PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fantazi forma paylaşım bölümü

blurozgur
02-05-2008, 13:55
Arkadaşlar Bu Konu Altında Fantazi Formalarınızı Paylaşabilirsiniz.. İlk Olarak Ben Sunayım..

DS Kappa Siyah;
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

DS Nike Beyaz;

Formalara Devam.. ama bi benimle olmuo arkadaşlar.. sizde yaptınız fantazi formaları paylaşın.. ben denizli ile masterligde oynadıım için her yeni sezon forma üretiorm..

2010-2011 ds beyaz:)
[Only Registered Users Can See Links]

2010-2011 ds nostalji siyah forma"bjk ın nostalji formasından özendim:)"

2009-2010 yılı formasını unutmuşum

Arkadaşlar her yeni sezon oynadığımda formalarımı bu başlık altında paylaşacağım.. ama şu sıralar finallerim başladı ve ne yazıkki kız arkadşımdan ayrıldım:) bu sorunlardan dolayı artık pes e biras ara vereceğim..

heretore
02-05-2008, 14:06
formalar görünmüyor bi el atsan

Big Of Deniz
02-05-2008, 14:27

Yoo formalar gözüküyor.

blurozgur
02-05-2008, 14:33

arkadşlar lütfen artık şu formalar görünmüyor veya resimler görünmüyor işinden vaz geçin.. ya internet hızınız kötüdür yada explorer yerine firefox kullanın tamam..

Cbj_03
02-05-2008, 19:34
Formalar rahat bi şekilde gözüküyor!!!

∂єℓgค∂σ
02-05-2008, 19:49
Evet ßendede Gözüküyor

mehmet erdem
02-05-2008, 21:37
formalar gözüküyor

bulkan
02-05-2008, 23:22
arkadşlar lütfen artık şu formalar görünmüyor veya resimler görünmüyor işinden vaz geçin.. ya internet hızınız kötüdür yada explorer yerine firefox kullanın tamam..
Arkadaşım biraz sakin olsan?Olabilir, resimler görünmeyebilir, bunun da belirtilmesi normaldir.
Resim eklerken,
imagehack.us ta Hotlink yerine, "Direct link to image" kısmını kopyalayıp eklesek, bu tür sorunlar olmaz. :)

blurozgur
03-05-2008, 01:08
Arkadaşım biraz sakin olsan?Olabilir, resimler görünmeyebilir, bunun da belirtilmesi normaldir.
Resim eklerken,
imagehack.us ta Hotlink yerine, "Direct link to image" kısmını kopyalayıp eklesek, bu tür sorunlar olmaz. :)

arkadşım bu işi yıllardır yapıyorum ben.. image shack ten nasıl resim koyulur sürekli yaptığım işler.. türkiyede en fazla uploadı bulunan sayılı insanlardanım.. bu işi bana öğretmene gerek yok, tamam. ayrıca resimlerin açılmaması dediğim gibi tarayıcının sayfayı biraz geç okumasından kaynaklanıyor yani hemen bi konu açıldığında resim yok falan dememize gerek yok.. bekleyelim biraz.. gayet normal bi şekilde anlattım, kimseye falanda kızdığım yok sakın yanlış anlamayın arkadaşlar..

bulkan
03-05-2008, 04:04
Hayır bu işi öğretmek vs meselesi değil, imageshack te zaman zaman hotlinkli resimlerde sorun oluyordu, onu belirtmek istedim.

blurozgur
10-05-2008, 23:43
Formalara Devam edelim..
İşte fb Fantazi Forma;

Not: resmi göster dedikten sonra kaydedebilirsiniz..

Oyun içi ss'ler..

fenergy
11-05-2008, 09:53
Çok güzel çalışma..ßeşiktaş için de yaparmısın...100.üncü yıl nostalji formasını..Şimdiden teşekkürler..

dereli
14-05-2008, 16:18
ya beyler acaba rica etsem galatasaray ın yeni formasını yapabilirmisiniz

mehmet erdem
15-05-2008, 12:32
bnm elimde var dur koyiimm

ALINTIDIR bir site var mükemmel isteyenlere söyleyebilirim özelden vea msn

blurozgur
25-05-2008, 17:17
yeni eklediğim formaları 1.sayfada bulabilirsiniz..