PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : site yetkılılerıne

guru
03-05-2008, 04:04
Merhaba arkadaşlar.ben bu siteden degılde bu tıp forum sıtelerınden sıkayetcıyım.yıllarca forumm sıtelerıyle ugrastım yönetıcılık yaptım falan fılan.ama bircok sey sacma.mesela
1)forum ıcınde sınıf ayrımcılıgı yaratan seyler olmamalı.eger bu forum sıtesıyse burada herkes esıt olmalı.ya da öle görünmelı.kım kendınden daha ustun ve yetkılı bırının bulundugu ortamda bulunmak ısterkı.ister ama ıhtiyactan ıster.bunun için yetkılı uyelerın yetkılı oldugu bılınmemeli.ondada uye yazmalı.bu fıkır yetkılılere sacma gelecektır ama bu artık hava atma meselesıne dönusmus.ben modum ben supermodum falan gıbısınden.insanlar böyle seylerı ıstemez.(yalakalar dısında)bu mod yazan sey bı resım deılmı kaldırın onu.bakın netlog facebook youtube nasıl.onlardada mod vb var ama kyetkılı kımse bılınmıyor.bu sıtede bırı banlanırsa kım banladı admın mehmet kım banladı mod huseyın ama bahsettıgım sıtelerde bunun önune gecılebılir.kım sıldı yerıne nıye sılındı sorusu sorulur.
2)insanlar sanal bır dunyada olmaktan oslanıyorlar ve burada zaman gecırmekten hoslanıyorlar.bunun ıcın kısılere alan ayırılmalı.daha duz mantık seyler olmalı.mesela you tube uyesız ve vıdeosuz nasıl bı sıte:sadece arama motoru baglantı lınkı reklam vb. ve vıdeo oynatıcı.uyeler bırseyler eklerse daha kullanıslı oluyor.bu sıtede degısım sart!!!
3)nıye herkes anımasyonlu avatar yükleyemıyor;)

emany
03-05-2008, 08:00
Önerilerin için teşekkürler.

1. Sınıf ayrımcılığı tabiki hoş birşey değil. Fakat kullandığımız forum itibari ile de her istediğimizi yapmamız mümkün değil. Şu ana kadar hiçbir forum sitesinde bahsetmiş olduğum olayı görmedim. Yıllarca yöneticilik yaptım dedin. O zaman forum alt yapılarını bilirsin. Her istediğimizi yapabilme olanağımız yok. Varsa bile iyi bir coder olmamız lazım galiba :)

2. Dediğin gibi üyeler zaten forum alanımıza sürekli paylaşımlarını yapıyorlar. Yada birbirlerine yardım ediyorlar. Ama kastettiğin şey bir blog alanı ise şu anda buna müsait değiliz. Her ne kadar bu işleri para için yapmasak da her ay cepten çıkan paralar cabası. Yani herkese bir blog alanı ayırmamız şu an için imkansız.

3. Eskiden imza bölümüne resim eklenmesine bile karşıydık. Çünkü forumu yavaşlatıyordu. Hala da karşıyız. Dediğin gibi animasyonlu avatarlar da forumu yavaşlatacak cinsten. Kimsenin sitemize girme hakkını engellemek istemeyiz.

Bir kez daha önerilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler.

Blue&Typhoon
03-05-2008, 10:02
bunun için yetkılı uyelerın yetkılı oldugu bılınmemeli.ondada uye yazmalı.bu fıkır yetkılılere sacma gelecektır ama bu artık hava atma meselesıne dönusmus.ben modum ben supermodum falan gıbısınden.insanlar böyle seylerı ıstemez.(yalakalar dısında)bu mod yazan sey bı resım deılmı kaldırın onu.bakın netlog facebook youtube nasıl.onlardada mod vb var ama kyetkılı kımse bılınmıyor.bu sıtede bırı banlanırsa kım banladı admın mehmet kım banladı mod huseyın ama bahsettıgım sıtelerde bunun önune gecılebılir.kım sıldı yerıne nıye sılındı sorusu sorulur.

