu sevda / Şampiyon olunca coşalım çılgınca / Çıldırın çıldırın çıldırın / Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın! / Aslanlar sahada tribünler ayakta / 90 dakika taraftar arkanda / Sarı-kırmızıyla hiç bitmez bu sevda / Şampiyon olunca coşalım çılgınca / Çıldırın çıldırın çıldırın / Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın!

Başka söze ne hacet!