Orijinalini görmek için tıklayınız : Yapıcı ve İncitmeyen Mesajlar Yazalım
Ali Ünlü
06-05-2008, 13:36
Arkadaşlar T.S.C bir üyesi olarak çoğu konuda bazı üyelerimiz bölünüyor ve birbirlerine sataşıyorlar, bu sataşmayı durduralım.Yapıcı eleştiriler,incitmeyen ve özgün mesajlar yapıp forumumuzun kalitesini arttıralım.Duyarlı Bir Üye Olmak İçin Lütfen Bu Önerilerimi Yapalım...
bencede kardesım..cok iyi bir konuya ayak bastın..malesef bazı arkadaslarımız arasında böle kotü vakalar yasanabiliyor :( ... bunları kaldırmalıyız..bu arada sanada cok tesekur ederız böyle bı konuyu sıtemiz ve bizim için düşündün ...:):):) saol...
Uğraşıyorum ama bri yere kadar sabredebiliyorum rahatsız olanlardan kendim adına özür dileriim...
Arkadaşlar T.S.C bir üyesi olarak çoğu konuda bazı üyelerimiz bölünüyor ve birbirlerine sataşıyorlar, bu sataşmayı durduralım.Yapıcı eleştiriler,incitmeyen ve özgün mesajlar yapıp forumumuzun kalitesini arttıralım.Duyarlı Bir Üye Olmak İçin Lütfen Bu Önerilerimi Yapalım...
Kesinlikle, katılıyorum abi.Çok doğru bir konuya değinmişsin.
Ayrıca, burasının bir forum ortamı olduğunu, yazılanları herkesin okuduğunu ve de doğal olarak etkileneceğini unutmayalım.İletimizi göndermeden önce 2 kez düşünelim.
Birbirimize yardımcı olmaya çalışalım..Tartışmaktan, sataşmalardan kaçınalım..
Ali Ünlü
07-05-2008, 07:50
Konuya ilgi gösteren arkadaşlarımıza teşekkürler.Herşey daha iyi bir T.S.C için...
cok fazla uye
13-05-2008, 20:36
İyi bir konuya değinmişsin, teşekkürler.