şu sözlerine harfiyen katılıyorum ama bazı arkadaşlar ve bende dahil sitede ileti yoluyla uyarılıyoruz sonuçta yine belli olacaktır şuanda sitede tek kişi dışında o hava atma olayını görmedim kendini başbakan sananbi arkadaş var orda haklısın ama sadece orda üye yazmakla bitmiyor bunu diğer yetkililerin konuşup en uygun yolu aramasıyla aşabiliriz
atıyorum benden hoşlanmıyosunuz hoşlanmadığınız yönleri bana söyleyip düzeltmemi sağlayın veya o mod arkadaşı uyarın uyarınki bir daha kendini diğerlerinden ayrı tutmasın sonuçta forum denetimini tutuyor yani başka bişey olsa amenna

guru
03-05-2008, 10:03
emany önemli değil kardeşim.amaç paylasım değilmi.nasılsa bu sıteden zevk almaya çalısıyoruz;)teknik açıdan dediklerin doğru.yaşını bilmiyorum kardeş dedik ama sorun yaratmaz inşallah.
[Only Registered Users Can See Links]

emany
03-05-2008, 10:08
Arkadaşlar her zaman dediğimiz gibi forumda hoşunuza gitmeyen birşey sezdiğiniz zaman yada sitemizin daha ileriye gitmesi için herhangi bir öneriniz olduğu zaman sıkılmadan bizlere özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Tabiki yetkililerin üyelere karşı hava atması , ezmesi iyi birşey değil. Bizler de bunu desteklemiyoruz. Ama bu forumun ayakta kalması için hem üyelerin sevgi ve saygı içerisinde olması lazım. Hem de yetkilerin saygı çerçevesini bozmamaları lazım.

guru
03-05-2008, 11:01
Şimdi ister istemez oluyo o tür şeyler.inşallah olmaz.şimdi söyle birşey war sitedeki üyelerin çogu sıfır"0" mesaj.insanın yazası gelmıyo korkuyo.bırınden azarmı yıyecegım diye.mesela çocuk konuyu yalnış acıyo ve ya aratmadan acıyo buna sert tepkıler gelıyo modlardan.bu da sıteye bağlılığı azaltıyo.bunları uyarma yerıne bir sey demeden taşıdığınızda sorun olmaz.zaten taşındığı belırtılıyor.mesela biri beni azarlasa ben 5 dakıka durmam sitede.konuyu acıp tasımak 1 dakıkalık iş;)

Big Of Deniz
03-05-2008, 11:15
kendini başbakan sananbi arkadaş var

Bu söz bana mı yada kime gönderiliyor? !

Bu arada guru abi renkli harflerle yazmak yasak.

junate
03-05-2008, 11:17
Şu forumdayım uzun süredir ve sınıf ayrımı üstünlük mücadelesi hiç hissetmedim biz bu sitede artık aile gibiyiz, ama diğer birçok sitede bizimki gibi olmayan bir ortam gördüm orada daha anlattığın duruma benzer şeyler oluyor ama burda öyle değil, mesela birkan konumu silse ben kim silmiş demem nerde hatalıyım derim... aynı durum değil...

Big Of Deniz
03-05-2008, 11:20
Şu forumdayım uzun süredir ve sınıf ayrımı üstünlük mücadelesi hiç hissetmedim biz bu sitede artık aile gibiyiz, ama diğer birçok sitede bizimki gibi olmayan bir ortam gördüm orada daha anlattığın duruma benzer şeyler oluyor ama burda öyle değil, mesela birkan konumu silse ben kim silmiş demem nerde hatalıyım derim... aynı durum değil...

Kesinlikle katılıyorum.

fbrarsenal18
03-05-2008, 11:22
Ama bazen bazı yetkililer bir şey sorduğunda tersliyor sanki başından atmak istiyor.Ne biliyim msn de yada özel mesajla bir konu hakkında soru soruyorsun ya seni başından atmak ister gibi davranıyor yada cevap yazmıyor.Bunun önüne geçilse...!

BlackCat(v-i-p)
03-05-2008, 11:37
Eğer farkettiyseniz sitemizde çok fazla yetkili yok zaten.Sadece güvendiğimiz ve bildiğimiz kişilere yetki veriyoruz.O kişileri bir süre takip ediyoruz.Gerçekten sitemize faydası olacaksa ve sitemizi kendi sitesi gibi benimsiyorsa yetkisi devam ediyor.

Ben sitemizde ki yetkili kardeşlerime siteyi tamamen emanet edip gidecek ve gözüm arkada kalmayacak kadar güveniyorum.Dediğiniz gibi biz bir aileyiz.Bu sözü birçok forumda duyarsınız belki ama birbirine "rep" veren,bilmem ne kadar mesajı olan "üst üye" gibi bir aile olur mu hiç?Burası askeriye değil.Elbette bazı arkadşlarımız forumun düzeni için yetkilerini kullanmak zorundalar.Ben her yetkili kardeşimle sürekli irtibat içindeyim ve onlara bildiğim herşeyi anlatırım.Arada sırada sizlere cevap vermezlerse yada kısa fakat başından savar gibi konuşurlarsa elbette onların hatasıdır.Ama özellikle şu günlerde,sitemiz büyük bir yama hazırlığı içerisindeyken bir avuç yetkili kardeşim siteyi düzende tutmaya çalışıyor ve öyle komik fakat can sıkıcı olaylarla ve üyelerle uğraşıyorlar ki bazen onlarada hak vermek gerek.Sizlerde az çok görüyorsunuzdur.Önce ki sayfaları okumadan mesaj yazanlar,emir vaki konuşanlar,birbirine olan sevgisini ve saygısını yitirmiş yada bizleri diğer siteler gibi sanan üyeler var.Onlar kısa bir süre içinde kendiliğinden eleniyor.Bakıyorlar ki istedikleri salaş ortam burada yok hemen uzaklaşıyorlar zaten.

