Orijinalini görmek için tıklayınız : renkli yazı niye yasak
renkler tartışılırmı:D bence hayır rengın bı sıteyı yavaslatma gibi bi etkısı olabılırmı.futboldan söz edıyoruz renk yok:D
bunun bende merakı içerisindeyim :)
Sebebi şu herhalde yetkililerin uyarıcı veya açıklayıcı bir yazı yazdığında farkedilmesi lazım diğerleri arasında tabi renk cümbüşü içinde seçilemeyeceğinden, zararı da yok renkli yazınca elimize bir şey geçmiyor...
bence dogru bı kural degıl.uyaranlar bunu bellı etmek ıstıyorsa ıstedıgı gıbı bellı eder.bence bu bi çözüm değil.herkes renklı yazmıyo kı.tartısalım bu konuyu
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:14
Mesela kırmızı yazınca diyelim bağırmış gibi olabiliriz;)Renkli yazmak yetkilere özgü bir durum;)
Her yetkilinin kendini farkettirmesi olabilir.
iyide yetkılıler bagırmaktan yana degılkı bu forum bir aile gibi...hem bu arada ımzana bı gözatarsan dedıgınle uyusmadıgını görürsün
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:18
Yetkililerin uyarma gibi bir durumu var bizim için bağırma diyorum;)yada başka bir renk
iyide mesela ben önemlı bı konudan bahsediyorum mesela.ve bu mesajım hayli uzun.aralarında önemlı yerler var bunları vurgulamak için renklı yazı kullanmam nıye bır engel.senın demek ıstedıgını anladım ama bence mantıklı değil.o zaman kırmızı yasaklansın.ben mavı yazdım o siyaha cevırıldı.bundakı amac ne dostum:S
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:24
Bende onaylamıyorum yasağı ama uymak zorundayız...Sende haklısın;)
Arkadaşlar renkli yazı ile yazmak yasaktır. Fakat uzun yazılarınızda bazı kelimeleri vurgulamak için o kelimeleri renkli yapabilirsiniz.
şimdi yasak ama nıye anlamadım.benim için önemli olan uyarılar değil önemlı konular.ben önemlı konu oldugunda renklı yazı ıle yazmak isterim.yalnış birsey demıyorum sanırsam.
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:34
Fakat uzun yazılarınızda bazı kelimeleri vurgulamak için o kelimeleri renkli yapabilirsiniz.
Burda bence yeteri kadar belirtmiş.Yani mesela Hepsini renkli yapmazsında önemli kelimeleri renkli yaparsın.Vurgulamak istediğin yerleri yani...
uzun bağlantılarda aralarda renk vurgusu yaptıgımda hata verıyor.o zaman bunun çözümü ne olacak.ya da sadece üyelere mı verıyor bu hatayı
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:38
uzun bağlantılarda aralarda renk vurgusu yaptıgımda hata verıyor.o zaman bunun çözümü ne olacak.ya da sadece üyelere mı verıyor bu hatayı
Bu soruya cevap vermek beni aşar:-)Ama büyük ihtimalle üyeler için öyledir.
belki de yasak olmasa bu kadar tartısılmazdı yasak şeyler cazip geliyor milletimize yasak olmasa hiç renkli yazı yazan olmazdı belki de :) neyse yasaksa yasak yazmayız ;)
fbrarsenal18
03-05-2008, 13:45
belki de yasak olmasa bu kadar tartısılmazdı yasak şeyler cazip geliyor milletimize yasak olmasa hiç renkli yazı yazan olmazdı belki de :) neyse yasaksa yasak yazmayız ;)
Çok doğru sonuçta forum kurallarına uymak çok önemli;)
BlackCat(v-i-p)
03-05-2008, 14:42
Siyahta bir renktir.Forumu panayıra çevirmeye gerek yok.Ben ileriyi gördüğüm için üyelerin renkli yazı yazmasını istemiyorum.
Örnek:
Herkes renkli yazı yazabilseydi,her üye mesajlarını resim galerisine çevirecekti.Kimse siyah yazmayacak ve ortada bir renk cümbüşü olacaktı..Daha sonra bazı üyeler bakacak ki herkes renkli yazıyor benim yazım farklı olsun diyecekti ve siyaha dönecekti.Diğer üyelerde bunu yavaş yavaş takip edecek ve sonuçta herkes yine siyah yazacaktı.Bu kadar dolanmaya gerek yok.İşte size siyah:)
Hasan abi sana katılıyorum...
iLLeGaLboY
03-05-2008, 15:56
bencede haklı
senin düşüncen takdir ederim.ben tam nedenini ögrenmek için yazdım.cevaplar için teşekkürler...
bence de herkesin dikkatini çekmemesi için olması doğru bence...tabi bende isterdim renkli yazmak ama... :)
emany nin bir örneği vardı 40000 işçinizi kontrol altında tutma örneği.
Şimdi düşünüyorum mevcut durumun tersi olsa, herkes istediği gibi rengarenk, büyüklü küçüklü ileti yazsa, forumda görüntü kirliliği olur, düzen kalmaz.Bir de gözlerin yorulmaması açısından düşünmek lazım.Forum teması ve arka planı açık tonlar.Bu standart stil yerine büyük, kalın ve renkli ileti yazılınca son derece gözü yoruyor.Bence bu şekilde iyidir.
PESSOCCER1903
03-05-2008, 19:30
renkler tartışılırmı:D bence hayır rengın bı sıteyı yavaslatma gibi bi etkısı olabılırmı.futboldan söz edıyoruz renk yok:D
Sen sor diye renksiz yazıyoruz :) Hasan abi cevabını vermiş..:wink4:
Sen sor diye renksiz yazıyoruz :) Hasan abi cevabını vermiş..:wink4:
cevap verirken saygılı bir biçimde cevap ver...