Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Kurallarını Okuyalım!
metin_99
30-04-2008, 14:57
Duyarlı Üye diye bölüm açıldığını görünce aklıma direk forum kuralları geldi...Hasan abi zaten koymuş ama ben yinede buraya linkini koymak istedim..
FORUM KURALLARINI OKUYALIM! ([Only Registered Users Can See Links])
metin_99, iyi bir konuya değinmişsin..
Forumda bazen görüyorum, çok gereksiz ve özensiz iletiler yazılıyor, arama yapmadan konu açılıyor vs...Şahsen bakıyorum yeni iletilere, bir sürü konu çöpe taşınmış..Bu hiç iyi bir görüntü olmuyor.
Forumu daha kullanışlı yapmak elimizde...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Bir konu hakkında fikrimiz varsa paylaşalım, yoksa gereksiz yere ileti yazmayalım.
Bilmediğimiz konuda forumda ufak bir araştırmadan sonra bulamazsak yardım isteyelim, bilgimiz dahilinde yardımcı olalım.
metin_99
30-04-2008, 18:31
Kesinlikle katılıyorum..
Big Of Deniz
30-04-2008, 18:54
Duyarlı Üye bölünüme böyle bir konu açman iyi olmuş.FORUM KURALLARI'nı öğrenmek isteyenler burdan okurlar artık!
Blue&Typhoon
30-04-2008, 19:01
aslında her bölümün üstünde mesela pes 2008 yamalar bölümünde n üstte sabit ,Forum kuralları sonra pes 2008 sorunlarınız&çözümleriniz bölümünün en üstünde sabit forum kuralları diye her bölümde olması daha iyi olur esasen banada saçma geldi ama aklıma geldi yazmak istedim neyse herkese iyi forumlar
Konu açmamız güzel ama okumuyorlar ki gözünün içine soksan bakılmıyor gibi bir şey var ne yazık ki...
aslında her bölümün üstünde mesela pes 2008 yamalar bölümünde n üstte sabit ,Forum kuralları sonra pes 2008 sorunlarınız&çözümleriniz bölümünün en üstünde sabit forum kuralları diye her bölümde olması daha iyi olur esasen banada saçma geldi ama aklıma geldi yazmak istedim neyse herkese iyi forumlar
hiç bir faydası olmaz her kapattığımız konuya forum kurallarını koyuyoruz okusunlar diye onu bile okumuyorlar konumu neden kapattınız diye özel mesaj atıyorlar...
Big Of Deniz
30-04-2008, 19:28
hiç bir faydası olmaz her kapattığımız konuya forum kurallarını koyuyoruz okusunlar diye onu bile okumuyorlar konumu neden kapattınız diye özel mesaj atıyorlar...
Evet bana bir keresinde olmuştu.
Ali Ünlü
30-04-2008, 20:12
metin_99 duyarlı davranışından dolayı seni kutluyorum.T.S.C ' ye üye olan insanların bir bölümü yama için bekliyor ve yamayı beklerken forumda yorum yazıyorlar ama öyle sert amaçsız mesajlar yazıyorlarki forum kurallarını ihlal edip siteden atılınca siteyi karalıyorlar , tekrar bravo metin_99!
metin_99
01-05-2008, 11:25
Öncelikle Ali Ünlü kardeşim ben de sana teşekkür ederim...Birkan abi dediğiniz gibi okumuyorlar ama benim aklıma güzel bir fikir geldi...Şimdi bazı sitelerde şey oluyor mesela "konuya yorum yapmadan linkleri göremezsiniz" gibi bir şey..Mümkün mü bilmiyorum ama eğer söyleyeceğim şeyi yapmanın bir yolu varsa yapmanızı rica ediyorum..İçinde link bulunan her konuda önce linkler gözükmesin onun yerine FORUM KURALLARI linki çıksın o linke tıklayıp kuralları okuduktan sonra sayfayı yenilediğimizde linkler gözüksün..Belki linke tıklayıp hemen kapatanlar olabilir ama mümkünse bence yapın...En azından günde siteye giren herkesin FORUM KURALLARI linkine tıklama olasılığı yükselir :) Bununla ilgili yorumlarınızı yaparsanız sevinirim...
İlginç ama dediğim gibi gözüne soksan bakılmaz...
Big Of Deniz
01-05-2008, 21:06
Bulut kardeşim: TÜRKÇE YAZ!!!
cok mantıqlı metıncım
seni anlamış değilim bir yerde türkçe yazıcam diyorsun diğer yerde ne yazdığın belli değil bu nasıl bir çelişkidir...
Uzun süredir benim de dikkatimi çekiyor.Bulut un daha 1 kere Türkçe ye uygun,anlaşılır bir ileti yazdığını görmedim.Bölgesel dil ve klavye dil ayarı ingilizce ise birşey diyemem.
cok fazla uye
13-05-2008, 20:41
İyi bir konu, ama bence yine de huylu huyundan vazgeçmiyor...
İlgi göreceğini sanmam ne yazık ki...