Sitemizin birincil amacı yama çıkarmak değil,üyelerimize huzurlu bir ortam sağlamak.Paylaşımlar sonra gelir.

Eğer sitemiz birgün kapalı kaldığında yada siteye ulaşamadığınızda eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissediyor,diğer sitelere gidiyor ama aradığınız tadı bulamıyorsanız siz bir T.S.C AİLESİ FERDİSİNİZ:)

junate
03-05-2008, 11:43
:-) cidden doğru

guru
03-05-2008, 12:04
şimdi tartışma alanı oldugundan söylüyorum.şimdi yalnıs konularda tersleme oluyo.ben bu foruma kac yıldır uyeyım ve bırsey yazmıyorum.cünkü sevdıgım bı olayın forumu.neden bı hata yaparsam güzel seyler olmuyo.aıle dedıgın olayda süreklı mesajlasan 15-20 ınsan
degerlerı sömürmek ıcın gelıyo.bır kısmıda kuru teşekkür.kımseyı kötülemıyorum.yalnıs anlamayın.bu arada renklı yazı nıye yazılmıyo:cool:

Big Of Deniz
03-05-2008, 12:15
Eğer sitemiz birgün kapalı kaldığında yada siteye ulaşamadığınızda eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissediyor,diğer sitelere gidiyor ama aradığınız tadı bulamıyorsanız siz bir T.S.C AİLESİ FERDİSİNİZ:)

Evet doğru :).

Blue&Typhoon
03-05-2008, 12:17
hasan abi tamam bir iki mesajda olurda her mesajda olmazki

tarikkk
03-05-2008, 12:17
katılıyorum junate bu siteye yeni üye olanlardanım o kadar siteye üye oldum bu kadar zevkli ve arkadaşlık çerçevesinde bir internet sitesi görmedim...

uuRkyc
03-05-2008, 12:37
bence gereksiz bir tartışma olmuş bende yeni üyeyim ama burdaki sıcak ortamı gördüm yani bu kısa sürede biraz daha beklese arkadaş da görürdü herhalde kimsenin ezilmediğini :)

guru
03-05-2008, 12:49
kardeşim burası tartısma yerı degılmı.tartısmadan hıcbır sorun aşılmaz.sen butun forumu okudun mu.özel mesajlar sana maıl olarak gelıyormu.bu arada benım ılk actıgım konu ezılmekle ılgili birsey degıldı sadece ben bı onerı yaptım.senın okudugun bölüm sonlara dogru.o konuya gelen cevapları basıt bırer örnekle yanıtladım.böle böle oldu demedım.sıtede oldugunuda sölemedım.olabılir gibisinden söledım.walla modlar ters konusmakta haklı mıllet okumadan yazıyo admın kardeş

emany
03-05-2008, 13:03
Arkadaşlar şimdi yeni üye olmuş birinin bir konu açması ve konunun forum kurallarına uymaması muhtemel birşey. Fakat siteyi açalı yaklaşık 2 yıl oldu ve bu 2 yıl içerisinde birçok değişik insan ile karşılaştık. Mesela download bölümündeki yorumları okursanız bize hak verirsiniz.

Adam '' Bu ne biçim yama inmiyo '' yazmış. Fakat kontrol ediyorum. 2 download linki de çalışıyor. Şimdi burada suçlu olan biz miyiz yoksa indirmeyi bilmeyenler mi?

Düşünün ki bir şirketiniz var ve 40000 çalışanınız var. 40000 kişiye nasıl hakim olabilirsiniz. Belirli kurallar koyarak. :)

guru
03-05-2008, 13:09
bak bu konuda yerden göğe kadar haklısın.bende bunun için dedım mod falan oldugu bellı olmasın dıye.bence bu sorunu çözebilir.ben bu sıteyı ılk kuruldugu zamanlardan berı bılıyorum.1999 yıllından berı japon oyunları oynuyorum.bu site türkiyede bir ilk çoğu site de bu sitenın hırsızlıgını yapıyo.sımdı adam o kadar ınternette arıyo konuyu bu sıtede buluyo üye oluyo falan o an lınk calısmıyo olabılır buna birsey diyemem ama calısan lınke ınmıyo dıyenler konusunda yerden göğe kadar haklısın ötekılerdede haklısın ama türk milleti emeğe saygı göstermiyo

Blue&Typhoon
03-05-2008, 16:36
Bu söz bana mı yada kime gönderiliyor? !

