Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerets Gerçekleri Açıkladı
Blue&Typhoon
30-04-2008, 16:45
Fazla söze gerek yok;)
Tıkla ([Only Registered Users Can See Links])
pek açıklanmış bişey göremedim ben hep bildiğimiz şeyler
Blue&Typhoon
30-04-2008, 19:20
pek açıklanmış bişey göremedim ben hep bildiğimiz şeyler
o kadar emin olma tane tane oku;)
Gerets'ten çok tartışılacak açıklama
Erhun Geyisi / Paris , (DHA) 30 Nisan 2008
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligi'nde Marsilya'yı çalıştıran Eric Gerets, Fransız basınına tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.
Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.
Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.
(galatasarayın küçük klüp olduğunu kabul ediyosun yani?)
o kadar emin olma tane tane oku;)
Erhun Geyisi / Paris , (DHA) 30 Nisan 2008
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligi'nde Marsilya'yı çalıştıran Eric Gerets, Fransız basınına tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, Olympique Marsilya'da çok mutlu olduğunu anlatırken, myfreesport.fr adlı internet sitesinde yayınlanan söyleşisinde, "Galatasaray'da yaşadığınız tecrübe, Marsilya'da ileri adım atmanızı sağladı mı?" şeklindeki soruyu, "Kesinlikle. Kutsal bir deneyimdi. Gerçekten tanınmamış bir kulüptü. Marsilya öyle değil. Türkiye, tamamen bir macera. Türkiye'de 2 yıl çalıştığımız zaman, istediğimiz her yere gidebiliriz" sözleriyle yanıtladı.
Gerets, Marsilya'da elde ettiği başarının, kendisine reklam olduğunu, dolayısıyla kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler bulunmasını normal karşıladığını belirterek, "Ancak bu konuda konuşmanın anlamı yok. Haziran 2009'a kadar süren bir kontratım var. Marsilya'da kalmak istiyorum. Ancak bunun için bana takım lazım. Eğer benden takımı şampiyon yapmam bekleniyorsa, bunu becerebilecek futbolcular da alınmalı" dedi.
Gerets, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Lyon takımıyla dişediş mücadele etmeyi şimdiden hasretle beklediğini ifade etti.
(galatasarayın küçük klüp olduğunu kabul ediyosun yani?)
hayır etmiyorum...bunu mu açıkladı diye kabul ediyorsunuz neyse uzatmıyayım daha sizde bunlarla mutlu olun:)...
Tayfun delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış diye bir hikaye var bilir misin, bilmem. Ama Türkiye liginin geneli hakkında da tanınmamış dedi. Yani Gs ne kadar küçükse holiganlığını yaptığın Fb de o kadar küçük. Niye bu kadar holiganlık yapıyorsunuz anlamıyorum...
Ali Ünlü
30-04-2008, 21:08
hayır etmiyorum...bunu mu açıkladı diye kabul ediyorsunuz neyse uzatmıyayım daha sizde bunlarla mutlu olun:)...
mr_nem aynen :)
Sevgili Tayfun ve diğer T.S.C 'li arkadaşlar böyle polemik yaratacak konularak açarak forumdaki arkadaşların bölünmesine sebep oluyorsunuz, Gerets'in açıklamalarını ben dikkate almıyorum.Çünkü Gerets Galatasaray'ı Milan'a,Inter'e veya Chelsea'ye göre küçük görmüş olabilir , kaldı ki Gerets herşeyden önce bir futbol adamı Super Kupa'Yı ilk alan takımın Galatasaray olduğunu Türkiye'de ilke geçen başarıların çoğusuna imza attığını biliyordur , çalıştığı kulüp bilmek zorunda.Ayrıca Gerets Galatasaray'dan ayrılmış , gitmiş isterse çok acımasız eleştirmelerde yapsın beni ve Galatasaray camiasını bağlamaz ben bir Galatasaray taraftarı olarak kendi camiam içindeki aklı başında olan eleştirmenleri dinler ona göre pozisyon alırım.
Blue&Typhoon
01-05-2008, 09:55
o milana intere chelsea ye fenerbahçe kafa tuttu siz desteklemediniz elin ingilizini desteklediniz ben bir türküm ve sizin desteklediğiniz adamın sizin hakındaki düşüncelerini buraya aktardım hala içinizde inglizlik fransızlık varsa sönsün dönün aslınıza Ümraniye GFb
o milana intere chelsea ye fenerbahçe kafa tuttu siz desteklemediniz elin ingilizini desteklediniz ben bir türküm ve sizin desteklediğiniz adamın sizin hakındaki düşüncelerini buraya aktardım hala içinizde inglizlik fransızlık varsa sönsün dönün aslınıza Ümraniye GFb
Şu ana kadar sana cevap veren herkes şampiyonlar liginde Fb'ye destek vermiştir arkadaşım , vermesse de Türk'tür böyle holiganlık yaparsanız insan da destek vermek istemeyebilir, sanki biz dediğin takımlara hep yenildik, Milan'ı Real Madrid'i Arsenal'i hep biz dize getirdik, neyi söndürüyorsun sen?
