metin_99
04-05-2008, 20:18
Eveeeeeeeeeeeeetttt bildiğiniz gibi daha önce GGS dersi hazırlamıştım...Şimdi de Dkz dersi ile karşınızdayım...Bu derste PES 6'ya GS tezahüratı importladım.Tezahüratı gönderdiği için Hasan abiye sonsuz teşekkürler...Bu videoda da iki seçenek olacak...Rapid & YouTube. Dilediğinizden izleyebilirsiniz...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Not: İznim olmadan başka yerde yayınlanması yasaktır!!
Not2: Videonun 5. dakikasının 45. saniyesinde masaüstünde yukarıya tıklamışım orda Vista'daki kısayol menüsünden bigisayarımı açmıştım ama video çekerken oralar gözükmüyor...Orda bilgisayarımı açmalısınız..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Not: İznim olmadan başka yerde yayınlanması yasaktır!!
Not2: Videonun 5. dakikasının 45. saniyesinde masaüstünde yukarıya tıklamışım orda Vista'daki kısayol menüsünden bigisayarımı açmıştım ama video çekerken oralar gözükmüyor...Orda bilgisayarımı açmalısınız..