Bu arada guru abi renkli harflerle yazmak yasak.

hayır o kendini biliyor

mr_nem
03-05-2008, 17:14
hayır o kendini biliyor

o kişi büyük ihtimalle benim...eğer hava atıyor gibi bir davranışım olsaydı beni şu ana kadar uyaracak 3 kişi vardı hasan abi,emany ve lewi_wills bana daha bir uyarı gelmedi, bende kendimi hava atıyor gibi görmüyorum..bu senin düşüncen saygı duyarım...

guru kardeşim haklısın kimse kendinden üstün birinin olduğu ortamda bulunmak istemez diyorsun ve bu yetkili resimleri vs. kalksın diyorsun ama bahsettiğin sitelerde çokta kontrol edilmiyor ama şöyle düşünebilirsin burda biz varız ve ortadayız ama bu haldeyken kendini kontrol edemeyen küfür hakaret vs yapan bu resimler kalktığında ortada yetkili gözükmediğinde kendini nasıl kontrol edecek...

guru
03-05-2008, 17:38
öyle küfür konularında gördüğünüzü atacaksınız birader.ondada sorun olmaz aslında.yani sizin gözükmemeniz birsey farkettırmez.ama şimdiki sistem disiplini biraz sağlar ama yalakalıga yol açar.yalakalıkla biryerlere gelmeye calısan ınsanları hıc haz edemıyorum.siz bilirsiniz yinede

mr_nem
03-05-2008, 17:44
öyle küfür konularında gördüğünüzü atacaksınız birader.ondada sorun olmaz aslında.yani sizin gözükmemeniz birsey farkettırmez.ama şimdiki sistem disiplini biraz sağlar ama yalakalıga yol açar.yalakalıkla biryerlere gelmeye calısan ınsanları hıc haz edemıyorum.siz bilirsiniz yinede

aynı şekilde bende haz etmiyorum...biz üye atmamak için uğraşıyoruz her üyeyi kazanmak için eğer böyle bir şey olduğunda gelen 10 üyeden 8'i atılır..

guru
03-05-2008, 17:52
iyi de git bi üye listesi yazan yere gözatarmısın.bınlerce kısının mesajı yok.yada ındırecegı sey kadar yalakalık yapıp istediginin alıp gitmiş.ötekı türlü üye sayısı kendını tatmın etmek gibi birsey olur bence.benım100.000 üyem war falan gıbısınden.istediklerıne ulaşamayanlar ise gidiyo küfür hakaret falan allah ne werdıyse:excl:

mr_nem
03-05-2008, 17:55
iyi de git bi üye listesi yazan yere gözatarmısın.bınlerce kısının mesajı yok.yada ındırecegı sey kadar yalakalık yapıp istediginin alıp gitmiş.ötekı türlü üye sayısı kendını tatmın etmek gibi birsey olur bence.benım100.000 üyem war falan gıbısınden.istediklerıne ulaşamayanlar ise gidiyo küfür hakaret falan allah ne werdıyse:excl:

hasan abinin bir sözü var denk geldin mi bilmem 10 tane üye olsun ama bizim olsun diye bizim için üye sayısı önemli değil...açıkçası herkes birbirine saygılı olursa kimsenin ne ordaki resme gözü takılır nede karşısındakinin yetkisine...

guru
03-05-2008, 18:02
ama birader senin o yetkın sayesınde kac tane arkadasın war.nıye kımse yenı gıren biriyle konusmuyo.mesela bi kaç eleman war cok güzel konular acıyolar.onların mesajları yanı üyelerden fazla yanıt görmuyo.ya da şöyle birsey oluyo.güzel bısı acıyo yetkılı bırı elıne saglık güzel olmus falan dıyo.digerlerı de bencede falan dıyo cok garıp:confused:

mr_nem
03-05-2008, 18:06
ama birader senin o yetkın sayesınde kac tane arkadasın war.nıye kımse yenı gıren biriyle konusmuyo.mesela bi kaç eleman war cok güzel konular acıyolar.onların mesajları yanı üyelerden fazla yanıt görmuyo.ya da şöyle birsey oluyo.güzel bısı acıyo yetkılı bırı elıne saglık güzel olmus falan dıyo.digerlerı de bencede falan dıyo cok garıp:confused:

benim az arkadaşım var çünkü yalakalık yapanları almıyorum yanıma...ben normalde yetkili olmadan da az arkadaşım vardı sitede...bencede yorumlarını falan anlamış değilim...