Ali Ünlü
01-05-2008, 12:30
Fanatiklik yapmayalım lütfen, bu forumdaki hiç kimseye sen İngilizsin veya Fransızsın deme hakkın yoktur benim anlatmak istediğim farklı anlamışsın.Ayrıca Fenerbahçe 8 Yabancı 3 Türk le oynarken Galatasaray 10 Türk 1 Yabancı ile oynuyordu, kim daha yabancı.
tayfun bazı şeyler böyle değil icraatla oluyor gs küçük kulüp olsun fenerbahçe çok tanınmış kulüp neden yenemediniz bizi.. Galatasarayı küçük düşüreceğinize kendi takımın bize karşı ne yapmış ona bak Galatasaraya edilmiş laf turkcell süper lige gider fenerede gider beşiktaşada eeee büyük kulüpsünüz gördük ali sami yende..Sen böyle yaparak haklı oluyorsan alayına chelsealiyim alayına anti fenerbahçeliyim
Blue&Typhoon
01-05-2008, 17:59
junate 10 sene öncesinden bahsediyosun
@ ali ünlü
çok güzel biryere değinmişsin bu yabancısız süper ligde olur ama tek yabancıyla adamı avrupada öyle bir benzetirlerki madara olursun gelir tsl ye dönersin
@metalik
fb gs ye nasıl yenildi diyosun
tuttuğun bizi eleyen chelsea gitti liverpoolu eledi ama FA cup da barsnley diye bi takıma yenildi siz trömso ya yenildiniz ölçümü
içerik yazarken düşünrek yazarsanız daha iyi olur sanki
neyse iyi forumları:)
bu arada yeni bir yatırım fenerbahçe gölet sahibi (sadece stadla olmuyo)
10 Sene önce olunca ne oluyor geçen sene Liverpool'u yendik nedir yani siz senelerdir ilk kez başarı kazanınca mı büyüdünüz? Büyüklük ne yazık ki kupadır, daha fazla militanlık,holiganlık çerçevesinde yazarsan da artık saygı gösterip cevap vermeye değer bulmayacağım yazılarını. Söylenecek laf çok ama holigan değilim, uğraşmıyorum...
Blue&Typhoon
01-05-2008, 22:51
junate sus ya yazcak bişey bulmadın aynı şeyleri yazıyorsun allah aşkına devam ettirme zaten sevgili köşe yazarım yazılarını bekliyorum=)) sen bana holigan dersen bende sana başka bişey derim seninde bana onu deme hakkın yok gerets gsyi açıklamış zaten çok beğendiğiniz adam işte bu ! okey cevap beklemiyorum
junate sus ya yazcak bişey bulmadın aynı şeyleri yazıyorsun allah aşkına devam ettirme zaten sevgili köşe yazarım yazılarını bekliyorum=)) sen bana holigan dersen bende sana başka bişey derim seninde bana onu deme hakkın yok gerets gsyi açıklamış zaten çok beğendiğiniz adam işte bu ! okey cevap beklemiyorum
tayfun uyarmıyorum diye sapıtma...buda sana bir uyarı olsun...FANATİKLİK YAPMAYI BIRAK...
Blue&Typhoon
01-05-2008, 22:56
mr_nem karşılıklı mesajları oku istersen holigan nedir anlamını biliyor mu acaba? benim hangi yaptığım ona uygun bi davranış bana açıklasın tamam çift taraflı değerlendir çifte standart olmasın=)
Artık bu sondur, arkadaşım git fanatik çevrenle oyalan benle daha konuşma...
mr_nem karşılıklı mesajları oku istersen holigan nedir anlamını biliyor mu acaba? benim hangi yaptığım ona uygun bi davranış bana açıklasın tamam çift taraflı değerlendir çifte standart olmasın=)
tayfun yorumunu neye göre yapıyorsun bilmiyorum ama ben herkesin mesajlarını okuyup inceleyip yorum yapıyorum çifte standart en sevmediğim olaydır ve yapmam...
UMARIM BU LAFIMIN ÜZERİNE UZATMAZSIN...
Ali Ünlü
02-05-2008, 18:37
Blue&Typhoon sana bir cümle yazacağım.Burası özgür bir platforum, pes Türkçespiker sitesi ve bu platforumda holiganca ve fanatikçe yazılmış mesajlar, yapılmış eylemler özgürlük anlayışını zorlamakta ve üyelerle tartışman forumdaki arkadaşların ikiye bölünmesine sebep oluyor, lütfen düzgün ve özgürlük anlayışını zorlamayan mesajlar yazalım.
sallama bunların hepsi ya...