PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitap Sevgisi

tarik_gfb
04-05-2008, 13:57
Son yıllar'da dikkat'imi çeken en etken birşey bu oldu.Artık kitap okuma sevgisi bitmiş ne eserler kaybolmuştu.Kitap konuları dizi'ye çevriliyo renting'ler fışkırıyodu.İşte ben bunu engellemek istiyorum Türk'lerin harika romanları yerinde duruyor.

SADECE BİRAZ ÇABA...

Fb'nin başlattığı kampanya'da 101.yılda 101.000kitap kampanyası herkes'in son yılda kitap sevgisi için bir umut oldu.

SİZİN İÇİN NİYE OLMASIN...

junate
04-05-2008, 14:27
FB'nin kampanyasını bilmem ama ben düzenli olarak kitap okuyorum zaten...

Blue&Typhoon
16-05-2008, 15:25
okumadığınız yada okuduğunuz işinize yaramayan kitapları fenerbahçe klübüne yollayaarak ihtiyacı olanlara gönderebilirsiniz

cok fazla uye
07-07-2008, 10:35
Fenerbahçe'nin kampanyasını bilmiyorum, ama kitap okumanın önemli bir şey olduğunu biliyorum. Bu yüzden de düzenli olarak okuyorum. Gerçekten son yıllarda kitapların değeri iyice düştü. Okunmayan bir çok kitap raflarda tozlanıyor ve ben de buna çok üzülüyorum. Kitap okumayan arkadaşların bir gün "kendini yaktığını" anlayacağını da inanıyorum...

ozgur-duzen
07-07-2008, 10:46
Kitap okumanın yararları ve faydaları saymakla bitmezz...

Rafael
09-08-2008, 12:17
Çoğu insan (çocuk) bir ödev ararken nerden bulcam diye düşünür ancak KİTAP hiç aklına gelmez.
Bazı çocuk'Larda sık sık kitap okur ama hiçbirşey anlamaz öğretmenlerimiz notu'mu yükseltsin diye okur!

Kitap okuycaksak isteyerek okumalıyız.Tozlanmış kitaplardaki bilgileri unutmayız!

cok fazla uye
26-08-2008, 18:24
Çoğu insan (çocuk) bir ödev ararken nerden bulcam diye düşünür ancak KİTAP hiç aklına gelmez.
Bazı çocuk'Larda sık sık kitap okur ama hiçbirşey anlamaz öğretmenlerimiz notu'mu yükseltsin diye okur!

Kitap okuycaksak isteyerek okumalıyız.Tozlanmış kitaplardaki bilgileri unutmayız!

%100 katılıyorum...