Orijinalini görmek için tıklayınız : Master Ligi sorunu
yaa master lige giriyorum 1 saat bekledım acılmadı ne yapmalıyım??
tarik444
29-04-2008, 18:27
en iyisi tsc fpes2008 forum konularını araştır.Kötü bir sorun ama mutlaka bul pes2008 massterligden yararlanmak herkesin haKKI.
theokyanus
29-04-2008, 18:39
ya valla bende mater lige giremiyorum ya nedense yardım edermisiniz mutlaka sizler degerli ark biliyorsunuzdur sorunu şimdiden tşkler
Arkadşlar, master lig sorununuz var ama bunu detaylı olarak belirtmeniz gerekir.Mümkünse hata anındaki resmi buraya ekleyin.
PC özelliklerinizin ve oyunun türünün (Full/rip) nasıl oluğunu bilmeden bir fikir sahibi olamayız.Doğru yükleme yaptığınızdan ve dosya eksikliği olmadığından emin olun.Yeniden temiz bir kurulum yapın, Custom gibi değişik bir opsiyon varsa bunu seçin.,vs..
ripli oyun tekrar yukledım yıne olmadı
büyük ihtimalle master lig dosyası eksiktir...
Big Of Deniz
30-04-2008, 12:36
Konu "Sorunlarınız&Çözümleriniz" bölümüne taşınmıştır.
eğer oyun ripliyse pek güvenme derim her zaman için orjinal alın içiniz rahat olsun hiçbir sorun çıkmadan oynayın...
ozgur-duzen
30-04-2008, 19:26
ya arkadaşlar master lig sorununu bnde biliyorum bndede olmuştu düzelttim nasıl mı img dosyasına girin orada cv_0 adlı dosyayı masaüstüne kopyalayın orada dosyanın adını "cs" veya "cs.img" diye değiştirip tekrardan img dosyasının içine atın işte bu kadar arkadaşlar rahat rahat oynayın....
theokyanus
30-04-2008, 20:20
s.a.arkadaşlar ben bu master ligi olayını anlamadım ne yaptıysam olmadı bende mi bi yannış var yoksa cd den mi cd kopya rar lı almıştım acaba ondan olabilir yada bende mi bir hata var ne yaptıysam olmadı dün gece hiç uyumadım ve araştırdım tadım tuzum kaçdı sayılır bana yardım cı olacak biri var sa çok sevinecegim net bir şekilde yardım istiyorum
Yeni bir klasör aç, tüm cd içeriklerini o klasörde topla.O görünümün bir resmini al ve buraya ekle.Hangi dosyaların olduğunu görelim.Daha kolay fikir sahibi olabiliriz.Belki master lig ile ilgili dosya eksiktir.
Boyutu azaltılarak riplenmiş oyun ise hiç boşuna uğraşma, sağlam bir kopyasını veya mümkünse orjinalini satın al sorun yaşamamak için.
cok teşekkur ederım, allah turkcespiker.com uyelerınden razı olsun
ya flood yaptıgımın farkındayım ama kitserver klasoru yok ondan olabılırmı . ondan ise o klasorun lınkını buraya ekleyebılırmısınız.print scrn tusum bozuk oldugundan yapamadım. kardeşim tusu hallettı de
Hayır, master league ile kitserver ın alakası yoktur.Hatta kitserver olmaması daha iyidir.Bulabilirsen sağlam bir kopyasını ya da en iyisi orjinalini alıp yükleyeceksin.Diğer türlü demo oynamak daha iyi.
hallettım, arkadaslar sakın cs yapmayın o zaman dosya diye gosterıyor ama cs.img yapınca img dosyası diye gösterıyor.yetkililer konuyu kilitleyebilirler
ayhan983
06-05-2008, 21:16
şimdi pes 2008 dosyasındaki img klasöründeki cv_0.img olan dosyayı masaüstüne kopyalıyosun adını cs.img yapıyorsun onu kesip img klasörüne yapıştırıyorsun benim master lig açılmıyodu bunu yaptım açılıyor
iLLeGaLboY
07-05-2008, 14:31
ya arkadaşlar master lig sorununu bnde biliyorum bndede olmuştu düzelttim nasıl mı img dosyasına girin orada cv_0 adlı dosyayı masaüstüne kopyalayın orada dosyanın adını "cs" veya "cs.img" diye değiştirip tekrardan img dosyasının içine atın işte bu kadar arkadaşlar rahat rahat oynayın....
bendede olmuyodu bunu yaptım oluyo artık